Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağol açelya, bilmiyorum ben hiç tedavi görmedim ama ciddi birşekilde başlayayım takip ettireyim dedim dr zaten 40 tan sonra yumurtalar yaşlanıyor yok yüzde 80 zor, falan filan dedi moralimi bozdu, bazı arkadaşlar asıl ymurta adetin 2 veya 3. Günü belli eder kendini demişti, adam yumurtanın kaç mm olduğunu bile söylemedi bende biliyorum yaşımı gereği ama hoş 25 yaşındaki birininde yumurtası hiç olmayabilir, fsh lh tsh birde estradiol hormon istedi bakalım

Canim maalesef yas ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor. Adetlik iken zaten asagi yukari yumurta sayınızı doktorlar goruyor. Tup bebege adetlik iken başlanıyor. Igneler ile yumurtalar buyutulup 2 3 gunde bir ölçülüyor belirli mm olunca da catlatma iğnesini verilip 36 saat sonra topluyorlar.

Kizlar tedavi asamasinda olanlardan aşı işini doktoruna soranlar oldu mi acaba? Benim aşı sıram geldi ve birkac gune adet olacagim..biliyorsunuz 6 aydir transferim hep erteleniyor..Bu ay hersey yolunda denk gelirse transfer olmak istiyorum..Ama annem aşı olup transferi erteletmem taraftari..2.doz icin de 1.5 ay beklesek 2.dozdan ne kadar sure sonra transfer yapabilirler kafama takiliyor.. oyle boyle en az 4 ay geçer.. cok kararsiz kaldim..hamile kalip hamileyken hastaliga yakalanmak kötü sonuclanmasi durumu da aklima geliyor..Ama aylardirda beklemisken tam degerlerim uygun cikacak olursa transfer sansini da kaçırmak istemiyorum..bu konuyu danışan olduysa fikir verirse sevinirim..

Tüm merkezler aynı mi bilmiyorum ama Şişli Memorialde covid geçirdikten sonra 2 ay tedaviye almıyorlar. Bunu Covid geçirdiğinden biliyorum o zaman kendim için konuşurken bana doktorum hatta asi sonrası p
2 Ay tedaviye almıyoruz demişti Mart ayında. Aşınında, hastalığı geçirmiş olmanın da etkisi bilinmediğinden. Ama bu 2 ay önce idi şimdiki uygulamayı bilmiyorum. Bu hastalıkla ilgili gündem hızlı değişiyor. Memorial özelde olabilir bu durum çünkü bizden covid testi de istiyor hastane tedavide her hastane istemiyor mesela bahçeci Fulya istemedi benim arkadaşımdan. Bu nedenle en iyi bilgiyi merkeziniz verir

Aşı işini bende kararsız kaldım bizim okulda çoğu oldu bikaç kişi bende dahil olmadık hem korkuyorym hemde temmuza kadar biraz beslenme değişikliğ takviye alıp kaliteye odaklanıp tüp bebek dr na gideyim diyorum, buarada hangi aşıyı olcan Açelya

Kızlar bişey sorucam. Çoğunuz çok bilgilisiniz. Benim 1 haziran adetimin 21ç günü lucrine başlıcaz demişti doktorum. Ben şimdi şu an yumurtlama dönemindeyim. Deneme yapsam mı? Eğer olmaz ya hamile kalırsam iğne vuruncam ya bunun bir olumsuz etkisi olur mu ki. Bir yandan tüp bebeğe başlamak istiyorum vakit kaybetmemek için bir yandanda keşke doğal olsa diyorum. Çünkü tüp bebeğe çok güvenim yok.

Canım merhaba. Ben Bülent Tıraş da tedavi görüyorum, transferden 2 hafta öncesine kadar aşı olmakta sıkıntı yok demişlerdi bana. Ama heryer aynı şekilde mi uyguluyordur bilemiyorum tabi

Sanirim sende ogretmensin..bize aşı hakki yeni verildi..verilen sure icinde olmayip hakki kaybetmek te var..ama asiya da cok guvenemiyorum açıkçası..olsam 2 ay sonra tedaviye baslasam bile etkileri ne olur ortada bilinen net bisey yok..olmasam hamileyken covit gecirdiginde bebegi kaybetme durumu var..hatta kendi hayatini bile. Annemde bu yuzden ertele 6 ay bekledin 4 ay daha bekle diyor..ama anlamiyorki bana hersey tamam transfer olabilirsin diyeceklerini kac aydir bekmiyorum.. ben daha az yan etkili sinovac olurdum ama suan bitmis ona randevu alamadi eşim..

Ewa7 basin sag olsun canım. Allah acina sabir versin ve mekani cennet olsun.
pinkbuyu teşekkür ederiz o dediğin ark bakayim neler kullanmis.
Asiyi olmadim esim oldu, ama olmayı düşünmüyorum 4ay daha sabir edemem.

Arısutu almak istiyorum arısutu bal poleni yemeye çalıştım yiyemiyorum asla, rica etsem saf halde kullanan varsa hangi marka alayim. Taze arısutu mu olsun tavsiye yazarsaniz sevinirim
Bu surede boş durmayıp gene takviye basladim.
Çakşır kökü suyu sabahlari ac karna bir cay bardağına 1/4oraninda su ile katip içiyorum. Aksu vital marka.
Protime vomen ve men aldim
Takviyeler cok pahalanmis.
Bu ay böyle basladım.
Gelecek ay daha fazla takviye ile devam edıcem. Ağustosa baslicam sanırım 3ay var.

Sağol canım Allah razı olsun, arı sütü bende alcam ama bozulur diye korkuyom soğutucu etkilermiki kargo dağıtana kadar

Merhaba ben arısütünü taze almıstım. Ama eğriçayırda iyi diyorlar. Her sabah aç karnına bir tahta kaşıkla yemiştim. Eğer yeniden başlayacaksan redostim diye bir hap varmıs arkadasım kullandı. Yumurta yaşlanmasına karşı etkiliymiş.Bir araştır istersen.

Sag ol Aysecim. Redostim bakayım canım.

Merhaba ilk kez duydum bu takviyeyi. google’da arattım hemen, büyüme hormonu olarak geçiyor. Tüp bebek tedavisinde etkisi neymiş acaba bildiklerinizi paylaşabilir misiniz?
Banada verdi doktor, nisan ayındaki opudan önce. 9 yumurtadan 2 tanesi döllendi, 1 tanesi 3. gün iyi kalite 9 hücreli olarak donduruldu. Sonra doktorum bir daha toplayalım dedi. 12 gün sonra adet oldum . Tekrar başladık ama bu sefer vermedi sende istediğim sonucu vermedi dedi. Mayıs opusunda 8 yumurtadan 7 si dollendi. 2 tanesi iyi kalite 3. gün transfer edildi. Diğerleri 5.günü bekledi. 1 tanesi 5bb olarak donduruldu. Yanı benim onu kullandığım ay fayda bulmadı doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…