- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
Kizla nasılsiniz , biraz gec kaldım buraya yazmakta öğlen dondüm doktordan , bizim kasim anneleri topiginde yazdim herkes orada su anda ikili test döneminde merak had safada , sonrada biraz yemek yapayim dedim malum bu aralar mutfakla pek aramız iyi degil kendimi yemek yapmaya hazir hissedince fırsatı kaçırmadım esimin mutlu oldugu aksamlardan biri bu aksam yemek var cunku
Bu arada benim minik erkekim mipisini gösterdi eee bu gunden sonra değişmez ise erkek geliyor bize ...
Benim civciv kıpır kıpır doktorum bayıldı cok hareketli diye , fok balığı gibi hic durmuyor , boy +ense + nazal burun kemiği ölçüsü alındı su anda sonuc süper , kan verildi test sonucu 3 gun sonr alınacak Rabbim buraya kadar gelmemize izin verdi insallah bundan sonrasında iyi olur.
Ay bir görseniz her sey tas tamam parmaklarına kadar , elleri kolları hic durmuyor keretanin , doktorum ona kereta diyor, insan minyatürü , Kizlar darisi sizin basınıza Allah hepimize saglikli huzurlu gunler nasip etsin.
Kizlar su ana kada rabbimin izniyle her sey yolunda gitti , dualarinizi eksik etmeyin daha önümde cok yol var :))
bu haberi alinca nasil mutlu oldum bilemezsin arkadasim. Allah sonuna kadar hep boyle gitmesini nasip etsin. harika otesi bisey bu ya masallah masallah Allah nazarlardan esirgesin sizi
minik sehzademizide cok cok opuyorum mucize sehzade