Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet evet sizde sorun bence psikolojik yoksa ikinizde sagliklisiniz anlattigina gore. keske biraz rahat birakabilsen kendini canim ya. veya bi tatile cikin ben bunu cok duydum hamile kalamayipta tatilde hamile kalip geri donenleri. stres hamile kalmanin en buyuk dusmani dusmani da gel sen bunu bizlere anlat dimi. ben biraz once hollanda intersayfalarinda geziniyordum o kadar cokki 40dan sonra hamile kalanlar. neden bizde olmasin ki dimi. ben hayirlisini diliyorum hayirlisiysa versin Allah yoksa vermesin. bende yana bi sorun yok aslinda cunku ben annelik duygusunu tattim. aslan gibi iki oglum var ama esimin ilk evliligi bide cok severek evlendik insan bunu bebekle taclandirmak istiyor.

senin ictigin bugday cimi suyunun bi benzerinide ben biraz once burda okudum. ama kapsul olarak. onu kullanan cok kisi kisa sure sonra hamile kalmis.

sen bidaha transferden sonra otur oturdugun yerde biyerlere kipirdama. sonra nasilsa yine gidersiniz istediginiz yere

teşekkür ederim hoş bulduk doktora dün gittim allahın izniyle bu iş olcak inanıyorum hepimiz için hayırlı olsun doktora tekrar adetimin 2.günü gideğim mayısta yani direk tüp bebeğe başlıyacağız aşılamada yaparım %10 şans dedi oyalanmadan yaş itibariyle tüp bebeğe geçelim isterseniz dedi bizde öyle düşünüyoruz hiç oyalanmadan tüp olsun inşallah hemen bebişimize kavuşalım allahım bebek isteyen herkesin işini rast getirsin

bu ne iştah açıcı bir sohbet arkadaşım yemiyenin yiyesi var ah siz adanalılar ağzınızın tadını biliyonuz biz ne yapalım balıkesir de doğru düzgün adana kebabı bile yapan yok ahhh ahhhhh ben kıbrısta çalışırken adalı bir müdürümüz vardı kulakları çınlasın bizi adanakebabı yapan ocakbaşına götürmüştü çok harikaydı hala tadı damağımda

arkadaşlar beni adetimin 2 günü çağırdıya şimdi tüp bebek için ne yapacak bilginiz varmı ben giderken neler yapmalıyım balıkesirde oturuyorum tedavi bursada başlıyacak bilgi verseniz içime şu merakıma bir su serpseniz

valla benim hic bir fikrim yok canim. bu arada ben balikesire cok geldim. altinolukta da yillarim gecti iyi bilirim orayi. uzun zaman oldu gidemedim ozledim memleketim gibiydi altinoluk

arkadaslar benim gogusler hassaslasti sizlamaya basladilar galiba yine olmadi

:

Regl tarihine var daha bu geliyor belirtisi degil, gebelik basliyor olmasin

kuzummm selammmm...

dün başlayan hafif pembe renkli akıntım yüzünden , tadım tuzum yoktu , öğleden sonra da doktora gittim ve sizlerle hoş beş edemedimmm, kusura bakmayın...

hafif bir iltihap oluşmuş, haliyle fitil ve krem verdi... bütün çalışmalara 1 hafta zorunlu mola...
yumurtalarda da pek bir şey olmamış , sağdan yumurtlamışım 2 tane ama döllenme olmamış... neyse takmıyorum kafaya o kadarını.
gittiğim doktor , kendide tüp bebekle ikiz çocuk sahibi olmuş..sakın peşini bırakma, maddi olarak gücün varsa sonuna kadar git dedi ve mutlaka genetik test yaptırmamı da istedi.
sanırım beni anlayacak bir kadın doğumcu buldum sonunda.

ve bu ay olmazsa da kafaya takmayacaktık kuzum , unutma... önümüzdeki ay için paralel şekilde çalışacağız... ben teknik bilgileri topluyorum... uygulama günü geldiğinde paylaşacağım sizlerle...

muhtemeldir ki canım , hormon değerlerine bakacak , endometrium kalınlığına ve kistin olup olmadığına... kistin yoksa tedaviye başlarsınız, varsa kisti yok etmek için önce başka bir tedavi olursun sonraki ay başlarsınız.. daha önceden yapılmış testlerin varsa onları da yanına al... senin tıbbi değerlendirmen açısından doktoruna yararlı olacaktır.

sen nirdeeesssiiiinnnnnnnn?????:84:

yok canim isimle falan ilgili degil bunlar guzel kosusturmalar. fazlasiyla rahat insanlar var onlar benim asabimi fena bozdular dunden beri. valla pes diyorum ben bu tur insanlara pes...

ben yokum diye mi bu kadar üzüldün sen kuzummmm, kıyammmm kıyammammmm
geldimm ve nerede olduğumu yukarıda anlattım...

afiyet şeker ballar olsun puffyim

evt ya ayrilmaz ikili olduk

dun aksam gordum msjini canim ama cvp yazamadan cikmak zorunda kaldim.

sende durumlar nasil bu son 10 gun nasil gecicek acep

geldimmm kuzum geldimmmmm . bir de benim şu an yaşadığım iltihap yüzünden bu ay olmaması da iyi... düşünse de olsaydı , tutsaydı , bu iltihap yüzünden düşecekti garibim..

Gunaydin Kizlar iyi bir gun dilerim , mutluluk , huzur ve neşeniz bu gunde bol olsun

benden de iyi akşamlar

Kızlaaaaaaaaaaaar,

herkese merhaba,

size bir,, pardon bir değil iki sürprizim var :)

Benim bugün kontrolüm vardı...

ve Evet beta hcg değerimin de yüksek çıkmasından da belliydi...

İkizler zorlu yolculuğa başladı arkadaşlar ... :)

Şu anda 6 haftalıklar...ama kalp atışları görülüyor ikisinin de...

doktor ikiz deyince sustum kaldım..

olasılık vardı ama kesinleşince yine de bi tuhaf oluyor insan

yüzlerce şey geçti aklımdan o anda...bi de yanlız gitmiştim...

daha önce de söz etmiştim ya biraz gerginim diye...

artık surat ifadem nasılsa...doktor neredeyse beni azarladı...

""iyi haber veriyorum kimsenin yüzü gülmüyo..bugün hastalar bi tuhaf, herkesin surat beş karış asık diye...""" :)

bundan sonraki ilk hedef, kritik 12 haftayı sağ salim tamamlayabilmek...

Umarım Hiç birimizin emekleri boşa gitmez, hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...

Hepinizi çok öpüyorum...Sevgiler..

Sevgili Puffy68

önce gecikmiş cevap için özür dilerim...abla patağını yeni gördüm :)

..bir süredir nete girmeye vaktim de olmadı...yoğunum çok...

söylediğin herşeyde çok haklısın...

ama o kadar zor şeyler yaşayınca, inan sevinmeye korkuyorum artık...

her an yine kötü haber alacakmışım gibi geliyor...

Bunu yenmeye çalışıyorum...

Dediklerini yapmaya çalışacağım...

Senin güzel haberlerini de okudum...Bir oğlun olacakmış ...çok sevindim..

sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum hepinize..

Sevgiler...

cok güzel bir haber hemde ikizbirde biri kiz biri erkek olursa dahada güzel olur önce saglik tabii dinlen evde temizlikti yemekti falan cok yorma kendini en azindan 12.hafta sonuna kadar kolay bir hamilelik gecirmeni diliyorum.

Son düzenleme:

Canim ben izmirliyim Adanalı degilim :)) o bir Adana seyahati izlenimleriydi tabi yazan hamile olunca konu hep yeme icme uzerine donuyor :))

Eski tahlillerini yanina al, sakin ve olumlu ol , kendini zorrrrr bir sürece hazırla :))
Senden ilk gun kan alacaklar , ultrason yapacaklar kac yumos var bakacaklar ve tedavi sekline karar verecekler .
Bu surecte aklina ne takilirsa sor burada hepimiz yardimci oluruz sana
Rabbim yar ve yardimcin olsun

Canim ikiside hayirli olsun sag saglim kucagina gelsin evlat kokusuyla taclandirsin seni.
Cok dikkatli ol artik yaşamını artik uc kisi sürdürüyorsun hic unutma , doktor vitamin ve balik yağını vermiştir ihmal etme , mutlaka iyotlu tuz kullan , her gun badem findik ve ceviz ye bir avuç, sut peynir yoğurt her gun tüket cok onemli
Çay , kahve , asitli icecekler asla yok
Bir de gülmeyi , mutlu olmayi unutma bak ne guzel iki can emanet etti sana Rabbim sana , o canların kıymetini bil butun omur boyu onlardan sorumlusun.
Simdi ilk uc ay cok onemli ama bunu stresli sakin geçirme Rabb'imin izniyle atlatacaksin , benim dun 1. Trimisterim yani ilk 3 ayım bitti :))
Kenine ve bebislerine iyi bak

Canimmmmm oncelikle gecmis olsun bir an once sagligina kavuş insallah
Ama o kadar ekip çalısmasına girersen sonu buydu bozdun ayarları

Dun ben ilk 3 ayımı tamamladım , öğlen aradım esimi hadi erken gel beni Eyüp Sultana götür dedim sagolsun kırmadı beni.
Gittik kayınvalidemide aldik türbenin avlusuna oturdum Yasin okudum , Fetih suresini okudum , bir cok sure okudum , eyup Sultan hazretlerine dua ettim , sonra Rabb'ime dua ve dileklerimi iletdim hem kendim ve hem sizin icin , hepimiz icin , en cok ta bugünüme sukur ettim icim bir ferahladi sormayın.
Sonra lokum dağıttım hepimizin adına yaptim , Rabbim kabul eder insallah :))
Esim namaza girdi onu beklerken bende avluda oturdum limonata gibi bir hava , cok guzel bir aksamdi türbe avlusu sessiz huzur dolu , içeride aksam namazı kılanların sesleri , genelde hafta sonu gidiyordum tıklım tıklım oluyordu bu sefer sakındı baska hoşuma gitti.

hay masallah canim ne kadar güzel bir haber. Yüce Rabbim seni ve bebislerini korusun gözetsin insallah. saglikli bir hamilelik dilerim canim. hayirlara vesile olsun ikizlerin :)

puffycigim agzina ve yüregine saglik canimin ici. Yüce rabbim dualarini kabul eylesin seni ve bebisini kem gözlerden ve her türlü melanetlerden korusun insallah. gönlü kocaman arkadasim bizleri de unutmadigin icin Allah senden bin kere razi olsun.

sonunda senden bir haber alabildik , hem de süper güzel bir haber, çok şükür
artık sadece ve sadece kendin ve bebişlerin için yaşama zamanı kuzum.yeryüzündeki en değerli en önemli en kıymetli şey sizlersiniz.lütfen kendine çok dikkat et kuzum...kendine dikkatin , bebişlerini de koruyacaktır.Yemene - içmene , gülmene - ağlamana dikkat et.
Rabbim yar ve yardımcın olsun,sonuna kadar böyle güzel,mutlu ve sağlıklı gitmenizi nasip etsin.

Bir deee
ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler

Canimmmmm oncelikle gecmis olsun bir an once sagligina kavuş insallah
Ama o kadar ekip çalısmasına girersen sonu buydu bozdun ayarları

Teşekkür ederim kuzumm...
işleyen demir ışıldar dediler ama bizimki iltihaplandı yahuuu...
o kadar prob dan bir şey çıkacağı belliydi. Neyse buna da şükür...
doktora gidecek , neyimiz var anlayacak maddi manevi imkanımız var çok şükür. üstelik bu gittiğim doktor , Ankara tüp bebek le ikiz çocuk sahibi olmuş kadın doktordu ve doğrusu kendisinden memnun kaldım.
ortak payda olunca zaten direk kaptı 5 puanı...muayene ederken , anlattı tek tek.. bak şurası şu , şu yumurtaların ,şu endo , kalınlığı bu... yaşamış ya , bizim çektiklerimiz biliyor.

o güzel yüreğini seveyim senin , ne diyim artık yaa...
gözlerimi doldurdun okurken... Rabbim tüm yaptıklarını kabul etsin.
seni ve bebişini korusun kuzummm

Canim ben kendimden cok hepimiz icin gittim , benim şükretmekten baska yapmak istedigim yok cunku , hope beni bir anlayabilseniz hep sen sakrak , moral verir duzeydeyim ama icim nasil bir bilseniz , korkularımı bir bilseniz.
Varya ne cocuk odası nasil olacak , neler alayım , ay sunuda yapayim , sunuda isteyeyim durumundayim , sadece saglikli olsunda beze sararım durumundayim , saglikli olsunda gerisi halledilir durumundayim.
Ben su an sadece Rabb'ime bu gune kadar geldiğim icin sukredebiliyorum baska dileğim yok ,zaten dahada istersem nankör olurum , gönlümü o biliyor kendim icin hic bir istegim yok , lokum dağıttım bir seyin karşılığı degil hepimizin ağzının tadı bozulmasın diye , dua ettim diledim Rabbim olmayanlarda versin diye, zaten kendimiz icin degil baskaları icin istedigin zaman icimiz rahat olmuyormu :)
Bende olan bana yeter Rabbim size hayirlisini versin , gönlünüze gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…