Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

h.geldin tekrar dan arkadasim seni gordugume sevindim

valla ben bi doktor daha buldum cokta umutlandim ama biraz daha bekliycem en son care olarak orayi dusunuyorum. Natuurarts diyorlar burda canim. belki almanya da da vardir ki kesin vardir ben inaniyorum.

13 mayis benim icinde onemli bi tarih ilk olarak hastaneye gidicez hayirlisi bakalim. belki bu seyehat sana cok iyi gelicek ve hamileeee kalicaksin insallah

ooo benim komsum turk skldikca kahve icip fal bakiyor bana. ama gecen sefer bakan arkadas bayagi bi tecrubeli bu konuda acayip bakti valla

canim sende ki tek sorun yasin mi acaba? daha once bahsetmistin belki ama ben hatirlamiyorum

canım sen tedavinde hangi ilaç ve dozaj da kullanmıştın..1 ken artmıştı değilmi..miniğini allah korusun:)

sevgili nese nerelerdesin? kibrisi ziyaret ettin mi? umarim bizi buralarda habersiz birakmazsin

hosbulduk canim benim. vall aisler o kadar yogun ki ancak firsat buldukca girebiliyorum. mümkün oldukca da okuyorum olup bitenleri. Natuurarts olayini bende bir arastirayim. gerci benim doktorum bana akapunktur önermisti. bakalim artik. probleme gelince 40 yasinda oldum artik ve AMH degeri yerlerde sürünüyor 0.2 ama FSH aslanlar gibi direniyor 5,38. anlayacagin daha menapoza var ama rezerv az. malum vücut da idareli ekonomik sekilde yumurta üretiyor. tuhaf bir durum ama bazen 3 yumurtaya kadar olabiliyor :) Allahtan esimde sampiyon olacak spermler var. doktor degerleri görünce A+ derecesi verdi. ama embriyo tutmayinca bu da ne yazik ki care olmuyor. anlayacagin aslinda sebepsiz infertileden rezerv azligina düstük. eh malum daha da yeni evliyiz. gec bulunca böyle sürünüyorsun iste. ilk esim de ne yazik ki pek cocuk canlisi degildi gitti güzel 11 yilim. yoksa coktan bu islerden elimi etegimi cekmistim.
napalim basa gelen cekilir ve insanlar kararlarinin akibetlerini de kucaklamalidir.

öpüyorum hepinizi

canım bu 3 yumoşun hepside büyormu ilaçların dozu yüksekmi kullanıyorsun..benim amh 0.19 fsh 6 larda görülen 3 4 antral folikül..ama bir tane büyüde ..o yüzden soruyorum canım..allah yavruna kavuştursun işallah en yakın zamanda

uzamasi senin hayrina diyelim yapacak birseyimiz olmuyor malesef doktorlara teslim oluyoruz zaten kac aydir bekliyordun. ama neyse bende daha cok canini sikmayim umarim cok bekletmeyecek bebegin gelecek insallah.. sen bu arada dogal yolla devam tedaviye kadar ne olur ne olmaz.

Bakin ikinizin adini hep beraber yazip beraber konusuyorum sizinle ayrilmaz ikilimiz oldunuz. nasilsiniz arkadaslar umarim iyisinizdir, kurs vardi giremedim kurstan geldim ancak yemekti falan bu saatte yaziyorum iyi aksamlar sizlere.

Bakin ikinizin adini hep beraber yazip beraber konusuyorum sizinle ayrilmaz ikilimiz oldunuz. nasilsiniz arkadaslar umarim iyisinizdir, kurs vardi giremedim kurstan geldim ancak yemekti falan bu saatte yaziyorum iyi aksamlar sizlere.

iyi akşamlar duovam
biz selcanımla ikiziz ya o yüzden kuzumm
ben iyiyim... 23 nisan çocukk bayramımız sebebi ile tatildeyim , evdeydim bugün yani...
ben de evde kalınca ev işi ile uğraştığımdan fazla vakit ayıramadım yazdığım topiklere ama yinede arada cee demeyi ihmal etmedim.

dilerim sende iyi ve keyiflisindir kuzum...

bu haberi alinca nasil mutlu oldum bilemezsin arkadasim. Allah sonuna kadar hep boyle gitmesini nasip etsin. harika otesi bisey bu ya masallah masallah Allah nazarlardan esirgesin sizi
minik sehzademizide cok cok opuyorum mucize sehzade

Mucize şehzade lafi cok cok hoşuma gitti :)
İlk kontrol başarıyla atlatildi sırada onumuzdeki hafta 2. Sonuc var insallah onuda hayirlisiyla atlatiriz bu minis cok dayanıklı cikti Rabbim onu korusun yardımcısı olsun darisi sizin basınıza , Rabbim sizede nasip etsin br an once
Durmak yok çalısmalara devam :))

Ummu canim ne söylesem bilemiyorum ama nasipten öte yok , Rabbim hakkında hayirlisini versin insallah uzamaz daha da bu tedavi biliyorum uzadıkça stres oluyorsun ama zor bir yol bu basinda farkına varmıyoruz ama sonra yol uzadıkça sabrımız sinaniyor , Rabbim yardimcin olsun yolun sonu gönlünün istegine goturur seni insallah

İnsallah hepimiz bebeklerimizde bir araya geliriz Rabbim nasip ederse bir gun :))
Vallaha kaderde tup varsa yapacak bir seyde yok banada getirin tüpü dediler ama yok diyemedim yas malum biliyorsun , 45 yasini geçince sans yuzdesi dibe vuruyor , zaten ilk tup bile yasa dayanamadi patladı anca ikinci tup dayandı.
Ne sekilde olur bilemem ama darisi basınıza :))

canım sen tedavinde hangi ilaç ve dozaj da kullanmıştın..1 ken artmıştı değilmi..miniğini allah korusun:)

Sana bir özet geceyim belki yardim olur :
Benim amh 0.24 ilk denemede basta kendiliginden 3 yumurta vardi sonra bir tane daha geriden geldi 4 yumurta toplandi 4 u dollendi gelisti iyi kalitede , 2 ad transfer yapildi tutmadi , kalan 2 adeti soracaksan ne oldu kimse bilmiyor zaten oralarda delirdim basima gelene , tedavi oldugum yeri değiştirdim.
1 ay bekledim o beklediğim ayda kendiliğinden 3 yumurtam vardi :)
İkinci denemede sans iste ilk kontrolde tek yumurta vardi sonra arada ikinci yumurta portledi ama hic bir zaman ilki kadar gelişmedi hep geriden geldi opuda toplandı boşta çıkmadı ama iste hep getiren geldi kalitesinde iyi degildi.
Benim doktorum az ilac az yumurta ve kaliteli yumurta dusuncesinde tedavi yapti gonal-f kullandım sadece her gun 150cc tam 5 gun kullandım iki gunde cetrotite baskılama kullandım 7. Gun catlatma ignesi vuruldum. Yani az dozda ilac aldim yumurtam cabuk tepki verdi ama çoğalma olmadi gördüğün gibi :)

canım senin görülen o bir yumoşu büyütmek için düşük doz verişmişki çok normol ve doğru tedavi..bende 3 4 görülürken içinden 1 tane büyümesini ben doğru tedavi olarak göremiyorum..hakkımızda hayırlısı..

canım yok moralimi bozmuyorsun :) bende öyle diyorum bekliyorum ne zamandır..doğru tedavi olmadığını düşünüyorum dozaj olarak..doktor kabul etmesede..yumurtalar çok zayıf diyor..ama burda okuyorum ne kadar görülüyorsa onların büyüdüğünü..hatta artığı bile olması lazım..kendimi istanbula atasım geliyor :))hayırlısı allahtan..belkide kaderimde böyle olması gerekiyor..uğraş zorluk işallah sonunda güzellik..ben zaten rüyamda gördüm tedavinin başındayken...stresli başlamıştım..bişeyler olacağını hissettim..rabbim yardımcımız olsun

benim amh değerim 0.80 çıkmıştı... sanırım bu durumu iyi değerlendirmeliyim...
senin dediğin gibi puffyim kuzum , doğru yer ve doğru doktor

sabır ummum sabır... vakti geldiğinde , ne o ne bu... hiç bir şey sebep olamayacak

kızlar ya ben dun geldım buraya turkıyeye dun adet olmam gerekıyodu olmadım.bu arada memorıale gıdıcegım.gercı hıssedıyorumda olacagım.ama gecıkıncede canım slklldı.gunumuzu ona göre almıstım.

hoşgeldin canımmmm

yolculuk stresinden hava değişiminden etkilenmiştir, telaşlanma...
sabaha kalmaz gelir... gidersin güzel güzel tedavine başlarsın ve dilerim çok güzel sonuçlar alırsın kuzum

Ummu canim birak bir iki gun gecsin daha sakin düşünürsün o zaman aklinda endişeler varsa doktor hakkında direkt paylas onunla cunku insan güvenmediği zaman bu isler zorlaşıyor , ama bir kac gun bir kafani dinle sonra karar verirsin gerekiyorsa gelirsin buraya bizde elimizden geleni yaparız sana :))

Cok hossun canim yine guldurdun beni sana tavsiyem evet tup deyince ilk denemeden sonra ben gerginlik ama zamanda geciyor unutma sonucta teknik verilerine anlamamak lazim :))
Bu arada ben biraz toplayayım kendimi iceriz bir seyler sen kahve iç ben sut , bu arada kahve hani o guzel kokan sıvıyı degilmi :))
İcmeyelim aylar var canim once yumiler etkilenmesin diye simdide doktor yasakkkkkk dei diye :))

Canim hos geldin özelden gecte olsa yanit vermistim almisindir umarim, istedigin numarayı verdim ne zaman musait olursan ararsın :))

o güzel kokan sıvıyla ilgili bir anım var ki denk gelirsem anlatırım , kısaca yazamam çünkü ...
ben de süt içerimm , hatta ben kahveden çok süt severimm
ama şu an aslan sütü ile düzeyli bir ilişki içerisindeyim , 23 nisanı kutluyorumm

Sen birak bakalim bakalim Aslan sütunu , yumiler etkilenecek , madem calisma var aslan sutu yok , kahve yok , çay yok , sağlıksız gıdalar yok , stres yok , vitamin var , balik yagi var , sebze ve bol meyva var , bal var pekmez var , spor var biz aylardır tam bir izci kampı havasında yasiyoruz :)

puffyim , bu ay oluyorsa böyle olsun modunda olduğum ve tüp tedavisi sırasında kendimi tam da senin dediğin gibi izci kampına soktuğum için , böyle...
onun için önümüzdeki aydan itibaren , kamp programına uymayan ne olsun ama bu ayyy...
beniiiii benimle bırakkkkk

kaldı ki o yazdıkların , stres dışında zaten benim normal yaşantım kuzumm , pek de zorlanmam yanii:13:

Bu gun daha iyi bir gun olacak hala sinir olacaksın bazi seylere ama daha az :))
Konuyu dağıtayım senin oraların biber salçası cok guzel oluyor eve hep esim Adana'dan kırmızı pul biber getirtiyor, kuru kabak , kuru patlıcan geliyor , nar eksisi , bir de salça acı ve tatli az kalmis soyledim bu aralar yine gelir :)
Gecen yaz ısı vardi Adana'da benide aldi ilk uçakla geldik sonra nehrin kenarında kahvaltı yaptik cok guzeldi bayıldım , görüşmesi erkendi 11 gibi bitti ver elini Mersin Tantuni yedik , Cezerye aldik tum aileye , deniz kenarında kahve ictik , aksam uzeri Adana'ya donduk bize cok meşhur bir kebapci varmis orayı söylediler amannnn bir kebap yedik cok guzeldi istanbulda yememiştim böylesini bol yeşillik yanında , birde salgam suyu son uçakla donduk ama oyle yetmişim ki 2 gun acıkmadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…