-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.601
testere dişli aslan pençesini sabah akşam içtim, sonradan hayıtta ekledim içine ama hayıt adetimi erkene aldı bu iyi bir şey mi bilmiyorum?Testere dişli sabah akşam mı içtiniz, tek başınamı yoksa hayıtta kullandınızmı
Ekledim derken birliktemi kullandın, ağır olmuşturtestere dişli aslan pençesini sabah akşam içtim, sonradan hayıtta ekledim içine ama hayıt adetimi erkene aldı bu iyi bir şey mi bilmiyorum?
Insallah cnm benimde kizim var bu temmuzda 43 olucam bende tup bebek doktoruna gideyim diyorum 2 tane düşüğüm var en son kürtaj olalı 1 seneyi gecti hamile kalamıyorumarisütü taze olarak 40gr. almıştım ramazandan önce kullandım bitti, şimdi yeniden aldım. polen de organik kuru polen diye geçiyor. arısütü çok güçlü bir takviye üzerinde çay kaşığının ucuyla alın diyor minik bir kavanoz bitince 15-20 gün sonra yeniden alabilirsiniz. inşallah faydası olacak yine ve kızıma kardeş gelecek.
Bu pazartesiydi. içime doğmuştu. Negatif oldu maalesef. Umarım sizin tutmuşturAaa aynı gün, umarım sonuç güzel olur.
Sıvı formdaki mi? Balla karistirdin mi?arisütü taze olarak 40gr. almıştım ramazandan önce kullandım bitti, şimdi yeniden aldım. polen de organik kuru polen diye geçiyor. arısütü çok güçlü bir takviye üzerinde çay kaşığının ucuyla alın diyor minik bir kavanoz bitince 15-20 gün sonra yeniden alabilirsiniz. inşallah faydası olacak yine ve kızıma kardeş gelecek.
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katılıyorum. İsmim eda 40 yaşındayım. 34 yaşında evlendim ama 4 yıl vajinismusla mücadele edip en sonunda yendim. Ve normal yolla denedim 1 sene olmayınca tüp bebeğe geçmeye karar verdim. Hormonlarımda herhangi birsorun görülmedi adetlerimde düzenli fakat amh değerim 1 yani düşük. Gerçi doktorum amh ın hamile kalmaya etkisi yok dedi ama ben yinede yaşımdan dolayı daha fazla beklemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Bu ay ki adetimle doktora gittim. Doktorum birkaç vitamin verdi ve adetin 21.günü gel lucrinle uzun protokol tüp bebeğe başlayacağız dedi. Aranızda bu protokolü yaptıran var mı? Ben hep kısa protokol okudum burda. Neden bu yapılacak soramadım da. Fikri olan varsa yardımcı olur musunuz.
FSH değerimde 18 çıktı doktor oda yüksek dedi ve ilaç vermedi önceki ay verdiği bıosteron vermişti onu kullanmaya devam edin dedi
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katılıyorum. İsmim eda 40 yaşındayım. 34 yaşında evlendim ama 4 yıl vajinismusla mücadele edip en sonunda yendim. Ve normal yolla denedim 1 sene olmayınca tüp bebeğe geçmeye karar verdim. Hormonlarımda herhangi birsorun görülmedi adetlerimde düzenli fakat amh değerim 1 yani düşük. Gerçi doktorum amh ın hamile kalmaya etkisi yok dedi ama ben yinede yaşımdan dolayı daha fazla beklemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Bu ay ki adetimle doktora gittim. Doktorum birkaç vitamin verdi ve adetin 21.günü gel lucrinle uzun protokol tüp bebeğe başlayacağız dedi. Aranızda bu protokolü yaptıran var mı? Ben hep kısa protokol okudum burda. Neden bu yapılacak soramadım da. Fikri olan varsa yardımcı olur musunuz.
Yeniden, denersin. İnsan yoruluyor ama vazgeçmekten olmuyor. Benim 24 ü test günüm. Hiç birşey hissetmiyorum. Hepimiz hakkında hayırlısıBu pazartesiydi. içime doğmuştu. Negatif oldu maalesef. Umarım sizin tutmuştur
Amh 0.01 olupta normal yolla bile kalan varmış. Bilemiyorum tabi. Önemli olan yumurta kalitesiymiş. Bence amh dan çok ileri yaş yumurta kalitesizliği benim sorunum. Hayırlısı.Uzun protokolle ilgili bilgim yok malesef. Mesajınızda doktorunuzun ‘’AMH’nın hamile kalmaya etkisi yok’’ dediğini yazmışsınız. AMH hamile kalmada çok çok önemli bir veri, yumurta rezervinizin ne kadar kaldığını gösteriyor. Böyle bir bilgi veren doktorun sözlerini her zaman araştırmanızı tavsiye ederim
Folikasit, omega 3,redostim verdi. Redostim h2s üretimini hızlandırarak yumurta yaşlanmasının önüne geçilmesini sağlıyormus. Ne kadar etkili bilemiyorum tabi.Edacım Hoşgeldin
Ben hiç uzun protolo yapmadım daha doğrusu doktorlarım yapmadı diyeyim. Bu konuda bilgim yok ancak bazı arkadaşlar demişti. Sanırım uzun protokolde yumurta kalitesi daha iyi olabiliyormuş diye. Şahsi bir fikrim yok bu konuda.
Doktor ne vitaminler verdi???
Evet benim 2 arkadaşlar çok dusuk amh ile , negatif tüp bebek tedavisi sonrası hamile kaldılar , ama 2 side 38 altındaydı. 38 den sonra daha zormuş maalesef.Amh 0.01 olupta normal yolla bile kalan varmış. Bilemiyorum tabi. Önemli olan yumurta kalitesiymiş. Bence amh dan çok ileri yaş yumurta kalitesizliği benim sorunum. Hayırlısı.
evet sıvı şekilde taze arı sütü balla karıştırmadım çay kaşığının ucuyla alıp dil altına koyuluyor orada erimesini bekliyorsun. etkili olması için başka bir şeyle karıştırmadan kullandım.Sıvı formdaki mi? Balla karistirdin mi?
3 kere tüp bebek denedim hiçbir doktor biesteron vermedi bana ya da başka türlü bir hormon sadece vitamin ve gıda takviyeleri verdiler.Evet kesinlikle biosterona devam edin. Klinik çalışmalarda yumurta kalitesini ve gebelik oranını artırdığı tespit edilen tek hormon.. bana önce günde iki tane, sonra günde 3 tane demişti doktor. 40 yaş üstü, 1 yıl kullanıp hamile kalan da 3 ay kullanıp hamile kalan da tanıtıyorum. Bazılarında tüylenme yaptı, bazen ses tellerini etkileyebiliyormuş.. bu durumlarda bile doktorlar devam dedi ve biosterona devam ettiler..
benim doktordan yana sanşım olmadı donasyonu öneren bile oldu bu yüzden bir tür fobi oluştu bende ama rabbime şükürler olsun doğal yolla oldu. şimdi yine rabbime inanıyorum güveniyorum doktora gitmeden yine olacak. takviyelerin de yardımıyla bi süre daha denemek istiyorum doğal yollarla doktora gerek kalmaz inşallah. sana şöyle yap böyle yap diyemiyorum inşallah doğal yollarla kavuşursun yavruna. spermde çok ağır bir sorun yoksa oluyor sadece kaliteli bir yumurta gelmeli onun içinde uğraşıyorum.Insallah cnm benimde kizim var bu temmuzda 43 olucam bende tup bebek doktoruna gideyim diyorum 2 tane düşüğüm var en son kürtaj olalı 1 seneyi gecti hamile kalamıyorum
evet uzun bi süre kullanmıştım bende.Günaydın, bu yolda olan herkese işleri kolay gelsin, rast gelin inşallah.
Omega 3 kulalnan oldu mu aranızda. Yumurta kalitesi için.
Etkisi oldu mu acaba. Bu yumurta kalitesini keşke gösteren bir test olaydı yaevet uzun bi süre kullanmıştım bende.
tüp bebekte embriyolara bakarak kalitesini sınıflandırıyorlar, ama en kaliteli görünen embriyo bile tutmayabiliyor zaten ileri yaşta olunca embriyolara test yapılıyor ngs, pgt gibi kromozomlarına bakılıyor sağlıklı olanı bu şekilde seçiyorlar e tabi bunların hepsi zaman ve para demek şipşak olmuyor maalesef. ileri yaşta yumurtalarda kromozom bozuklukları olmaya başlıyor bunun bildiği kadarıyla tam bi çözümü yok piyasada çeşitli takviyeler var imprly, promotil, prowomen vs. gibi bunların prospektüsünü okuduğunuzda hep yardımcı olur diyor kromozom bozukluğunu düzeltmeye yardımcı olur yazıyor %100 düzeltiyor denmiyor. kiminde çok işe yarıyor kiminde işe yaramıyor bilemiyorum ? hormon takviyesi verenler de oluyor biesteron gibi bana hiçbir doktor vermemişti ama burada okuyorum kullananları o da yumurta kalitesini arttırmak için.Etkisi oldu mu acaba. Bu yumurta kalitesini keşke gösteren bir test olaydı ya