- 5 Ekim 2012
- 683
- 222
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
canım bu 3 yumoşun hepside büyormu ilaçların dozu yüksekmi kullanıyorsun..benim amh 0.19 fsh 6 larda görülen 3 4 antral folikül..ama bir tane büyüde ..o yüzden soruyorum canım..allah yavruna kavuştursun işallah en yakın zamanda
Bu gun daha iyi bir gun olacak hala sinir olacaksın bazi seylere ama daha az :))
Konuyu dağıtayım senin oraların biber salçası cok guzel oluyor eve hep esim Adana'dan kırmızı pul biber getirtiyor, kuru kabak , kuru patlıcan geliyor , nar eksisi , bir de salça acı ve tatli az kalmis soyledim bu aralar yine gelir :)
Gecen yaz ısı vardi Adana'da benide aldi ilk uçakla geldik sonra nehrin kenarında kahvaltı yaptik cok guzeldi bayıldım , görüşmesi erkendi 11 gibi bitti ver elini Mersin Tantuni yedik , Cezerye aldik tum aileye , deniz kenarında kahve ictik , aksam uzeri Adana'ya donduk bize cok meşhur bir kebapci varmis orayı söylediler amannnn bir kebap yedik cok guzeldi istanbulda yememiştim böylesini bol yeşillik yanında , birde salgam suyu son uçakla donduk ama oyle yetmişim ki 2 gun acıkmadım :))
canim benim ben hem tüp hem de mini tüp denemesi yaptim. isin dogrusu mini tüp sirasinda aldigim hormon haplari ile cok daha yüksek kalite yakaladim. mini tüpteki dondurulmus yumurtam sonra bana blast embriyo oldu. 3 yumi benim tüp denemesi sirasinda oldu ve bir tanesi gec büyüme gösterse de gelisti ve hatta döllendi de. Allaha cok sükür simdiye kadar hic bos cikan folikülüm olmadi ama ummu ne fayda bebegim tutmadiktan sonra. rakamlara hic ama hic takilma. hatta bence mümkün mertebe düsük doz hormon al. deneyimlerim gösteriyor ki ne kadar hormon alirsan yumi kalitesi o kadar düsüyor. düsünsene yapay yoldan pompaliyorsun yumurtayi. sonucta bize lazim olan o altin yumurta. onu bir yakasak dünyalar zaten bizim.
bu arada puffynin yazisindan okudum biz hemseriyiz. gerci ben adana'li degilim ama esim adanali :)
canlı günaydın selcankerem nasılsın..
canli gunaydin arkadasim iyim canim sen nasilsin sakinlestin mi biraz?
ben yokken bayagi bi haraketlenmis burasida okumaya calisiyordum bende
hosbulduk canim benim. vall aisler o kadar yogun ki ancak firsat buldukca girebiliyorum. mümkün oldukca da okuyorum olup bitenleri. Natuurarts olayini bende bir arastirayim. gerci benim doktorum bana akapunktur önermisti. bakalim artik. probleme gelince 40 yasinda oldum artik ve AMH degeri yerlerde sürünüyor 0.2 ama FSH aslanlar gibi direniyor 5,38. anlayacagin daha menapoza var ama rezerv az. malum vücut da idareli ekonomik sekilde yumurta üretiyor. tuhaf bir durum ama bazen 3 yumurtaya kadar olabiliyor :) Allahtan esimde sampiyon olacak spermler var. doktor degerleri görünce A+ derecesi verdi. ama embriyo tutmayinca bu da ne yazik ki care olmuyor. anlayacagin aslinda sebepsiz infertileden rezerv azligina düstük. eh malum daha da yeni evliyiz. gec bulunca böyle sürünüyorsun iste. ilk esim de ne yazik ki pek cocuk canlisi degildi gitti güzel 11 yilim. yoksa coktan bu islerden elimi etegimi cekmistim.
napalim basa gelen cekilir ve insanlar kararlarinin akibetlerini de kucaklamalidir.
öpüyorum hepinizi
evet canım kısmet ..belki diğer ay daha güzel olcak belli olmaz..herşeyde bi hayır var diyelim..bir an önce kavuşmak istiyoruz ama o ne zman vaktiyse o zaman gelcek..işallah güzel haberler vermek hepimze nasip olur..
Gunaydin Kizlar iyi bir gun dilerim , mutluluk , huzur ve neşeniz bu gunde bol olsun
Bakin ikinizin adini hep beraber yazip beraber konusuyorum sizinle ayrilmaz ikilimiz oldunuz. nasilsiniz arkadaslar umarim iyisinizdir, kurs vardi giremedim kurstan geldim ancak yemekti falan bu saatte yaziyorum iyi aksamlar sizlere.
canim benim ben hem tüp hem de mini tüp denemesi yaptim. isin dogrusu mini tüp sirasinda aldigim hormon haplari ile cok daha yüksek kalite yakaladim. mini tüpteki dondurulmus yumurtam sonra bana blast embriyo oldu. 3 yumi benim tüp denemesi sirasinda oldu ve bir tanesi gec büyüme gösterse de gelisti ve hatta döllendi de. Allaha cok sükür simdiye kadar hic bos cikan folikülüm olmadi ama ummu ne fayda bebegim tutmadiktan sonra. rakamlara hic ama hic takilma. hatta bence mümkün mertebe düsük doz hormon al. deneyimlerim gösteriyor ki ne kadar hormon alirsan yumi kalitesi o kadar düsüyor. düsünsene yapay yoldan pompaliyorsun yumurtayi. sonucta bize lazim olan o altin yumurta. onu bir yakasak dünyalar zaten bizim.
bu arada puffynin yazisindan okudum biz hemseriyiz. gerci ben adana'li degilim ama esim adanali :)
evt ya ayrilmaz ikili olduk
dun aksam gordum msjini canim ama cvp yazamadan cikmak zorunda kaldim.
sende durumlar nasil bu son 10 gun nasil gecicek acep
Bende yaramaz durum yok dedigin gibi 10 gün var bizim batlara ama sakinim ben sanki olmadi gibi ama belli olmaz, senin hamileligin cok önceymis belirtileri unutmussundur belki ben aralikta hamile olmustum 17 subata kadar hamileydim.ve cok belirtim olmamisti ama sanki insanin icine dogmak diyorlarya öyle birsey olmustu hayirlisi diyelim canim hepimiz icin.
garip olan ben icime hic bisi dogmuyorgecen ay mesela biliyordum olmadigini tutmadigini.
belki inanmasi zor ama ben ikizlerde o an hissetmistim. icimde sanki bi elektriklenme olmustu tuhaf bi duygu. bi arkadasta benim gibiymis hamile kaldigi anda o da hissetmis. lakin gel gorki bu sefer bende his mis hic bisi yok
gercektenmi hemde ilk baslarda hissettin ne güzel hissetmen sen simdi takilma belirti bekleme her hamilellik farklidir deniyor.
bende sadece sol tarafta bir hareket fark etmistim. onun disinda kimisi SIk idrara cikiyorum anladim diyor kimisi cok üsüyormus bel ve bacak agrisi oluyormus vs.vs. cok yani neyse biz takilmayalim bazi belirtiler psikolojik olabiliyor diye düsünüyorum.
ben birtek o an hissetmistim sonra gunum 1-2 hafta gecene kadar hic bisi hissetmemistim. bekleyip gorucez artik napalim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. bugunde hic keyfim yok zaten bebekte dusunemiyorum valla
keyfin niye yok isle ilgili falansa bosver kafanda büyütürsen kücüksede büyür gider %100 calisiyorsun sanirim sabahtan aksama kadar sonrada evle ilgilenmen gerek yemek,temizlik yorucu oluyordur kolayliklar diliyorum sana.
:))canım çok hoşsun..işallah bidahakine kucağında bebişinle gelirsin işallah tanışır görüşürüz..beraber yeriz kebabları işallah..bu arada canı çektiyse hemen ısmarla kendine canım :))bebişinin canına sağlık..bende 4 yıl oluyor adana ya geleli..evlendim geldim nevşehirlerden..yemekleri çok güzel..ama yazın kaçıcan acaip sıcak..soğuk memleket insanı olarak baya zor dayanması:))artık daha iyiyim kısmetten öteye yol yok..doktorumada haksızlık yapmayım diğer doktorların yapmadığı araştırmaları yaptı buldu..işallah bidahakine daha iyi sonuç alırım canım..kabullenmekten başka çare yok..bebişene mucukss kebab yemeyi unutma :)
gunaydin puffy ve onun minik mucize sehzadesiseninde gunun guzel olsun canimcim bulantisiz bi gun diliyorum sana
İnsallah o gunler gelir canim , soyle adana sicaginda karsiliki kebap yiyelim sonrada saldir sodalara sonuncusunda oyle olmustu :)
bu arada sayılı gun cabuk gecer diyorlar ama bir sor bakalim bana nasil geciyor :)
Ayrica yok kebap falan yemeyeyim bu kadar mide bulantisi ve kusmaya nasil becerediysem fena kilo almisim Doktorumda iyi oldu zayıftin zaten dedi ama totos kocaman oldu bağımsızlığını ilan etti , yasasin hamile pantolon ve buzları kapatıyor sukur
Doktoruna kızma sonucta onların ve tıbbın yapacagı bir yere kadar , sen once kafani topla kendini topla onumuzdeki aya odaklan , ozellikle stres yok bir soyle bin gul , stres yumurtlari cok etkiliyor , sonrada Rabb'ime emanet et kendini demekki zamani simdi degilmis
Ben sana keyifli ve parlak bir gun diliyorum , o keyfini topla hemen bakalim :)
Bu arada bulantılar full devam ya yiyorum obuzun kazı gibi , tikiniyorum tikiniyorum sonrada bulantı çekiyorum saatlerce ama kurtarıcı eksi erik ve soda var Allah sukur
ne güzzel adanalı adanayı tanıyan insanlarla tanıştım :))bende adanalı değilim eşimller yılar olmuş adanaya geleli adanalı gibi olmuşlar :))işallah hopecim bu sefer olucak çok yaklaştın bebişine hamile kalman çok büyük umut..olacağına inanıyorum..ne güzel bak yumoş var işallah allah ol der olur canım..biz bukadar kafa yoruyoruz ama o ne zaman vaktiyse ozaman gelecek..kalitesiz hiç olmaz denilen embriyoların tutuğunuda okuyoruz burdan nasip..allah yardımcımız olsun..diğer denemen ne zaman olucak yumoşlar için birşey ler yapıyormusun kalite adına :)
canim sasirdim biraz aslina gorunurde o kadar da buyuk bi problem gorunmuyor birde sen yinede bunyen hakkinda bilgiye sahipsin bende o da yok. bence tupbebege gerek kalmadan senin bebeklerin sana gelicek. yakinda turkiye ye gidicekmisin kim bilir kafan dagilirsa birde bakmissin hamilesin
akapunkturun gucune bende inaniyorum canim mutlaka degerlendir derim ben.
canim sen nerde yaptirmistin tupbebek olayini turkiyede mi yoksa almanyada mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?