Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok teşekkürler, çok doğru diyorsunuz Rabbim ol der ve olur; hep olumlu düşünmek gerek. Ben elimden geleni yapıyorum buradaki herkes gibi, elimden gelmeyen için de Allahıma dua ediyorum. İnşallah nasip eder hepimize. Hayırlı bayramlar bu arada

2. Gün 3 tanesi iyi kalite döllenmiş yumurtam varmış. Umarım 5 güne varırlar. Inşallah siz de o 1 yumurtanın anne dediği günleri gorursunuz

2. Gün 3 tanesi iyi kalite döllenmiş yumurtam varmış. Umarım 5 güne varırlar. Inşallah siz de o 1 yumurtanın anne dediği günleri gorursunuz
Amin insallah. Yarın tekrar toplanacak, progesteron değerim de güzel geldi. Eğer yarın toplanacak olanlar embriyo olursa önümüzdeki hafta transferim olacak insallah

Sıkma canını kendinden örnek vermek istemiştir belki Meryem suresini mealini oku en ümitsiz anlarımda okur güç bulurum Zekeriya aleyhisselama ihtiyar olmasına rağmen oğlu yahyanın verilmesi beni hep ümitlendirmiştir tavsiye ederim Allahtan ümit kesilmez Rabbim ol derse olur Allahtan isteyip tevekkül edeceğiz inş rabbim gönlünün muradını verir

Amin İnşallah hepimize verir. Ben ümitsiz de değilim aslında 3 denemem var, 1. negatifti, 2.'de en iyi kalite embriyomuz oldu ama kimyasalla düştü, 3.'de yumurtalar asenkron büyümesin diye uzun süre baskıladılar ve o tedavi benim bünyeme ağır geldi 8 yumurtadan 3'ü büyüdü sadece ve 1 tane bile embriyo elde edemedik. Şimdi kısmetse düşük dozla havuz yöntemini deneyeceğim. Acele etmek istemedim 2 aydır takviye kullanıyorum beslenmeme dikkat ediyorum, 2 ay daha hazırlanıcam. Havuzdan çok ümitliyim. Dün ilk defa öyle bir şey duyunca hassas tarafıma geldi heralde sinirlerim boşaldı ama sonra arkadaş da yanlış ifade ettiğini yazmış. Tevekkül çok önemli Allah hepimize hayırlısını nasip etsin, inanıp çaba sarfetmek sabretmek lazım galiba. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, Allah size de gönlünüzden geçenleri nasip etsin İnşallah.

Hayirlisi olsun ins. Birseybsoracaktim havuz sistemi icin dondurlabilecek kalitede embriyi lazim degil mi? Simdiye kadar benim hic donurulamadida acab havuz yapabilirmiyim diye soruyordum

Hayirlisi olsun ins. Birseybsoracaktim havuz sistemi icin dondurlabilecek kalitede embriyi lazim degil mi? Simdiye kadar benim hic donurulamadida acab havuz yapabilirmiyim diye soruyordum

Amin çok teşekkürler. Ben de ilk defa deneyeceğim havuzu yani çok bilgi sahibi değilim ama embriyoları biriktirdikleri için dondurmaları gerekiyor evet. Ben bu sefer düşük dozla denemek istiyorum belki siz de doktorunuzla böyle bir şey konuşabilirsiniz. Bir de şimdiye kadar dondurulacak embriyo olmaması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez, farklı bir ilaç protokolü öncesinde takviye destek kullanmak daha kaliteli embriyo bulmanızı sağlayabilir. Her ay yumurta kalitesi değişiyor biliyorsunuz önemli olan o kaliteli yumurtayı bulmak. Ben Memorial'da bir hanımın hikayesini duymuştum 3 ay git gel yumurta bile gözükmemiş, sonra birden 4 yumurta görmüşler onunla denemişler ve bingo! :) Aslan parçası bir oğlu olmuş. O hanımınki havuz değil ama demek istediğim aydan aya çok değişebiliyor yumurtaların durumu. Havuz bu açıdan da iyi. Bence doktorunuzla konuşun siz de bi. Şansınız, kısmetiniz bol olsun İnşallah.

Amin teşekkürler belki havuz olamzda mini ivf i soracģim az rezervi olanalrda ise yariyormus benimde he rgecen ay dusuyor büyuk ihtimal değerlrime göre bakalim hepimiz için hayırlısi olsun

Sabahki dozumu aldım mı almadım mı emin olamıyorum.eger içtiysem telafi durumunda fazla doz olabilir içmediysem atlamış olacagim

Herkesin özelliklede olumsuz konuşanlara sağır ol kör ol, bunlar sadece strese sokar insanı, rabbim eger ona nefes veemişse o bebek gelip bulacak yazılan ları okudumda burada ticari amaçla yazanda var, egosunu tatmin yapmak isteyende var çaresizliği burdaki cümlelerde arayanda var, inanhepimiz aynı durumdayız, ben geçen ay kimyasal geçirdim normal hemde, çok antibiyotik kullandım ona bağladım yada kendim öyle düüşündüm, yani biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmış, oyüzden takma, Allah isteyen herkese versin sağlıklı bir şekilde

Aynen öyle olacağı varsa her türlü oluyor nasipte yoksa kesin gözüyle bakılsa da olmuyor. Kimyasalı ben Aralık'ta yaşadım çok etkileniyor insan ama o da geçiyor işte. Ben de neden oldu diye çok düşünmüştüm ben mi acaba yanlış bir şey yaptım diye ama sonra doktorum sağlıklı bebeğin düşmesi öyle çok kolay bir şey değil senin yapacağın hiçbir şey sebep olmaz demişti. Çok çok geçmiş olsun, Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, size de bana da isteyen herkese de.

Artik baya gec oldu buyuk ihtimal almamissinizdir.. ben saat kuruyordum her biri icin sabah cok erken saatlere.. icip yatiyordum.
Ben de kuruyordum.ama kahvaltı yapıp öyle içeyim dedim. Döndüğümde ilacı açık bulunca acaba hamle mi yaptım yoksa içtim mi diye tereddüte düştüm. Çünkü bir kahvaltı yapayım sonra diye düşündüm,ilacı alayım hemen atıştırırım diye de düşünmüştüm. Sonrası karanlık
ilacı aldım maalesef. Hemşire al dedi doktor alma diye döndüğünde çoktan almıştım

Estrofem yemekten 1 saat once iciliyor.Bana oyle dediler o sekilde aliyorum hep..

Kızlar merhaba
Ara ara konuyu takip ediyorum. 3 kere tüp bebek tedavisi görmüştüm ilkinde gelişim durduğu için kürtaj oldum diğer ikisi hiç tutunmadı. Dr yumurta kalitesizliği var dedi doğal olarak yaş 39 oldu. Şimdi kafam karışık ben yumurta donasyonu istiyorum eşim de şişli memorial veya bahçeciye gidelim diyor. Muhtemelen de havuz yapacaklar ahm düşük benim. Artık 2 mi olur 3 mü olur yumurta toplama bilmiyorum. Hadi toplandı tutacak mı sağlıklı doğum olur mu ondan da endişeliyim. Maddi olarak para biriktirmemiz gerekiyor bir kaç ay.. fikir verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…