şincik kuzularımmm
tedaviden yeni çıktım ama , doktora kızgınım ya şimdi , acaba diyorum o zamanlar da var mıydı,çünkü ben ona kasıklarım ağrıyor dediğimde , yumurtalar büyüyor ondan demişti.güvenim sarsıldı ya doktora , dünden beri kafam da acabalar dolaşıyor hep.üstelik iltihap varsa tüp bebek zaten tutmuyor sizde biliyorsunuz.benim tedaviyi klomenden iğne ile uyarılma ile tüp tedavisine çeviren doktor bunu da atlamış olabilir mi diye düşünüyorum .
yumurtalar iz bırakıyor gibi bir şey var,dün bana gösterdiğinde gördüm , 2 tane yuvarlak karaltı vardı.
regl olduğunda keşke görseydim sana kesin söylerdim dedi.ya dedim ya kadın tüp bebekle çocuk sahibi olmuş ya , tamamen anlıyor beni.
Rahim duvarım 7 mm olmuş , bu kalınlıktan bile gebelik olup olmadığını anlayabiliyorlar...döllenme olmuşsa bile iltihap yüzünden gelişemezmiş zaten.hayırlısı ...
ve kuzularım , elbette yılmak yok , mutsuzluğa kapılmak , umutsuz olmak yok. doktorumun dediği , yaşın olmasa dene derim , normal yoldan bebek sahibi olursun dedi.tüp bebekte bu dinlenme sürecinde hamile kalan çok oluyor dedi. ama hamile kalamazsan denemekten vazgeçme dedi.
Selcanım kuzum ...
canını sıkan her neyse sallamakla iyi etmişsin. kimin ailesi olursa olsun , dişe dokunur elle tutulur değilse dedikleri , fır fır salla valla.
ben şimdi şu bir haftalık tedavimi tamamlayayım , geçmezse progestan yazayım dedi doktorum,onu da kullanacağım ve regl başlayıp tamamlandıktan sonra , testlere ve çalışmalara devam edeceğim.
O zamana kadar çaya çorbaya bekleriz , çekinmeyin gelin valla