Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim benim ben hem tüp hem de mini tüp denemesi yaptim. isin dogrusu mini tüp sirasinda aldigim hormon haplari ile cok daha yüksek kalite yakaladim. mini tüpteki dondurulmus yumurtam sonra bana blast embriyo oldu. 3 yumi benim tüp denemesi sirasinda oldu ve bir tanesi gec büyüme gösterse de gelisti ve hatta döllendi de. Allaha cok sükür simdiye kadar hic bos cikan folikülüm olmadi ama ummu ne fayda bebegim tutmadiktan sonra. rakamlara hic ama hic takilma. hatta bence mümkün mertebe düsük doz hormon al. deneyimlerim gösteriyor ki ne kadar hormon alirsan yumi kalitesi o kadar düsüyor. düsünsene yapay yoldan pompaliyorsun yumurtayi. sonucta bize lazim olan o altin yumurta. onu bir yakasak dünyalar zaten bizim.

bu arada puffynin yazisindan okudum biz hemseriyiz. gerci ben adana'li degilim ama esim adanali :)

:))canım çok hoşsun..işallah bidahakine kucağında bebişinle gelirsin işallah tanışır görüşürüz..beraber yeriz kebabları işallah..bu arada canı çektiyse hemen ısmarla kendine canım :))bebişinin canına sağlık..bende 4 yıl oluyor adana ya geleli..evlendim geldim nevşehirlerden..yemekleri çok güzel..ama yazın kaçıcan acaip sıcak..soğuk memleket insanı olarak baya zor dayanması:))artık daha iyiyim kısmetten öteye yol yok..doktorumada haksızlık yapmayım diğer doktorların yapmadığı araştırmaları yaptı buldu..işallah bidahakine daha iyi sonuç alırım canım..kabullenmekten başka çare yok..bebişene mucukss kebab yemeyi unutma :)

ne güzzel adanalı adanayı tanıyan insanlarla tanıştım :))bende adanalı değilim eşimller yılar olmuş adanaya geleli adanalı gibi olmuşlar :))işallah hopecim bu sefer olucak çok yaklaştın bebişine hamile kalman çok büyük umut..olacağına inanıyorum..ne güzel bak yumoş var işallah allah ol der olur canım..biz bukadar kafa yoruyoruz ama o ne zaman vaktiyse ozaman gelecek..kalitesiz hiç olmaz denilen embriyoların tutuğunuda okuyoruz burdan nasip..allah yardımcımız olsun..diğer denemen ne zaman olucak yumoşlar için birşey ler yapıyormusun kalite adına :)

canli gunaydin arkadasim iyim canim sen nasilsin sakinlestin mi biraz?

ben yokken bayagi bi haraketlenmis burasida okumaya calisiyordum bende

evet canım kısmet ..belki diğer ay daha güzel olcak belli olmaz..herşeyde bi hayır var diyelim..bir an önce kavuşmak istiyoruz ama o ne zman vaktiyse o zaman gelcek..işallah güzel haberler vermek hepimze nasip olur..

canim sasirdim biraz aslina gorunurde o kadar da buyuk bi problem gorunmuyor birde sen yinede bunyen hakkinda bilgiye sahipsin bende o da yok. bence tupbebege gerek kalmadan senin bebeklerin sana gelicek. yakinda turkiye ye gidicekmisin kim bilir kafan dagilirsa birde bakmissin hamilesin
akapunkturun gucune bende inaniyorum canim mutlaka degerlendir derim ben.

evet canım kısmet ..belki diğer ay daha güzel olcak belli olmaz..herşeyde bi hayır var diyelim..bir an önce kavuşmak istiyoruz ama o ne zman vaktiyse o zaman gelcek..işallah güzel haberler vermek hepimze nasip olur..

insallah canim ya bende bu son 10 gunu nasil gecirecem diye dusunuyorum

dun de ovulasyon testlerini siperis verdim bugun gelmesi gerek gerci bende hic bir belirti yok ama yinede belki denerim.

Bakin ikinizin adini hep beraber yazip beraber konusuyorum sizinle ayrilmaz ikilimiz oldunuz. nasilsiniz arkadaslar umarim iyisinizdir, kurs vardi giremedim kurstan geldim ancak yemekti falan bu saatte yaziyorum iyi aksamlar sizlere.

evt ya ayrilmaz ikili olduk

dun aksam gordum msjini canim ama cvp yazamadan cikmak zorunda kaldim.

sende durumlar nasil bu son 10 gun nasil gecicek acep

canim sen nerde yaptirmistin tupbebek olayini turkiyede mi yoksa almanyada mi?

evt ya ayrilmaz ikili olduk

dun aksam gordum msjini canim ama cvp yazamadan cikmak zorunda kaldim.

sende durumlar nasil bu son 10 gun nasil gecicek acep

Bende yaramaz durum yok dedigin gibi 10 gün var bizim batlara ama sakinim ben sanki olmadi gibi ama belli olmaz, senin hamileligin cok önceymis belirtileri unutmussundur belki ben aralikta hamile olmustum 17 subata kadar hamileydim.ve cok belirtim olmamisti ama sanki insanin icine dogmak diyorlarya öyle birsey olmustu hayirlisi diyelim canim hepimiz icin.

garip olan ben icime hic bisi dogmuyor gecen ay mesela biliyordum olmadigini tutmadigini.

belki inanmasi zor ama ben ikizlerde o an hissetmistim. icimde sanki bi elektriklenme olmustu tuhaf bi duygu. bi arkadasta benim gibiymis hamile kaldigi anda o da hissetmis. lakin gel gorki bu sefer bende his mis hic bisi yok

gercektenmi hemde ilk baslarda hissettin ne güzel hissetmen sen simdi takilma belirti bekleme her hamilellik farklidir deniyor.
bende sadece sol tarafta bir hareket fark etmistim. onun disinda kimisi SIk idrara cikiyorum anladim diyor kimisi cok üsüyormus bel ve bacak agrisi oluyormus vs.vs. cok yani neyse biz takilmayalim bazi belirtiler psikolojik olabiliyor diye düsünüyorum.

Son düzenleme:

ben birtek o an hissetmistim sonra gunum 1-2 hafta gecene kadar hic bisi hissetmemistim. bekleyip gorucez artik napalim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. bugunde hic keyfim yok zaten bebekte dusunemiyorum valla

ben birtek o an hissetmistim sonra gunum 1-2 hafta gecene kadar hic bisi hissetmemistim. bekleyip gorucez artik napalim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. bugunde hic keyfim yok zaten bebekte dusunemiyorum valla

keyfin niye yok isle ilgili falansa bosver kafanda büyütürsen kücüksede büyür gider %100 calisiyorsun sanirim sabahtan aksama kadar sonrada evle ilgilenmen gerek yemek,temizlik yorucu oluyordur kolayliklar diliyorum sana.

Son düzenleme:
keyfin niye yok isle ilgili falansa bosver kafanda büyütürsen kücüksede büyür gider %100 calisiyorsun sanirim sabahtan aksama kadar sonrada evle ilgilenmen gerek yemek,temizlik yorucu oluyordur kolayliklar diliyorum sana.

yok canim isimle falan ilgili degil bunlar guzel kosusturmalar. fazlasiyla rahat insanlar var onlar benim asabimi fena bozdular dunden beri. valla pes diyorum ben bu tur insanlara pes...

İnsallah o gunler gelir canim , soyle adana sicaginda karsiliki kebap yiyelim sonrada saldir sodalara sonuncusunda oyle olmustu :)
bu arada sayılı gun cabuk gecer diyorlar ama bir sor bakalim bana nasil geciyor :)
Ayrica yok kebap falan yemeyeyim bu kadar mide bulantisi ve kusmaya nasil becerediysem fena kilo almisim Doktorumda iyi oldu zayıftin zaten dedi ama totos kocaman oldu bağımsızlığını ilan etti , yasasin hamile pantolon ve buzları kapatıyor sukur
Doktoruna kızma sonucta onların ve tıbbın yapacagı bir yere kadar , sen once kafani topla kendini topla onumuzdeki aya odaklan , ozellikle stres yok bir soyle bin gul , stres yumurtlari cok etkiliyor , sonrada Rabb'ime emanet et kendini demekki zamani simdi degilmis

gunaydin puffy ve onun minik mucize sehzadesi seninde gunun guzel olsun canimcim bulantisiz bi gun diliyorum sana

Ben sana keyifli ve parlak bir gun diliyorum , o keyfini topla hemen bakalim :)
Bu arada bulantılar full devam ya yiyorum obuzun kazı gibi , tikiniyorum tikiniyorum sonrada bulantı çekiyorum saatlerce ama kurtarıcı eksi erik ve soda var Allah sukur

canim ben ibrahim saracoglunun sayfasinda okumustum. hamilelikte zencefil cayini oneriyor bilmem ne kadar fayda eder ama. mide bulantisi cok zor cok ben 4.5 ay cikartmistim

benim koca adanali ama artik senelerdir burada yasamaktan alman olmus :) zaten acik tenli. birak adanali kimse türk bile demiyor. yumos kalitesine gelecek olursa. aslinda biz ne yaparsak yapalim nafile. Yüce Rabbim ol derse ancak olur. ancak zamani gelmisse olacaktir. o zaman da kalite malite, 2-3 viz gelir. yeter ki zamani gelmis olsun. insallah Yüce Rabbim hepimizin yüzünü güldürür tez zamanda. diger denemeyi herhalde haziran gibi yapariz diye düsünmüstük. ama o ayki folikül sayisina da bagli. belki de biraz öncesinde mini tüp ile biriktireyim dedim. aslina bakarsan biraz kararsizim. son 2 tüp bebek denemelerimde transferden sonra Türkiyedeydik ve test sonuclari hep negatif oldu. sanki bir olumsuzluk ugursuzluk var gibi. hatta sonuncuda burada pozitifi görüp gitmistik memlekete ve ikinci test negatif olmustu. belki de agustosta tatilden sonra yapariz bilemiyorum. kismet bakalim. yumoslar icin günde 2 paket sigara iciyorken sigarayi biraktim ekim basinda. bugday cimi iciyorum her sabah. igrenc ama faydasi oldugunu duydum. folik asit iciyorum ve zayiflamak icin spor yapiyorum hem spor salonunda hem de siltenin üzerinde :26:

valla bizdeki problemi bende pek bilmiyorum ama sanirim bizim ama problemimiz kafada bitiyor. ben 11 yillik kocami ve esim de 10 yillik karisini cocuk istemedigi icin bosadik. sonra da birbirimizi tesadüfen bulduk gurbet ellerde. 3 yildir birlikteyiz ve dakika 1 itibariyle cocuk istedik. o kadar cok kafaya taktik ki bu olayi sanirim is cigrigindan cikti. simdi geri dönmeye calissak da o saplanti bir kez insanin beynine saplandi mi cikartmasi zor. sanirim hersey psikolojik. transfer sonralarinda bile hep endise hep düsünce. hic beynimi rahat birakmadim. her seye alindim. herseye üzüldüm. bakalim önümüzdeki günler ne gösterecek. Allahtan hep hayirlisini diledim umarim hakkimizda en hayirlisini verir. akapunktur olayina bende cok sicak bakiyorum. hatta tüp bebek yaptirdigim merkez bir tanesi ile calisiyormus adam transferde bile yaninda oluyormus. bakalim.

canim sen nerde yaptirmistin tupbebek olayini turkiyede mi yoksa almanyada mi?

canim benim her 3 denemeyi de Almanya'da yaptim. iki farkli merkez. en son gittigimden cok memnun kaldim. sigortanin karsiladigi 1 hakkim daha var. onu yapacagim ama pek TR'yi düsünmüyorum. 4 denemede de olmaz ise donasyonu düsünüyoruz. bedenen artik kaldiramayacagimi düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…