Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet canim biliyorum cok talihsizlikler yasadin.. işi garantiye almak en iyisi..en azindan aklinda suphe kalmaz..Allah gönlüne göre versin insallah..

Evet canim biliyorum cok talihsizlikler yasadin.. işi garantiye almak en iyisi..en azindan aklinda suphe kalmaz..Allah gönlüne göre versin insallah..
Insqllah canim. Hepimiz saglikli bebeklere kavuşuruz. Allah yolumuzu açık eder inşallah.
Bende pihtilastirma testlerini yaptirdim 2 genim de sorun çıktı. Hematolog a gidiyorum. Bakalim transfer oncesinde ne kadar kan sulandirici igne verilecek.

Arkadaşlar tiroid ilaci kullanip adet gevikemsi yaşayanalr var mı? Acaba benim bira zgeviktide acaba omu ayptı diyroum bi bilgisi olan varsa paylaşirsa sveinirim

Benimde yaşım 42 bizde 3.tup bebeğe başlayacaktık bugün doktora gittik geçen ay âdet olunca gel dedi gittik bugün muayenede hiç yumurtam çıkmadı sonradan yumurta olusurmu bnm durumumu yaßayan oldu mu

Benimde yaşım 42 bizde 3.tup bebeğe başlayacaktık bugün doktora gittik geçen ay âdet olunca gel dedi gittik bugün muayenede hiç yumurtam çıkmadı sonradan yumurta olusurmu bnm durumumu yaßayan oldu mu
Hic sikinti etmeyin her ay kontrole gidin, bu ay çıkmasa bile bir sonraki ay çıkar, benim de 1 tane ancak çıkıyor son birkaç aydır, bir türlü toplatamiyorum hiç değilse 2 tane olsun diye bekliyorum ki, 2 tane transfer imkanım olur belki diye, ayrıca doktor arkadan da folikul gelebilir dedi ayni ay icinde...

Doktor bunun için birşey verdi mi

Yukarda arkadaşlar yazmış zaten. Moralinizi bozmamaya çalışın. Moral önemli. Bu yaşlarda bazı aylar yumurta görülemiyebiliyor ama bazı aylarda mucize gibi 5-6 yumurta olabiliyor. Biliyorum çok zor. Ama moralinizi yüksek tutun, östrojeniniz çok yüksek değilse, hayıt tohumunu ezip bala karıştırıp sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce 2 tatlı kaşığı yiyin. İçerisindeki hayıt bol olsun.. sabah kahvaltıdan 1 saat sonra, akşam yemekten 1 saat önce, testere dişli Aslan pençesi için.. testere dişliyi Aslan pençesi çayını 4-5 ay düzenli için.. hem fsh’ı düşürüyor hem östrojeni dengeliyor.. spor yapmaya çalışın ... Umutlu olun.. İnşallah mucizeler olur ve bebeğinizi en kısa zamanda kucağınıza alırsınız

+

FSH değerimde 18 çıktı doktor oda yüksek dedi ve ilaç vermedi önceki ay verdiği bıosteron vermişti onu kullanmaya devam edin dedi

Doktor bunun için birşey verdi mi
Maalesef vermedi, bu durum için benim doktorum yapılabilecek birsey olmadığını söylüyor hatta bugün tedavi gördüğüm merkezin ivf koordinatörü ile görüştüm, ne gerekiyorsa üzerimde deneyin ben bütün riskleri göze alıyorum ama her ay bana aynı ilacı vermeyin dedim. Bir de bence şunu mutlaka yaptırın naçizane, ben mesela bu ay adetin 3.gunu gittiğimde toplam 2 yumurta vardı, ve sadece birisi büyüdü ben de 1 tane toplatmak istemedim iptal ettirdim, bana tamam iptal edelim ama sen yine kontrole gel arkadan yumurta geliyor mu bakalım dediler, benim bugün adetin 14.gunu o bir yumurta çatlayıp gitmiş ama pesinden küçük 1-2 yumurta gelmiş, bugün iğneleri başladım bakalım büyütecek mi, yani demek istediğim yok diye sakın moral bozmayın sonra arkadan gelen yumurta da olabiliyor. Bunu bana görüşmeye gittiğim başka merkez de soylemisti.

Herkese Merhabalar,
gününüz aydınlık olsun umutlarınız bol olsun Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlasın. ben de zamanında 3 kere tüp bebek denedim bir sürü ilaç kullandım boşa giden paralar vs. Allah bir daha göstermesin umarım bunlara gerek kalmadan yavrularınıza kavuşursunuz. ben doğal yollarla hamile kaldım 19 aylık kızım var.şimdi kardeş için uğraşıyoruz yine doğal yollarla deniyoruz bu arada temmuzda 43 yaşıma gireceğim. ramazanın geçmesini bekledim arı sütü ve polen sipariş ettim ayrıca prowomen 2.kutuya başladım. ramazan öncesi de aslan pençesi çayı içiyordum sanırım 2 ay kadar içtim ramazan araya girince mola verdim. şimdi arısütü, polen ve prowomen kullanacağım ayrıca saraçoğlunun kürlerini deneyeceğim. önce soğan kürü sonraki ay aslan pençesi sonraki ayda da civan perçemi çayını deneyeceğim hayırlısıyla inşallah. eğer sonuç alırsam sizinle paylaşacağım.

Allah geciktirmesin inşallah hepimiz için, buarada bende arı sütü almak istiyorum ama sıcakta kargoda bozulurmu diye tereddüt ediyom siz nasıl aldınız

Ari sütünü her ay mi kullanıyorsunuz birde polen yaş mi kurumu tuketiyorsunuz ogrenebilirmiyim

arisütü taze olarak 40gr. almıştım ramazandan önce kullandım bitti, şimdi yeniden aldım. polen de organik kuru polen diye geçiyor. arısütü çok güçlü bir takviye üzerinde çay kaşığının ucuyla alın diyor minik bir kavanoz bitince 15-20 gün sonra yeniden alabilirsiniz. inşallah faydası olacak yine ve kızıma kardeş gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…