- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
benim koca adanali ama artik senelerdir burada yasamaktan alman olmus :) zaten acik tenli. birak adanali kimse türk bile demiyor. yumos kalitesine gelecek olursa. aslinda biz ne yaparsak yapalim nafile. Yüce Rabbim ol derse ancak olur. ancak zamani gelmisse olacaktir. o zaman da kalite malite, 2-3 viz gelir. yeter ki zamani gelmis olsun. insallah Yüce Rabbim hepimizin yüzünü güldürür tez zamanda. diger denemeyi herhalde haziran gibi yapariz diye düsünmüstük. ama o ayki folikül sayisina da bagli. belki de biraz öncesinde mini tüp ile biriktireyim dedim. aslina bakarsan biraz kararsizim. son 2 tüp bebek denemelerimde transferden sonra Türkiyedeydik ve test sonuclari hep negatif oldu. sanki bir olumsuzluk ugursuzluk var gibi. hatta sonuncuda burada pozitifi görüp gitmistik memlekete ve ikinci test negatif olmustu. belki de agustosta tatilden sonra yapariz bilemiyorum. kismet bakalim. yumoslar icin günde 2 paket sigara iciyorken sigarayi biraktim ekim basinda. bugday cimi iciyorum her sabah. igrenc ama faydasi oldugunu duydum. folik asit iciyorum ve zayiflamak icin spor yapiyorum hem spor salonunda hem de siltenin üzerinde :26:
valla bizdeki problemi bende pek bilmiyorum ama sanirim bizim ama problemimiz kafada bitiyor. ben 11 yillik kocami ve esim de 10 yillik karisini cocuk istemedigi icin bosadik. sonra da birbirimizi tesadüfen bulduk gurbet ellerde. 3 yildir birlikteyiz ve dakika 1 itibariyle cocuk istedik. o kadar cok kafaya taktik ki bu olayi sanirim is cigrigindan cikti. simdi geri dönmeye calissak da o saplanti bir kez insanin beynine saplandi mi cikartmasi zor. sanirim hersey psikolojik. transfer sonralarinda bile hep endise hep düsünce. hic beynimi rahat birakmadim. her seye alindim. herseye üzüldüm. bakalim önümüzdeki günler ne gösterecek. Allahtan hep hayirlisini diledim umarim hakkimizda en hayirlisini verir. akapunktur olayina bende cok sicak bakiyorum. hatta tüp bebek yaptirdigim merkez bir tanesi ile calisiyormus adam transferde bile yaninda oluyormus. bakalim.
canim benim her 3 denemeyi de Almanya'da yaptim. iki farkli merkez. en son gittigimden cok memnun kaldim. sigortanin karsiladigi 1 hakkim daha var. onu yapacagim ama pek TR'yi düsünmüyorum. 4 denemede de olmaz ise donasyonu düsünüyoruz. bedenen artik kaldiramayacagimi düsünüyorum.
evet evet sizde sorun bence psikolojik yoksa ikinizde sagliklisiniz anlattigina gore. keske biraz rahat birakabilsen kendini canim ya. veya bi tatile cikin ben bunu cok duydum hamile kalamayipta tatilde hamile kalip geri donenleri. stres hamile kalmanin en buyuk dusmani dusmani da gel sen bunu bizlere anlat dimi. ben biraz once hollanda intersayfalarinda geziniyordum o kadar cokki 40dan sonra hamile kalanlar. neden bizde olmasin ki dimi. ben hayirlisini diliyorum hayirlisiysa versin Allah yoksa vermesin. bende yana bi sorun yok aslinda cunku ben annelik duygusunu tattim. aslan gibi iki oglum var ama esimin ilk evliligi bide cok severek evlendik insan bunu bebekle taclandirmak istiyor.
senin ictigin bugday cimi suyunun bi benzerinide ben biraz once burda okudum. ama kapsul olarak. onu kullanan cok kisi kisa sure sonra hamile kalmis.
sen bidaha transferden sonra otur oturdugun yerde biyerlere kipirdama. sonra nasilsa yine gidersiniz istediginiz yere