- 5 Ekim 2012
- 683
- 222
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
canım bu 3 yumoşun hepside büyormu ilaçların dozu yüksekmi kullanıyorsun..benim amh 0.19 fsh 6 larda görülen 3 4 antral folikül..ama bir tane büyüde ..o yüzden soruyorum canım..allah yavruna kavuştursun işallah en yakın zamanda
canim benim ben hem tüp hem de mini tüp denemesi yaptim. isin dogrusu mini tüp sirasinda aldigim hormon haplari ile cok daha yüksek kalite yakaladim. mini tüpteki dondurulmus yumurtam sonra bana blast embriyo oldu. 3 yumi benim tüp denemesi sirasinda oldu ve bir tanesi gec büyüme gösterse de gelisti ve hatta döllendi de. Allaha cok sükür simdiye kadar hic bos cikan folikülüm olmadi ama ummu ne fayda bebegim tutmadiktan sonra. rakamlara hic ama hic takilma. hatta bence mümkün mertebe düsük doz hormon al. deneyimlerim gösteriyor ki ne kadar hormon alirsan yumi kalitesi o kadar düsüyor. düsünsene yapay yoldan pompaliyorsun yumurtayi. sonucta bize lazim olan o altin yumurta. onu bir yakasak dünyalar zaten bizim.
bu arada puffynin yazisindan okudum biz hemseriyiz. gerci ben adana'li degilim ama esim adanali :)