- Konu Sahibi akideciknane
- #78.521
Merhaba.Kızlar merhaba
Ara ara konuyu takip ediyorum. 3 kere tüp bebek tedavisi görmüştüm ilkinde gelişim durduğu için kürtaj oldum diğer ikisi hiç tutunmadı. Dr yumurta kalitesizliği var dedi doğal olarak yaş 39 oldu. Şimdi kafam karışık ben yumurta donasyonu istiyorum eşim de şişli memorial veya bahçeciye gidelim diyor. Muhtemelen de havuz yapacaklar ahm düşük benim. Artık 2 mi olur 3 mü olur yumurta toplama bilmiyorum. Hadi toplandı tutacak mı sağlıklı doğum olur mu ondan da endişeliyim. Maddi olarak para biriktirmemiz gerekiyor bir kaç ay.. fikir verirseniz sevinirim.
Ben uzun ve sancılı bir süreçten geçtim. Yaşadıklarım size ışık olsun istedim o yüzden yazıyorum. 36 yaşında evlendim. 8 kez hamilelik yaşadım düşük ve kürtaj la sonuçlandı. Ünlü prof. Dr."ların kapısını aşındırdım. Ama teşhis koyamadilar. Tüp bebek tedavisi önerdiler.. iki kez denedim birincisi negatif sonuçlandı, ikincisinde genetik testten gecemediler. Tekrar doktor kapılarında perişan oldum aylarca... Dokturlar hep yaşımı öne sürdü.. ve tıptan umudumu kestim. Dua ediyordum çokça. İşyerinde laf lafı açtı hiç tanımadığım biri bana alternatif bir tedavi onerdi. Nezaketen düşüneceğim dedim. Ama artık uğraşacak gücüm yoktu. Israrla beni radyofrekans tedavisi için ikna etti eşimle birlikte gittik. Ekimde gittik Aralık'ta hamile olduğumu öğrendim çok şükür yavrumu sağlıkla kucağına aldım 41 yaşında. Şu an 1,5 yaşında darısı başımıza inşallah. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin