• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizla nasılsiniz , biraz gec kaldım buraya yazmakta öğlen dondüm doktordan , bizim kasim anneleri topiginde yazdim herkes orada su anda ikili test döneminde merak had safada , sonrada biraz yemek yapayim dedim malum bu aralar mutfakla pek aramız iyi degil kendimi yemek yapmaya hazir hissedince fırsatı kaçırmadım esimin mutlu oldugu aksamlardan biri bu aksam yemek var cunku

Bu arada benim minik erkekim mipisini gösterdi eee bu gunden sonra değişmez ise erkek geliyor bize ...
Benim civciv kıpır kıpır doktorum bayıldı cok hareketli diye , fok balığı gibi hic durmuyor , boy +ense + nazal burun kemiği ölçüsü alındı su anda sonuc süper , kan verildi test sonucu 3 gun sonr alınacak Rabbim buraya kadar gelmemize izin verdi insallah bundan sonrasında iyi olur.
Ay bir görseniz her sey tas tamam parmaklarına kadar , elleri kolları hic durmuyor keretanin , doktorum ona kereta diyor, insan minyatürü , Kizlar darisi sizin basınıza Allah hepimize saglikli huzurlu gunler nasip etsin.
Kizlar su ana kada rabbimin izniyle her sey yolunda gitti , dualarinizi eksik etmeyin daha önümde cok yol var :))

bu haberi alinca nasil mutlu oldum bilemezsin arkadasim. Allah sonuna kadar hep boyle gitmesini nasip etsin. harika otesi bisey bu ya masallah masallah Allah nazarlardan esirgesin sizi :nazar::nazar::nazar:
minik sehzademizide cok cok opuyorum mucize sehzade :nazar:

efett batımız yakınnn, batlarımız yanii...:27:

hadi bakalım neler olacak...:37:
ama bu ay olmazsa kimse üzülmeyecek anlaşalım şimdidenn...:20: önümüzdeki ay yine aynı heyecanla, aynı istekle veee aynıı tempoyla:52: çalışacağız ona göreeeee:34:

selcanımm kuzum biliyorsun ben de aynı şekilde anlıyorum... bakalım neler olacak...
bu arada 23 nisan çocuk bayramımız kutlu olsunnnnnnn:8::3:

evet canim haftaya bugunlerde ben haberleri alirim. yok yok uzulmek yok pes etmekte yok. calismalara son gaz devam edicez :52:

butun arkadaslarin 23 nisan cocuk bayrami kutlu olsuunnnn:72::72::72::72:

slm yasım39 4.cu denememdı ve son maddı manevı cok yıkıldım tuplerım yok 5 kere hısteroskopı 2 kere laporoskopı 2 kere kıst amelıyatı yumurtam tekı yok dıyerı de yarım amelıyat sonrası kılıt oluşmuş cunku yasıma ramen yınede yumurta cıkıyor fakat donlenme az oluyor ılk denememde de kımıyasal olmustu mavholdum ben:((

of canim ya uzuldum valla okuyunca cok zor. Allahim yardimcin olsun sana mucizeni gondersin insallah. bunu cani gonulden diliyorum canim benim.

canim senin bugun randevun vardi doktorunla yanilmiyorsam. umarim iyi haberlerle donersin :13:
bizi de burda unutma mutlaka yaz olur mu :34:

canim senin bugun randevun vardi doktorunla yanilmiyorsam. umarim iyi haberlerle donersin :13:
bizi de burda unutma mutlaka yaz olur mu :34:

evet canım biraz önce geldim malesef yarım kaldı diğer aya ertelendi..3 4 yumoştan sadece1 büyümüş..e2de artmamıştı..deli olcam ya 1 taneyken tedaviyle 3 4 yükseliyor bir çok kişinin..benim 3 4 den sadece 1 büyüyor..bu benim 3. yarım kalan tedavim iki transferi oldu..anlatıyorum doktora başarılı olan tedavimde şu kadar doz kullandım yoksa olmuyor..diyor zaten diğer ilaçla beraber aynı dozaj oluyor..anlatamıyorum bir türlü selcan yaa..yumoşlar çok zayıf deyip işi bitiriyorlar..zayıf ama sonuçta gözken yumoşlar var..valla bu sefer kabul etmiycem..kendi reçetemi kendim yazıcam :))şimdi sadece 1 yumurta gözükse oda büyüse kabul edicemde..3 4 kende 1 taneyi neden kabul edeyim demi ama..işallah bu ay sizler hayırlı haberler vermek kısmet olur..nasip ten öteye yol gitmiyor..

evet canım biraz önce geldim malesef yarım kaldı diğer aya ertelendi..3 4 yumoştan sadece1 büyümüş..e2de artmamıştı..deli olcam ya 1 taneyken tedaviyle 3 4 yükseliyor bir çok kişinin..benim 3 4 den sadece 1 büyüyor..bu benim 3. yarım kalan tedavim iki transferi oldu..anlatıyorum doktora başarılı olan tedavimde şu kadar doz kullandım yoksa olmuyor..diyor zaten diğer ilaçla beraber aynı dozaj oluyor..anlatamıyorum bir türlü selcan yaa..yumoşlar çok zayıf deyip işi bitiriyorlar..zayıf ama sonuçta gözken yumoşlar var..valla bu sefer kabul etmiycem..kendi reçetemi kendim yazıcam :))şimdi sadece 1 yumurta gözükse oda büyüse kabul edicemde..3 4 kende 1 taneyi neden kabul edeyim demi ama..işallah bu ay sizler hayırlı haberler vermek kısmet olur..nasip ten öteye yol gitmiyor..

oyle canim nasipten oteye gidilmiyor ama benim anlamadigim tek yumosla neden tedavi olunmuyor? illa 1den fazla mi olmasi gerekiyo? ooff ya ne zor terimler bunlar valla ben napicam hastanede anlamakta zorluk cekiyorum ben ya:50:

Neseli arkadasim dileklerin icin sagol , guzel dualarınız icinde tesekkurler , hamile kalmakla bitmiyor is'te sonrasi esas zorlu parkur , Rabb'imin izniyle insallah bunuda atlatacagiz .
Demek topik arkadaşlarıyla buluşma ha , ne kadar guzel bak burası ne guzel arkadaşlıklar kazandırıyor bize insallah hep boyle sürer dostluğunuz nasip olursa bizde bir gun oluşuruz insallah ama Duova ve Selcan uzakta onlarında getirelim buraya :)

selcanım kuzum ve duova kuzum için planımız şu puffyim , olur da herhangi bir sebeple TR ye gelirlerse o zaman buluşmak...:38:
malum bebek çalışmaalrı için bir fikirleri de buraya gelmek... Onların Holland'ında tüp bebeği ha deyince bağlamıyorlarmış... :51:bizdeyse , hemennnn, getirin tüpüü...:37:

evet canim haftaya bugunlerde ben haberleri alirim. yok yok uzulmek yok pes etmekte yok. calismalara son gaz devam edicez :52:

butun arkadaslarin 23 nisan cocuk bayrami kutlu olsuunnnn:72::72::72::72:

efettt bugünnn bizim bayramımız olduğu içünnn tatil... evdeyis ailecek yanii... yaşasınn 23 nisannnn:1:

sevgili ummu , gel bırak şu doktorları... valla bana hepten sinir geliyor bu yaşadıklarınızı okuyunca.:37:
Raabim o doktorlardan korusun önce seni , sonra da hayırlısıyla evlat sahibi yapsın kuzum...:38:

oyle canim nasipten oteye gidilmiyor ama benim anlamadigim tek yumosla neden tedavi olunmuyor? illa 1den fazla mi olmasi gerekiyo? ooff ya ne zor terimler bunlar valla ben napicam hastanede anlamakta zorluk cekiyorum ben ya:50:

:))doğru haklısın valla karmaşık işler..tek yumoşla tedavi olur canım..amaç gözüken 3 4 taneyi gelştirmek..sadece1 olup byüse bişey demiycemde..ya 3 4 yumoş var orda ..iyi bi tedavi uygulasana..ahh ahh işallah kızlar sizn hepimizin kuzucukları bir an önce gelir..amin

selcanım kuzum ve duova kuzum için planımız şu puffyim , olur da herhangi bir sebeple TR ye gelirlerse o zaman buluşmak...:38:
malum bebek çalışmaalrı için bir fikirleri de buraya gelmek... Onların Holland'ında tüp bebeği ha deyince bağlamıyorlarmış... :51:bizdeyse , hemennnn, getirin tüpüü...:37:

efettt bugünnn bizim bayramımız olduğu içünnn tatil... evdeyis ailecek yanii... yaşasınn 23 nisannnn:1:

sevgili ummu , gel bırak şu doktorları... valla bana hepten sinir geliyor bu yaşadıklarınızı okuyunca.:37:
Raabim o doktorlardan korusun önce seni , sonra da hayırlısıyla evlat sahibi yapsın kuzum...:38:

aynen canım yaa..işallah sizler şimdi doğal deniyorsunuz bir an önce gelsin bebişler ..bende bu ay doğal deniyim bakalım 1 büyüen yumoş var :))

valla dogru soyluyorsun tatlim ya ben bile burda sinir olmaya basladim anaaa ne kadar teferruatli karma karisik islermis bunlar.
dun bi hollanda forum sitesinde okudum arkadaslar kadin 45 yasinda hic beklenmedik hamile kalmis. onceleri menepoza girdim sanmis sonra sikayetleri artinca eczaneye gitmis eczaci once bi hamilelik testi yapin demis kadin gulmus yok daha neler diye dusunmus. israr uzerine eve gelip testi yapinca ne gorsun hamile.
daha bitmedi bu hamilelik tek bebek degil ikiz hamileligiymis ustelik. ikiz kizlari olmus. o yuzden yine diyorum ki ben bu isler nasip kismet isleri.

aynen canım yaa..işallah sizler şimdi doğal deniyorsunuz bir an önce gelsin bebişler ..bende bu ay doğal deniyim bakalım 1 büyüen yumoş var :))

bence de tatlim. sakin birakma dogal yoldan calismalarina hiz ver bence hersey nasip kismet.

valla biz deniyoruz hatta ben bu ay kısmet olmazsa 2 ay daha deneyeceğim,aynı şekilde , yine ovulasyon testleri ile.:51:
yaklaşık 15 aydır o doktorların dediklerini yaptım , zorla da olsa bir doktor benim dediğimi uyguluyordu ki o tedavinin ortasında , ilk tüp denememi negatifle sonuçlandıran ( hem de onun da şaşırarak dediğine göre , her şey çok güzelken ) şahsiyetle tanıştım.:50:
ama artık bittiiiiii... doktora, bu önümüzdeki 3 aylık süreçte ancak hamile kaldığımdan şüphelenirsem gideceğim ,Rabbim hayırlısıyla nasip ederse elbette...:16: onun dışında cıks...:20:

valla biz deniyoruz hatta ben bu ay kısmet olmazsa 2 ay daha deneyeceğim,aynı şekilde , yine ovulasyon testleri ile.:51:
yaklaşık 15 aydır o doktorların dediklerini yaptım , zorla da olsa bir doktor benim dediğimi uyguluyordu ki o tedavinin ortasında , ilk tüp denememi negatifle sonuçlandıran ( hem de onun da şaşırarak dediğine göre , her şey çok güzelken ) şahsiyetle tanıştım.:50:
ama artık bittiiiiii... doktora, bu önümüzdeki 3 aylık süreçte ancak hamile kaldığımdan şüphelenirsem gideceğim ,Rabbim hayırlısıyla nasip ederse elbette...:16: onun dışında cıks...:20:

aradan dereye götüryorlar tevaiyi ya valla..:))hayırlısı olsun ..vaktini bekliyor diyelim bizm kuzular

doğalcı Selcanım napıyosunn , nasılsınnn...:38:
çalışıyor musun bugünn... yani işte...:51:
evde napıyonusss:1:

ofisteyim canim ya ben. burda 23 nisan ne gezeeerrr bizede haftaya 3 gun tatil sadece 2 gun calisacam :46:

ya tatli ben biraz once forumda okudum kadinin biri regline 1 gun kala yumosu olusmus. kafam hepten karisti benim:50:
bende ovulasyon testi siparis versem miki ya ne dersin :40:

ofisteyim canim ya ben. burda 23 nisan ne gezeeerrr bizede haftaya 3 gun tatil sadece 2 gun calisacam :46:

ya tatli ben biraz once forumda okudum kadinin biri regline 1 gun kala yumosu olusmus. kafam hepten karisti benim:50:

ver canım ver hiç belli olmuyor..benim düşük yaptığım hamileliğimde 19 .güne kadar yumurta takibi yapıldı büyen yumurta yoktu o güne kadar..ve ben adet olmadım hamileydim..hemde 20.günden sonra adetimde24..gün olur çoğunlukla

ver canım ver hiç belli olmuyor..benim düşük yaptığım hamileliğimde 19 .güne kadar yumurta takibi yapıldı büyen yumurta yoktu o güne kadar..ve ben adet olmadım hamileydim..hemde 20.günden sonra adetimde24..gün olur çoğunlukla

dogru soyluyorsun canim bizim anatomimiz ne karisik yahu cozene ask olsun. hemen bugun veriyorum :52:

dogru soyluyorsun canim bizim anatomimiz ne karisik yahu cozene ask olsun. hemen bugun veriyorum :52:

durduğun kabahat selcanım , her türlü:9:
test siparişini de var , nolmaz nolmaz diye mesaiye de kal...:1:
haftaya paskalya tatilindesiniz değil mi ? yumurta bayramı yaniii:30::9:

durduğun kabahat selcanım , her türlü:9:
test siparişini de var , nolmaz nolmaz diye mesaiye de kal...:1:
haftaya paskalya tatilindesiniz değil mi ? yumurta bayramı yaniii:30::9:

verdim bileeee :52: yarina gelir ofisin adresini verdim herkesler gorsun bebek calismasi yaptigimiz :33:

yok o gecti tatlim buna white sunday diyorlar ingilizcede (bende simdi ogrendim) ne icerdigini sorma hic bir fikrim yok. hz. isa naptiysa o gun artik bilemiycem :53:

canlar merhaba. bir süredir uzak kaldim özledim valla hepinizi. selcan zaten yakaliyor beni bazen baska forumlarda hemen dikkatimi halatla cekiyor. seviyom sizi cok.

valla ben icimden nasil geliyorsa oyle yaziyorum sizi az da olsa guldurebiliyorsam ne mutlu bana.
canim battaniye bitince fotosunu istiyoruz belkim bizde baslariz kim bilir :6:
gerci ben skintiya hic gelemem orerken catlarim falan zaten az bisy catlatlik var hepten elden giderim valla :35:

canim Selcanim sen yeterki hamile kal bak ben sana ne battaniyeler hirkalar patikler örerim madem sen sabredemiyorsun. teyzesi gurban ola gelecek bebislere :6

selaamm doktordan geldim 3 4 fölikül var salı kadar iğne olucam eğerki yumoşlar büyürse tedaviye devam yoksa bu ayı erteliycez dedi..yanlız bu ay hormonlarıma bakmadılar..işallah herşey yolunda gider..bügün biraz stres vardı rüyamın etkisinde kaldım ..sonra geçti çok şükür...allah hepimizin yardımcısı olsun..sizler napiyosunuz :)

hayirlisi olsun canim benim. unutma bazen tek bir yumurta altin yumurta olabiliyor.

canlı selam duova hope73 nasıl gidiyor..:)

valla sigarayi birakali 7 ay olmus ama birakma sayesinde ve hormon ilaclari nedeniyle yazlik kiyafetlerime giremeyecegim endisesi korkunc. kocamla spor salonuna yazildik. her aksam gidiyoruz kismetse zayiflamaya kararliyim. Mayis 13'ü gibi Istanbul'dayim is seyahati 10 gün kalacagim cok sevincliyim. yupii annem ve kayinvalidem beni simartir gene. 4. deneme islemlerine de herhalde Haziran gibi baslariz. belki öncesinde biraz yumurta biriktiririm. bakalim hayirlisi.

iyi hafta sonlari arkadaslar:13:

ben yokken yazdiginiz butun mesajlarinizi okudum. dun ben cok yogun bir gun ve aksam gecerdim.
misafirlerimiz vardi evde 10 kisiydik :52: biraz yorucuydu ama olsun guzel gecti.

yinedeeee mesaiye ara vermedik:52: iki hafta sonra bugun hersey belli olucak tutturabildikmi. insallah burda buyuk caba gosteren
butun arkadaslarimin bu ay yuzu guler.

of ya bende yumos var mi hic bilmiyorum. siz ne guzel kendi bunyeniz hakkinda bilginiz var. imreniyorum valla size ben :43:

duova ben senin ikiz gebeligin oldugunu bilmiyordum kuzum dusuk oldugu icin uzgunum insallah yine tutturursunuz.

arkadaslar ben baska bir yol daha buldum galiba dun bana gelen arkadas onerdi. kendisin ikinci bebegine uzun sure hamile kalamamis. surekli doktorlar hastanelerle ugrasip durmus. alt ust oldum diyor. sonra o da bi tavsiye uzerine dogal doktor denilen bi kadina gitmis.
kadin sadece vucut diliyle sana bakip neyin var neyin yok soyluyormus. ona gore ilacta veriyormus. arkadas kisa sure ikinci bebegine hamile kalmis (seneler sonra) bana da mutlaka git dedi. sperm sorunlari olan erkekleri bile tedavi ediyormus. valla bu yolda hersey mubah diye dusunuyorum. kisa surede arayip randevu alip gitmeyi dusunuyorum. kocacim bi bu kalmisti diye benimle dalga gecsede beni kimse tutaaamaasss:40:

hepinizi opuyorum :54:

ben du dogal doktor hakkinda bilgi istiyom selcanim

Topigimin gullerii nasilsinizz ben evde ugrasiyorum belcika hala cok soguk ben hala hastalanmadim bazen agrilarim oluyor geciyor hic bir belirtim yok sadece koca memelerim iyice kocaman oldu ama acimiyor uclari dugme gibi insallah menapoza girmemisimdir ama oyle atesler matesler yok sadece esim gece diyoki kalorifer gibisin.test yapmadim beklicem son adetim martin 8 i bakalim ben nisanin baslarinda bir barsaklarimdan rahatsizlandim hastannelik oldum orda kan testi yapilmisdi ama bisey yokdu ne bileyim yaa ruyalarim cikdimi cikmadimi 20 gundur igneler kasik batmalari yasiyorum gelen giden yok ha oldum ha olucam yok isdee.karnimda valla bir siski dobi gibiyim.bakalimm 2 - 3 gn daha beklicem burdan yazicam topigim kalabaliklasmis coook mutlu oluyorum ve burasi hepimize ugurlu gelecek inaniyorum.tedavide olanlar ben tesbih cekiyorm tum topigimin gullerinee ..puffy senide takip ediyorum dualarimi hepinize ve hepimizeee sevgiler kizlar

hayirlisi akidecik insallah bize güpgüzel haberler verir sürpriz yaparsin :16:

evet ben test yapmadim ama dun ilk defa unlu yumurta aki kivamini gordum sag kasigimda da bi siskinlik hissettim. ana dedim bu benim yumos olmasin :52:
bunu degerlendirmem gerek diye dusundum degerlendirde bilmem tuttu bilmem tutmadi bilemiyom artik :50:

kahve fallarinia inanirsam eger yakinda sevinc gozyaslari dokucem muradima ericem :52::9:

ya bir fal bakan olsa da bizde kahve icsek. özledim valla memleketi. burda ne fal bakan ne kahve pisiren var :84:

Back