merhabalar,donasyon sayfasinda gormustum yazdiğınızı.38 yasindayim.benim sorunum da %90 ihtimalle yumurta kalitesizliginden kaynakli oldugu soylendi.6 tup bebek tedavisi gordum.hic gebelik yasamadim.3 kere transfer oldum,hatta son negatifi 10 mayista aldim.sayimda veya esimde bir sorun yok,hatta görünürde hicbir sorun yok.ancak simdiye kdr toplanan 70 yum. 64 olgun 60 döllenen ve sadece kotu kalite 4 blast...ve biz donasyona karar verdik.cunku bir 6 tedavi daha yaptirsak ne degiscek dedik ve hem para hem zaman hemde psikolojik olarak daha fazla kayip yasamamak adina karar verdik donasyona.cunku benim icin gercekten farketmiyor.ben dogurucam ben emziricem..organ bağışı gibi düsünüyorum bu olayi..ve tup bebekte ucuz degil,ihtimalim %10 en iyi ihtimalle.%10 nun pesinden gidip 100 bin tl harcamak mi %70-80 in pesinden gidip 75-80 bin harcamak mi..biz bu ihtimalin uzerinde de cok durduk...
gelgelelim size,oncelikle artilarini eksilerini koyun teraziye ve birde duygularinizi.hangisinin ağır bastigi önemli.ama ben bir kere bile sizin gibi gebelik yasasaydim(hatta kimsayal bile yasasaydim) kesinlikle 6 tedavinin ustune bir 3-4 toplama daha yaptirirdim.ki siz 3 kere tedavi olmussunuz.kesinlikle iyi bir merkezde biraz daha deneyin.tabi bu tercih meselesi,1 kere tup yaptiripta donasyonu secende var 15 kere yaptirip secende..yasiniza da takilmayin ne var 39 da...buarada ben de memorial,amerikan ve bahcecide tedavi gordum.cok ta bir farki yok,sadece memorial biraz daha genetik uzerinde duruyor.
neyi secerseniz secin,hakkinizda hayirlisi olsun umarim