- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
canlar merhaba. bir süredir uzak kaldim özledim valla hepinizi. selcan zaten yakaliyor beni bazen baska forumlarda hemen dikkatimi halatla cekiyor. seviyom sizi cok.
canim Selcanim sen yeterki hamile kal bak ben sana ne battaniyeler hirkalar patikler örerim madem sen sabredemiyorsun. teyzesi gurban ola gelecek bebislere :6
hayirlisi olsun canim benim. unutma bazen tek bir yumurta altin yumurta olabiliyor.
valla sigarayi birakali 7 ay olmus ama birakma sayesinde ve hormon ilaclari nedeniyle yazlik kiyafetlerime giremeyecegim endisesi korkunc. kocamla spor salonuna yazildik. her aksam gidiyoruz kismetse zayiflamaya kararliyim. Mayis 13'ü gibi Istanbul'dayim is seyahati 10 gün kalacagim cok sevincliyim. yupii annem ve kayinvalidem beni simartir gene. 4. deneme islemlerine de herhalde Haziran gibi baslariz. belki öncesinde biraz yumurta biriktiririm. bakalim hayirlisi.
ben du dogal doktor hakkinda bilgi istiyom selcanim
hayirlisi akidecik insallah bize güpgüzel haberler verir sürpriz yaparsin
ya bir fal bakan olsa da bizde kahve icsek. özledim valla memleketi. burda ne fal bakan ne kahve pisiren var :84:
h.geldin tekrar dan arkadasim seni gordugume sevindim
valla ben bi doktor daha buldum cokta umutlandim ama biraz daha bekliycem en son care olarak orayi dusunuyorum. Natuurarts diyorlar burda canim. belki almanya da da vardir ki kesin vardir ben inaniyorum.
13 mayis benim icinde onemli bi tarih ilk olarak hastaneye gidicez hayirlisi bakalim. belki bu seyehat sana cok iyi gelicek ve hamileeee kalicaksin insallah
ooo benim komsum turk skldikca kahve icip fal bakiyor bana. ama gecen sefer bakan arkadas bayagi bi tecrubeli bu konuda acayip bakti valla
canim sende ki tek sorun yasin mi acaba? daha once bahsetmistin belki ama ben hatirlamiyorum