- 25 Ocak 2021
- 980
- -70
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.561
Az önce negatif sonuç aldım .sozde yüzde 60 umut var denmişti. olmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim gecmis olsun.doktorlar bazen gerceklerle konusmayabiliyor.ozellikle transfer zamanlarinda.. ama gercekten senin durumunda oyle olmusta olabilir.cunku en iyisi bile tutmayabiliyor var miydi baska dondurulmusun?Az önce negatif sonuç aldım .sozde yüzde 60 umut var denmişti. olmadı.
Geçmiş olsun. ..Az önce negatif sonuç aldım .sozde yüzde 60 umut var denmişti. olmadı.
Arkadaşlar bu tarz yorumlardan dolayı tereddütle paylaştım ama birine faydası dokunabilir lütfen yapmayın. Benim gittiğim hocanın internet sayfası bile yok. Yakın zamanda actiysada haberim yok. Müşteriye ihtiyacında yok. Bu yokluğu ve sıkıntıları dibine kadar yaşadım. Şifanin nereden geleceği belli değil. Sağlıksız materyale tüp bebek denemeleride başarısızlığa mahkum bununda yaşayarak öğrendim. Umudunuzu kaybetmeyin sevgili anne adayları aklınıza yatan alternatif tedavi yöntemlerini deneyin derim.inşallah reklam yapmıyordur arkadaş.
amin inşallah.Allah hepimize kolaylık versin canım. Elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allahtan.
benim doktorum 5. günü beklemiyor, yarın 3. günü vericek hayırlısıyla. Gerçi ilk denememde 5. gün de verilmişti ama tutmamıştı , hem daha gençtim.
o yüzden kısmet. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah
çok üzüldüm. ben de son gün tüm embriyolarımın gelişmeyi bıraktığını öğrendim. 5. güne gelmişlerdi halbukiAz önce negatif sonuç aldım .sozde yüzde 60 umut var denmişti. olmadı.
Ben de bu konuda bir hocayi takip ediyorum ama ucreti cok yuksek ve randevu almak cok zor yogun epey bir turlu gitmek kismet olmadi. Sizin bahsettiginiz hekimin bilgileri icin bana ozelden donus yaparmisiniz rica etsemArkadaşlar bu tarz yorumlardan dolayı tereddütle paylaştım ama birine faydası dokunabilir lütfen yapmayın. Benim gittiğim hocanın internet sayfası bile yok. Yakın zamanda actiysada haberim yok. Müşteriye ihtiyacında yok. Bu yokluğu ve sıkıntıları dibine kadar yaşadım. Şifanin nereden geleceği belli değil. Sağlıksız materyale tüp bebek denemeleride başarısızlığa mahkum bununda yaşayarak öğrendim. Umudunuzu kaybetmeyin sevgili anne adayları aklınıza yatan alternatif tedavi yöntemlerini deneyin derim.
üzüldüm ya ne deyim hayırlısı olsun senin için. henüz vakti gelmedi demekkiAz önce negatif sonuç aldım .sozde yüzde 60 umut var denmişti. olmadı.
ayurvedik tipdaki bunye tespitine bagli beslenme terapilerini andiriyor. sekiller farkli olabilir ama mantigi benzer sanirim,Amin.. isteyen dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat Nasip olsun. Vücutta çok toksik ve metal birikmiş ti buna yönelik çalıştı. Peynir, kereviz,kahve,cikolata yerfıstığı, tavuk... yasaktı . Kellepaca, balık ,kaymak.. önermişti. Yasaklar tamamen bünyemizle ilgili. Arkadaşıma hiç yasak koymamisti daha sağlıklı bir bünyeye sahip olduğu için.
Merhaba, bu sabah 2 tane iyi kalite 3.gün embriyosu verildi. 4 tanesinin de gelişimi takip edilip 5.gün beklenip , duruma göre dondurulacak. Dilerim bu sefer hayırlısıyla olur Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınamin inşallah.
ben de 3. gün dedim ama 5 olsun dediler. gelişmeleri haber ver olur mu? merakla ve duayla bekliyorum
Hayirli olsun hryecanli bekleyisinizin sonu sevinc olsun insallahMerhaba, bu sabah 2 tane iyi kalite 3.gün embriyosu verildi. 4 tanesinin de gelişimi takip edilip 5.gün beklenip , duruma göre dondurulacak. Dilerim bu sefer hayırlısıyla olur Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Amin..Hayirli olsun insallah..Merhaba, bu sabah 2 tane iyi kalite 3.gün embriyosu verildi. 4 tanesinin de gelişimi takip edilip 5.gün beklenip , duruma göre dondurulacak. Dilerim bu sefer hayırlısıyla olur Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Canim hamile misin yoksa? Ay insallah oylesindir..uzun zamandir yazmıyorsun ya ne durumdasin bilmiyorum o yuzden sordum..Kizlar trombafolj paneli sonuclari geldi. Pai serpini geni homozigot gozukuyor. Boyle durumda olanlar ne kadar kan sulandirici kullandınız. Bir de bu kan sulandirici tum hamilelik boyunca mi kullanılacak?
Bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi?
amin inşallah güzel haberlerini alırızMerhaba, bu sabah 2 tane iyi kalite 3.gün embriyosu verildi. 4 tanesinin de gelişimi takip edilip 5.gün beklenip , duruma göre dondurulacak. Dilerim bu sefer hayırlısıyla olur Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Öyle. Kısmet değilmişüzüldüm ya ne deyim hayırlısı olsun senin için. henüz vakti gelmedi demekki
Evet .Maalesef sil baştan. Tek embriyoydu. 5bc kaliteydi. Öyle yüzde 60 denecek bir embriyo değil bence. Başka doktorlar aynı embriyoya yüzde 30 şans vermiş. Genetiği bozuktur dedi yani çok kaliteyle de ilgisi yok sankicanim gecmis olsun.doktorlar bazen gerceklerle konusmayabiliyor.ozellikle transfer zamanlarinda.. ama gercekten senin durumunda oyle olmusta olabilir.cunku en iyisi bile tutmayabiliyor var miydi baska dondurulmusun?
Herşeyin hayırlısı diyorum. Benim 4 embriyomun üçü gelişimi durdurdu.biri zar zor altıncı güne gitti. Gelişimi yavaştı çünkü. Şimdi diyorum ki keşke o da gelişmeseydi. Her şerde bir hayır var.çok üzüldüm. ben de son gün tüm embriyolarımın gelişmeyi bıraktığını öğrendim. 5. güne gelmişlerdi halbuki
liv hospital DENİZ GÖKALPHerşeyin hayırlısı diyorum. Benim 4 embriyomun üçü gelişimi durdurdu.biri zar zor altıncı güne gitti. Gelişimi yavaştı çünkü. Şimdi diyorum ki keşke o da gelişmeseydi. Her şerde bir hayır var.
Boşu boşuna transfer oldum.onca ilaç iğne. Bir de anestezili oldu .
Senin tedavi gördüğün merkez neresiydi
Kendi muayenesi var işlemleri livde yapıyorliv hospital DENİZ GÖKALP
Yok canim henuz transferi olmadim bile transfer oncesi tum testlerimi yaptiriyorum. Onceden dusuk ve bebekleri kalp durmasi nedeniyle kaybetmiştim. Sebeplerini arastirio bir daha basima gelmesin diye gerekli önlemleri almaya çalışıyorum. Tum hastaliklarimi vs bulduktan sonra ve gerekli önlemleri aldıktan sonra transfer olacağım. Elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdiri ilahi artik canim.Canim hamile misin yoksa? Ay insallah oylesindir..uzun zamandir yazmıyorsun ya ne durumdasin bilmiyorum o yuzden sordum..