- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.681
Kirilan ampul olanlardanmi.ben eğri çayırın arı sütünü kullanıyordum. tekli ambalajlarda . kullanımı ve içimi gayet rahattı.
Drunuz mu acqb olamyin dedi benimki bise demedi oldum ilk dozuCok gecmis olsun.
Bende asiyi askıya aldım olmayacağım.
Bunun tehlikeli olduğunu bir sağlıkçı olarak belirtmek isterimCok gecmis olsun.
Bende asiyi askıya aldım olmayacağım.
İkinci dozdan sonra 2ay gebelik olmasin diye okudum, doktor hicbisey demedi, zaten biontec yan etkilerine bakarsanız gebelik düşünenler olmamali die belirtilmiş, ilk dozla ikinci doz arasi 1.5ay desek ikinci dozdan sonra 2ay toplamda 4-5ay ara vermek gerek. O kadar bekleyeceğimi sanmıyorum yarim yıl demek.Bunun tehlikeli olduğunu bir sağlıkçı olarak belirtmek isterim
Bende ayni karari verdim cnm.Birazdan kontrolum var rahimde problem yoksa tedaviye baslanacak..bu defa lucrinle baskilayacaklar bakalim progesteronum insallah yine yuksek cikmaz da transfer olabilirim artikİkinci dozdan sonra 2ay gebelik olmasin diye okudum, doktor hicbisey demedi, zaten biontec yan etkilerine bakarsanız gebelik düşünenler olmamali die belirtilmiş, ilk dozla ikinci doz arasi 1.5ay desek ikinci dozdan sonra 2ay toplamda 4-5ay ara vermek gerek. O kadar bekleyeceğimi sanmıyorum yarim yıl demek.
Hayirli olsun canim.Bende ayni karari verdim cnm.Birazdan kontrolum var rahimde problem yoksa tedaviye baslanacak..bu defa lucrinle baskilayacaklar bakalim progesteronum insallah yine yuksek cikmaz da transfer olabilirim artik
Ya inşallah istisna değildir. Ben çok duydum 40’lı yaşlarda doğal olarak hamile kalıp sağlıklı doğuran ama ben de önümüzdeki ay 42 olacağım ve çabalıyorum. Hepimize bol şanslar. İnşallah herkesin gönlüne göre olur herşeyArkadaşlar size birşey sorucam yaşı 42 den yukarı tup bebekle gebe kalıp sorunsuz devam eden ya da sağlıklı doğum yapan yok mu aramizda? Yanı hep mi düşükle sonuclanicak, ya da çok mu istisna 42 den sonra çocuk sahibi olmak?
evet onlardan. birde bunlar oda sıcaklığında saklanıyor.Kirilan ampul olanlardanmi.
Arı sütü aldınmı sen, hepsini balla karıştır etkisi nasıl olur öyleKızlar bir sorum olucak, ozur dileyerek soruyorum, bılıosunuz tedavim negatif oldu ve regl 13-14.gunleri resmen siyah kurum gibi akinti var acaba tedaviden dolayimi boyle oldu. 2-3gundur böyle.
Arisutu bal polen baslamak istiyorum sade ac karna yapamadım bir turlu. Midem sıkıntılı, ama bir parça ekmekle yesem olurmu. Yavan dokunuyor zorluyorum olmuo.
Ben de dun baktirdim fsh 4,12. Amh gecen yil 2,6. İken dun 0,88 e dustugunu ogrendim inanilmaz moralim bozuk su an. Okadar takviye aliyorum bir de ..Hanımlar hormon değerleriniz nedir?
44 yaşındayım umudum azaldı maalesef.
Bir ayda bile farkediyor amh maaleseffBen de dun baktirdim fsh 4,12. Amh gecen yil 2,6. İken dun 0,88 e dustugunu ogrendim inanilmaz moralim bozuk su an. Okadar takviye aliyorum bir de ..
Moralinizi lütfen bozmayın ve 0.88 e kesinlikle takılmayın çünkü benim ilk tedavimde amh 0.80 küsürdü. 4.tedavimde ise hiç ölçüm yapılmadan tedaviye başladım. Sonuç Rabbimin ol demesi ile olan gebeliğim var şükürler olsun ki.. Tek yumurtamız çıksa dahi, onun kalitesidir bizi hayalimize kavuşturacak olanBen de dun baktirdim fsh 4,12. Amh gecen yil 2,6. İken dun 0,88 e dustugunu ogrendim inanilmaz moralim bozuk su an. Okadar takviye aliyorum bir de ..
Aminn .. insallah ben de o gunleri gorecegim Allah’in izniyleMoralinizi lütfen bozmayın ve 0.88 e kesinlikle takılmayın çünkü benim ilk tedavimde amh 0.80 küsürdü. 4.tedavimde ise hiç ölçüm yapılmadan tedaviye başladım. Sonuç Rabbimin ol demesi ile olan gebeliğim var şükürler olsun ki.. Tek yumurtamız çıksa dahi, onun kalitesidir bizi hayalimize kavuşturacak olan
Umarım mucizeniz tez vakitte gerçekleşsin
Sizin hamileliginiz kacinci haftada, nerede yaptirmistiniz?Moralinizi lütfen bozmayın ve 0.88 e kesinlikle takılmayın çünkü benim ilk tedavimde amh 0.80 küsürdü. 4.tedavimde ise hiç ölçüm yapılmadan tedaviye başladım. Sonuç Rabbimin ol demesi ile olan gebeliğim var şükürler olsun ki.. Tek yumurtamız çıksa dahi, onun kalitesidir bizi hayalimize kavuşturacak olan
Umarım mucizeniz tez vakitte gerçekleşsin
12.haftamı dolduruyorum. Ben momart kliniği Erbil Bey de yaptırdım.Sizin hamileliginiz kacinci haftada, nerede yaptirmistiniz?
Seviniyorum böyle okuyunca, saglikla devam etsin.12.haftamı dolduruyorum. Ben momart kliniği Erbil Bey de yaptırdım.