Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim drumda tedaviden once olabikriisn dedu bi sürede söylemedi bend eoldum o yüzden

Merhaba ilk kez duydum bu takviyeyi. google’da arattım hemen, büyüme hormonu olarak geçiyor. Tüp bebek tedavisinde etkisi neymiş acaba bildiklerinizi paylaşabilir misiniz?
Takviye olarak değil de, 10 günlük tedavi sürecinde yumurta kalitesini arttırıcı iğne formunda kullandırmıştı. Negatifle sonuçlanan bir tedavi idi, kesinlikle faydası olmadı. Zaten o dr. rutine bağlamış her hastaya aynı iğneyi veriyormuş.

Belki kaliteye vurgu yapmıştır.

Aynı dert bende de var. Bebek işine gireceğim için istemiyorum .temmuzda ikinci deneme

Melatonina yı bende epeydir kullanıyordum araştırmıştım ve gerçekten faydalı olacağına ikna oldum. ama gebelik oluşunca bırakmıştım şimdi tekrar başlayabilirim
Merrhaba hala buralarda olan arkadaşlardan Melatonin için kullanım dozu, şekli öğrenebilir miyim?

Benimde aşı sıram geldi ama bilim kurulu üyelerinden bir profun yazısını gördüm ve gebelik düşünenler aşı olmamalı çünkü fetüsün ilk üç ayında fetüse ne yapacağı belli değil deniyor ve burada bir doktor 3 ayı dolduktan sonra aşı olmuş bunları duyduktan sonra aşı olmaktan ben vazgeçtim ama dediğiniz gibi hasta olmakta da korkuyoruz velhasıl kelam iki ucu b. Lu değnek misali insan her iki durumdanda korkuyor

Her şerde bir hayır vardır aşının kalmamasoda bir işaret olabilirmi

Merhabalar ,ben 8 Mayısda opu olmuştum,hala regl olmadım böyle bir durum yaşayan oldu mu?3 gün önce doktoru aradım ama biraz daha bekleyelim dedi.

Öyle mii harika
İnşallah, milyonlarca kez aminnn
Farklı bir tedavi mi uygulandı güzel haberi almanızda?
Kocaman bir fark uygulandı diyemem fakat maximum tedbirli ve özenli davranılarak,transfere ve embriyonun tutunmasına engel olabilecek her sorun(cerrahi vb.) düzeltildi. Tabi ngs den gelen embriyonun da hatırı sayılır derecede önemi büyük

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak daha önce S sucklingpigs bir arkadaşa yaptırılacak testler diye bir liste yazmıştı ek olarak aşağıda paylaşıcam ama o arkadaşın farklı nedenleri vardı. O sebeple aynı testler herkes için mi geçerli bilemedim.

Ben 39 yaşındayım amh 0,26
2 negatif aşılama ve 1 tüp bebek negatif var.
5ab ve 4ab transfer edildi, intralipid serum takıldı ama netice alamadım.

Yaptirmam gereken testler neler? Konu hakkında bilgisi olanlar cevap verebilir mi?

Eklentiler

• 8C83749D-8546-4CF7-A323-9DC0360FB85E.png
    311,9 KB · Görüntüleme: 57
ben eğri çayırın arı sütünü kullanıyordum. tekli ambalajlarda . kullanımı ve içimi gayet rahattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…