- Konu Sahibi akideciknane
- #9.801
Allah kabul etsin..Bana müsade , namazımı kılayım öğle arasında
Bye.....
Teşekkür ederim Cmas1. O bizim de bebişimiz, umudumuz, sev onu
Benim 4-5 sene önceki filmimde iki tüp te tıkalıydı. O zamanki dr. 4 poz aldı, son pozda açılma göründü dedi. Aralık ayında çektirdiğimde ikisi de açıktı. Yatış durumundan da tıkalı görünebiliyormuş. Yine de çektir bence. Ya da renkli doppler ile baktır.Başka bir dr. da doppler kullanınca filme pek ihtiyaç kalmıyor tüpleri de görebiliyoruz demişti.
Ah sağol canım işte ben bunları çok merak ediyordum şimdi anladım.. tamam.. Ayy bugün çok strelisin ve uykusuzsun ama fırsatın olursa cevap ver canım.. sorum şu: 4 poz filmi arka arkaya mı çekti?..hani şu rahme sıvı salınan işlem..sen uyanık mıydın?
ben 2 sene önce çektirmeye gittiğimde bayıltmadan yapacaktı dr. ama korktum canım yandı.. çok ta utanıyordum zaten..(ilk defa alttan işlem yapılırken ayıktım.. çocuğum olmasına rağmen hiç alttan muayene olmamıştım..yavrum da zaten sezeryanla oldu..kürtaj işleminde yine baygındım...neyse hsg çekecek kadın dr.du ama ben çok gerilmiştim..yapmadı git haftaya gel anesteziyle yapalım dediydi...bir film vardı elinde sadece kaç poz bu şimdi bir poz di mi? (aah ah bende alttan muayene konusunda dr fobisi var sanıyordum daha birkaç ay öncesine kadar....ona bile alıştık!)
belki de artık açıktır.. (bilemeyiz tabi!! belki de ikisi de kapalı,) Ama bu işlem sonrasında tüpler açılıyormuş ya bak sen de 4. pozda açılmış..ve sonra ikisi de açık çıkmış....) renkli doplerde görülüyor demen daha bir umut oldu ayrıca.. ben haftaya dr arkadaşıma gittiğimde ona da baktırırım etraflıca...