Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Prp d rolumsuzluk derken ne oldu acaba bend edüşünuyorumdaa
ben acıbadem maslakta yaptırdım prp yi.
yumurta sayısında artış olmadı hiç.
ayrıca öncesinde 1-2 de olsa yumurtalarım sorunsuz büyüyordu, ama prp sonrası malesef standart iğneler dışında büyüme hormonu da verildi , ona rağmen gelişim göstermediler. 2 defa yumurta toplama tedavim iptal oldu
faydasını gören görüyor, ama kimin göreceğini kimse bilemiyor malesef.

Prpden hemen sonrakibaymi topaldilar benim drum ikincibayda daha etkili oldugu göründu demisti bend ebu ay prpr yaptirip haziran sonu düşünuyorumda

Prpden hemen sonrakibaymi topaldilar benim drum ikincibayda daha etkili oldugu göründu demisti bend ebu ay prpr yaptirip haziran sonu düşünuyorumda
prp sonrası 3. ayda gelin diyorlar kontrole .
prp sonrası 3. ve 4. ayda yumurta toplama tedavilerine başladık ama her iki tedavide de gelişim göstermediler.
bülent tıraşın verdiği ilaçlar yüksek doz ve büyüme hormonu da var tedavide, tabi ilaç maliyetini iyice yükseltiyor.
normalde 4-5.000tl olan ilaçlar 7.000tl yi buldu her seferinde. ve sonuç sıfır

Himm işte bizdekide bi umut daha tam zaten belli bir proseduruda yok kimisinede cok iy gelmis gerçekten gerci benim prolaktinde yuksek ve dr test vermemi istedi ve bend ehasta olmaiyorum gayet düzenliydi halbuki ne yapacağımı şaşırdım zaten

Merhaba, mutlu sonuca ulasmaniza cok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Radyofrekans icin biraz detayli bilgi verebilirmisiniz nerede yapildi islem amaci nedir ve nasil yapiliyor gebeliginizin olusmasi icin kahkisi ne oldu vs..
Merhaba
İstanbul Fatih'te yaptırdım. Frekanslar yardımıyla tedavi yapılıyor. İlk seansta acaba mi dedirtiyor ama gün geçtikçe kendinizde ki değişimi görebiliyorsunuz. Kanser hastalarında destek veriyorlar üniversite hastanesinde. Vücudunuzda tepeden tırnağa sorunları tespit edip ona göre vitamin ve mineral desteği ile iyileşme sağlanıyor. Tedavi sonrası eşimin sperm değerlerinde olumlu değişimler oldu. Daha önce DNA testinde embiryolarda kromozom bozukluğu tespit edilmişti. Çok şükür sağlıklı evlat sahibi olduk. Tedaviyi yapan hoca işinin ehli.

Prp d rolumsuzluk derken ne oldu acaba bend edüşünuyorumdaa
Şifa Allah'tan belki sizde faydasını görürsünüz.. ben şifa buldum. Çok insana vesile oldum çevremde. İnanarak gidip hocanın yasak ve önerilerine uyanlar şifa buldu.9yillik evli 2 kez tüp bebek deneyip olumsuz sonuç aldıktan sonra vaz geçen bir tanıdığımin akrabasina vesile oldum kızı şu an 7aylik

Sizin drunuz neyi yasaklamişti ve önermisti acaba inş. Nasip tabiki ne güzel faydasininda oldukalri avr tabiki allahim kimsenin kucağini boş birkmasin

Sizde prp den mi bahsediyrodunuz radyo frekanslarindan mi

Birde basinc tedavisi dediğiniz hiperbarik oksijen tedavisimi onu duydumda baska seyelred eiy geliyor diye

Sizin drunuz neyi yasaklamişti ve önermisti acaba inş. Nasip tabiki ne güzel faydasininda oldukalri avr tabiki allahim kimsenin kucağini boş birkmasin
Amin.. isteyen dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat Nasip olsun. Vücutta çok toksik ve metal birikmiş ti buna yönelik çalıştı. Peynir, kereviz,kahve,cikolata yerfıstığı, tavuk... yasaktı . Kellepaca, balık ,kaymak.. önermişti. Yasaklar tamamen bünyemizle ilgili. Arkadaşıma hiç yasak koymamisti daha sağlıklı bir bünyeye sahip olduğu için.

şu zamanda ilgili doktor bulmak gerçekten zor
herkes dinlemeden araştırmadan standart ilaçları veriyor malesef.
özelde mi yaptırdınız siz? doktorunuz adı kimdi?

Kizlar trombafolj paneli sonuclari geldi. Pai serpini geni homozigot gozukuyor. Boyle durumda olanlar ne kadar kan sulandirici kullandınız. Bir de bu kan sulandirici tum hamilelik boyunca mi kullanılacak?
Bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi?

Maşallah hadi hayırlı haberler verirsin bize inşallah

inşallah reklam yapmıyordur arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…