Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba.
Ben uzun ve sancılı bir süreçten geçtim. Yaşadıklarım size ışık olsun istedim o yüzden yazıyorum. 36 yaşında evlendim. 8 kez hamilelik yaşadım düşük ve kürtaj la sonuçlandı. Ünlü prof. Dr."ların kapısını aşındırdım. Ama teşhis koyamadilar. Tüp bebek tedavisi önerdiler.. iki kez denedim birincisi negatif sonuçlandı, ikincisinde genetik testten gecemediler. Tekrar doktor kapılarında perişan oldum aylarca... Dokturlar hep yaşımı öne sürdü.. ve tıptan umudumu kestim. Dua ediyordum çokça. İşyerinde laf lafı açtı hiç tanımadığım biri bana alternatif bir tedavi onerdi. Nezaketen düşüneceğim dedim. Ama artık uğraşacak gücüm yoktu. Israrla beni radyofrekans tedavisi için ikna etti eşimle birlikte gittik. Ekimde gittik Aralık'ta hamile olduğumu öğrendim çok şükür yavrumu sağlıkla kucağına aldım 41 yaşında. Şu an 1,5 yaşında darısı başımıza inşallah. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin

Çok sevindim gerçekten.. Benim 2 tüpümde kapalı o yüzden sorunum büyük kendiliğinden hamile kalma imkanım yok bakalım hakkimda hayırlısı.

Havuz olayi olunca malesef baya masrafli oluyor..Karar sizin tabiki ama ben olsaydim napardim.rahim filmi, histereskopi vs zaten bunlari yaptirmissinizdir..Havuz olayini dener ustune de genetikten temiz cikacak embriyo elde etmeye calisirdim..tabi öncesinde vitamin kullanmak, transfer oncesi ve sonrasi serum tedavisi, gebelik aşısı vs vs bunlarin hepsini bir araya getirecek bi merkezle devam ederdim..

ne güzel mutlu sonla bitmiş sizin denemeleriniz, rabbim bize de nasip eder inşallah.
düşük amh tan ötürü ben de havuz yöntemi ile toplama yaptırıyorum. artık manen tükendim . aynı tür tedavi ile ilerlemek yerine alternatiflere bakmaya başladım. radyofrekansı hiç duymamıştım. siz de nasıl yardımı oldu? yumurta kalitesine mi, sayısına mı? yoksa rahme mi faydası oldu acaba? ve nerede yaptırmıştınız?

İstanbul'da yaptırdım. Çoook faydasını gördük eşimle . İnanın psikolojinizede iyi gelecek. İlgilenirseniz yardımcı olurum.

Gebelik aşısi dediğiniz nedir onu hiç duymamiştim serumu sormuştum dr'uma bağışıklığı düsuklere dedi pek ilgilenmedi yaptirinca kendim takayim diyorum eşim yanaşmiyor bneimde son şanslarim olacak gerci düzgün giden reglim şuan olamiyorum test icin olamyi bekliyorum nasip yapim aşamasina baklim geçebilecekmiyim

merhabalar,donasyon sayfasinda gormustum yazdiğınızı.38 yasindayim.benim sorunum da %90 ihtimalle yumurta kalitesizliginden kaynakli oldugu soylendi.6 tup bebek tedavisi gordum.hic gebelik yasamadim.3 kere transfer oldum,hatta son negatifi 10 mayista aldim.sayimda veya esimde bir sorun yok,hatta görünürde hicbir sorun yok.ancak simdiye kdr toplanan 70 yum. 64 olgun 60 döllenen ve sadece kotu kalite 4 blast...ve biz donasyona karar verdik.cunku bir 6 tedavi daha yaptirsak ne degiscek dedik ve hem para hem zaman hemde psikolojik olarak daha fazla kayip yasamamak adina karar verdik donasyona.cunku benim icin gercekten farketmiyor.ben dogurucam ben emziricem..organ bağışı gibi düsünüyorum bu olayi..ve tup bebekte ucuz degil,ihtimalim %10 en iyi ihtimalle.%10 nun pesinden gidip 100 bin tl harcamak mi %70-80 in pesinden gidip 75-80 bin harcamak mi..biz bu ihtimalin uzerinde de cok durduk...

gelgelelim size,oncelikle artilarini eksilerini koyun teraziye ve birde duygularinizi.hangisinin ağır bastigi önemli.ama ben bir kere bile sizin gibi gebelik yasasaydim(hatta kimsayal bile yasasaydim) kesinlikle 6 tedavinin ustune bir 3-4 toplama daha yaptirirdim.ki siz 3 kere tedavi olmussunuz.kesinlikle iyi bir merkezde biraz daha deneyin.tabi bu tercih meselesi,1 kere tup yaptiripta donasyonu secende var 15 kere yaptirip secende..yasiniza da takilmayin ne var 39 da...buarada ben de memorial,amerikan ve bahcecide tedavi gordum.cok ta bir farki yok,sadece memorial biraz daha genetik uzerinde duruyor.
neyi secerseniz secin,hakkinizda hayirlisi olsun umarim

Çok güzel yazmışsınız Herkes için hayırlısı neyse o olsun. Yani en son tedavimde 2 tane 3. gün embriyosu aa kalitede dediler gebelik aşısı yapıldı transfer öncesi ve sonrası serum takviyesi verildi umutlanmıştım açıkçası. Işte o kadar emek veriliyor ama sonu hüsran olunca insanın umudu da kırılıyor açıkçası. Bakalım şişli memorial e gidio bi görüşücem eşim görüşmemi istiyor. Bana kalsa direkt donasyon. Çünkü ayıracağımı sanmıyorum benim kanım canımla büyüyecek. Allah yar ve yardımcımız olsun

Amin insallah. Yarın tekrar toplanacak, progesteron değerim de güzel geldi. Eğer yarın toplanacak olanlar embriyo olursa önümüzdeki hafta transferim olacak insallah
Ne heyecanlı bekleyiş. Inşallah tek seferde tutunurlar.sizi yaş kaç tek embriyo transfer mi edilecek ?

Ne heyecanlı bekleyiş. Inşallah tek seferde tutunurlar.sizi yaş kaç tek embriyo transfer mi edilecek ?
Yaşım 42. Transferim yarın :8.45 de biraz önce aradılar. 8 yumurtadan 6 tanesi döllendi, 3 tanesi iyi , 3 tanesi geriden geliyormuş. Sabah belli olacak. İyi olan 2 tanesi transfer edilecek. Bu benim 2. Transferim. 3 opu oldum. Dilerim bu sefer olur

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. 6 tane maşallah çok güzel bir rakam Umarım gönlünüze göre olsun

Ben 6.denemesinde pozitifi goren bir arkadastan duymustum neler yapildi diye sordugumda baya uzun bir liste yazmisti..sonra kendi merkezimdeki hemsireme sordum..gebelik asisi yapmiyorlar..ama serum veriyorlar..Basladigim yerde devam edicem mecbur ama serumu uygulamiyor olsalardi bile kendim alip taktirirdim..

Merhaba, mutlu sonuca ulasmaniza cok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Radyofrekans icin biraz detayli bilgi verebilirmisiniz nerede yapildi islem amaci nedir ve nasil yapiliyor gebeliginizin olusmasi icin kahkisi ne oldu vs..

Inşallahhhh tutar çok içten dilerim beni de az önce aradılar 5. Gün kalan 2 embriyo gelişimi durmuş. Yani hiç embriyom yok sıfırdan başlamak çok yorucu

Inşallahhhh tutar çok içten dilerim beni de az önce aradılar 5. Gün kalan 2 embriyo gelişimi durmuş. Yani hiç embriyom yok sıfırdan başlamak çok yorucu
Allah hepimize kolaylık versin canım. Elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allahtan.
benim doktorum 5. günü beklemiyor, yarın 3. günü vericek hayırlısıyla. Gerçi ilk denememde 5. gün de verilmişti ama tutmamıştı , hem daha gençtim.
o yüzden kısmet. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah

Merhabalar herkese, 43 yaşındayım bir çocuğum var ona kardeş için uğraşıyorum, doğal yolla hamile kalmıştım ancak dış gebelik nedeniyle tuplerimi kaybettim bundan sonra benim için talihsizlikler zinciri başladı, ameliyatlar tup bebekler kürtajlar derken 4 sene oldu, hala ugrasiyorum yılmadan...1,5 senedir Aret beye gidiyordum, ilk başlarda 5-6 yumurtam vardı ama Aret hoca klomen konusunda çok ısrarcı klomenle hiçbir zaman folikullerim ayni anda büyümedi, o nedenle de bunca zamanda sadece 4 toplama yapılabildi, 3 donmuş transfer negatif oldu, artik rezervim iyice azaldı, bence zaman kaybettim. Bahceci ye gitsem diyorum, Bahceci yumurta rezervi düşük olan zor hastalarda nasıl tedavi uyguluyor, daha önce deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olup fikir verirse çok sevinirim...Bir de Bahceci Fulyadan hangi doktoru önerirsiniz benim durumum için? Herkese bu yolda bol şanslar...Allah'im tez zamanda evlat sahibi yapsın tüm isteyenleri...

İstanbul'da yaptırdım. Çoook faydasını gördük eşimle . İnanın psikolojinizede iyi gelecek. İlgilenirseniz yardımcı olurum.
bir umutla prp yaptırdım ama faydasını göremedim ben, aksine olumsuz etkilerini yaşadım.
onun için yeni alternatif tedavileri merak ediyorum ve araştırmak istiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim açıkçası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…