Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bana müsade , namazımı kılayım öğle arasında

Bye.....
Allah kabul etsin..

Ah sağol canım işte ben bunları çok merak ediyordum şimdi anladım.. tamam.. Ayy bugün çok strelisin ve uykusuzsun ama fırsatın olursa cevap ver canım.. sorum şu: 4 poz filmi arka arkaya mı çekti?..hani şu rahme sıvı salınan işlem..sen uyanık mıydın?

ben 2 sene önce çektirmeye gittiğimde bayıltmadan yapacaktı dr. ama korktum canım yandı.. çok ta utanıyordum zaten..(ilk defa alttan işlem yapılırken ayıktım.. çocuğum olmasına rağmen hiç alttan muayene olmamıştım..yavrum da zaten sezeryanla oldu..kürtaj işleminde yine baygındım...neyse hsg çekecek kadın dr.du ama ben çok gerilmiştim..yapmadı git haftaya gel anesteziyle yapalım dediydi...bir film vardı elinde sadece kaç poz bu şimdi bir poz di mi? (aah ah bende alttan muayene konusunda dr fobisi var sanıyordum daha birkaç ay öncesine kadar....ona bile alıştık!)

belki de artık açıktır.. (bilemeyiz tabi!! belki de ikisi de kapalı,) Ama bu işlem sonrasında tüpler açılıyormuş ya bak sen de 4. pozda açılmış..ve sonra ikisi de açık çıkmış....) renkli doplerde görülüyor demen daha bir umut oldu ayrıca.. ben haftaya dr arkadaşıma gittiğimde ona da baktırırım etraflıca...

canım çok geçmiş olsun sen bunu bildir hemen karakola yarın bir gün başka bişeyler olur allah korusun .tutanak olsun durumuna dair ..

Haklısın valla. Polisleri de kızdırdım geçen akşam. Gece 12 civar, üzerimde salaş bir eşofman, yanımda 2 -3 köpekle sitede yürürken görüler beni. Hayırdır dediler. Yok bir şey dedim, kedimi arıyorum. Yüz ifadem 'bas git' der gibiydi. Alındılar
Burası 1000 nüfuslu, 250 haneli, herkesin birbirini tanıdığı yerlerden. Eşim memur olunca atamayla geldik biz. Herşeyimi yadırgıyorlar burada. 3 senedir alışamadılar. Ben de artık kızıyorum açıkçası. Böyle işte. Neyse, gideyim, gönüllerini alabilirim belki.

cmascim tek tupun kapali olsa bile hamilelik sansin var unutma. burda tek tup acik oldugunda hic bir islem yapilmiyor. ama icin rahat edicekse cektir tabii zarar gelmez. zaten gerek kalmiycak Allahin izniyle bebegin sana tutunacak.

cmascim tek tupun kapali olsa bile hamilelik sansin var unutma. burda tek tup acik oldugunda hic bir islem yapilmiyor. ama icin rahat edicekse cektir tabii zarar gelmez. zaten gerek kalmiycak Allahin izniyle bebegin sana tutunacak.
AMİN İNŞALLAH!! SELCAaan albüm mü yapacaksın canım? Harika bir fikir! Bekliyorum...

(ha kızlar varya benim koçişte bu arada 17 kg verdi...) ben alıyorum o veriyor!!

bırak o şişleri de sen git! git! bi tutanak tuttur!!
ben de daha bebek mendilleri yapçam inşallah! selcana cedrusa güllüye.. volin de bize müjde vermek için perşembeyi bekliyor heralde.. pozitifi görsün ona da yapçam...ismihan inşallah hamiledir.. eğer müjde verirse ona da yaparım..adigee de perşembe transferi var inşallah hayırlı olur ona da yapçam...kim hamiş haberi getirirse bebek mendilleri benden arkadaşlar....yakında doğum yapacaklara da .....

Son düzenleme:
AMİN İNŞALLAH!! SELCAaan albüm mü yapacaksın canım? Harika bir fikir! Bekliyorum...

(ha kızlar varya benim koçişte bu arada 17 kg verdi...) ben alıyorum o veriyor!!

evet canim albumu basardim da foto yukleyemedim. telefonumda butun resimler ama surekli error veriyor. aksama tekrar deniycem.
bakalim becerebilecekmiyim

Şimdi karakoldan geldim. Detayları ayrıca yazacağım. Ama stres çabuk geçti. Eşime anlattım olayı, benden çıktığı anda stresim geçti
Sorularına gelince... Benim 4 pozu arka arkaya çekti. Aynı seansta. Bir kere sıvı verdi içeriye, onun ilerleyişini izledi. Ben uyanıktım ama ağrım çoktu. (Tüpler tıkalı, bir de karında gaz olunca epey sıkıştırdı )
Muayene konusunda ilk başlarda hep utanıyoruz ama yapacak birşey yok.
Evet senin elindeki tek poz. Bende ondan 4 adet vardı doktordan çıkarken. İkinci filmim tek poz. Aynı seninki gibi. İnşallah tıkanıklık kalıcı bir durum değildir. Benimki hem göbeklenme, hem de gaz oluşumu nedeniyle sıkışmış anlaşılan. Sonrasında üniversite hastanesinde vajinal ultrason çektirirken de yastık koymuşlardı belimin altına. Renkli dopplerde göründüğünü Gülhane askeri tıp akademisi hastanesinde söylemişlerdi. Kim demiş derse bilgin olsun

Karakola gittim geldim.
Emniyet, bu tip durumlar için SİBER SUÇLAR şubesi açmış. Şikayetimizi oraya yapmamız gerekiyormuş. Yakalanırlarsa paramızı alabiliyormuşuz. Açıkçası eşimin izin alması mümkün olmadığı ve şikayet için il merkezine gitmemiz gerektiğinden konuyu kapattık. Bir de komşumun da ifadesi falan gerekecekti, haber verdik ama pek yardımcı olmadı açıkçası. Şeytan aklıma giriyor

Ben geçen senelerde ahşap boyama kursuna gittim. Kursta aynı ay 5 kişi hamile kaldı. Sergi, yaz tatili derken baktım sıkışacağım, küçük tepsiler boyadım. Ortalarına elimle bebek ayağı yaptım. Hem sergiye çıktı, hem doğumlarına yetişti. Hem patikten bereden daha kalıcı oldu. Bebek dualarında da kullandılar, diş buğdayında da kullandılar, bazıları bebeğine mama yediriyor. (Bebeler 1,5 yaşında şimdi )
Öyle işte... Patikle bebek hariç her şeyi yaparım

yok yok kalbini bozma!

boşver canım hepimiz bazen böyle anlık şeyler yapabiliyoruz.. eniştemden bu şekilde 5 yıl sadece bir telefonla 2.000 TL para sızdırdılar.. emniyettren arıyoruz dediler.. tv lerde görüyoruz çok büyük paralar kaptırıyor insanlar.. sıkma canını hayatım..

Ayy inş ikizler canım maşallah
Bence de değiştir mutlaka film konusuna gelince için rahatlayacaksa çektir bitanem ama bunları şimdi düşünme sadece bebeğine odaklan olmazmi o suan seninlee

Hoşgeldin zeytincum islerindeki sıkıntı sona ermiştir inşallah daha sık uğra opuldun kuzum

40 yıldır kimse bozamadı, daha da bozulmaz inşallah. Kimin sözüydü, bilen hatırlatsın lütfen: Ben kalbime güvensizliği öğretip kirlenemem, insanlar güvenilir olmayı öğrensin...

"Ben kalbime güvensizliği öğretip kirlenemem, insanlar güvenilir olmayı öğrensin" sevdim bu sözü

Anaaaaaaaaa

Ne yaptın sen Zanork'um?

Ayy bitanem büyük geçmiş olsun!

Umarım hattından hala çekilmiyordur. Sen operatörü ara, faturan şişiyor haberin olsun

Operatör ücret karşılığında tüm iç hatlarını gezdirip ona yetkin, yok, buraya giremezsin, o olmaz, bu yapılmaz deyip geri çevirdiği için mail atmaya çalıştım. Onu da benzer şekilde iade etti. Neyse ki benim durumunda (Ücret faturaya yansıdığı için) her seferinde onay vermem gerekiyormuş. O yüzden sadece geceki tutar + vergisi vs. üzerime kalıyormuş. Canım sağolsun. Acıttı epey. Ama sadakam olsun. Mevlam tahsil eder nasıl olsa. Bana da evlat olarak versin karşılığını
Çok üçkağıtçı bir dua ettim. Allah kabul etsin. Amin.

Selam kizlar dr dan geldim betahcg 71.8 cikti dr.daha yuksek olmasi gerekliydi dedi .

Kendi doktotuma fax cektim bakalm ne olacak bir sevinip bir uzulmek Allahim bu ne biçim şey. ?:26:

Canim yaa cok gecmis olsun tam olarak birazdan okuycam benim basimada boyle bisey gelmisti ama kredi
karti ile ilgiliydi benimki tekrar gecmis olsun.

Şimdi gördüm mesajını. 57+ 17+ 17. Bir de 57 istemiş ama evet yerine eyet yazmışım alamamış Yani yaklaşık 100 tl. Vergisiyle ne olur bilmiyorum tabi. Bir de benim standart 50 tl. tarifem.
Pin kodumu bilmiyorum ki, eşim ayarladı, benim makine pinsiz açılıyor :) İstesem de veremem kimseye.
Beni dolandıranlarınki her seferinde onay istiyormuş. O yüzden devamı gelmezmiş yani.

Rabbim alsın hakkını canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…