Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amaann neymis biz aliyoz hep onu hala kullaniyoz kime guvenecez yaa

maşallah çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin inşallah

çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede toparlanırsın. biraz ara ver dinlen bi kendine gel inşallah her şey yoluna girer. tekrar denemekten vazgeçme belki o dondurulmuş ebriyodan biri senin yavrun olacak.

Fsh değerleriniz çok güzel. Benim fsh değerim geçen ay 18 cıktı ben çok üzüldüm doktor dedi ki o kadar yumurta çoğaltıcı takviye kullandınız fsh nın yükselmesi normal. Acaba beni rahatlatmak için mi dedi gerçeklik payı var mı bilmiyorum. Ayda ortalama kaç yumurtanız oluşuyor? Rahim inceliği icin nar suyunu çok öneriyorlar onu tavsiye edebilirim size. Ben de 4 gün önce kürtaj oldum acaba biranonce yumurta olusmasi için ne takviye alabilirim bir fikriniz var mi?

Canım bende geçen hafta gitmiştim kalp atışı duyulmamisti ama görünüyordu bugün randevum vardı hala kalp atışı duyulmuyor hiç ilerlememis gebelik net var ama kalp atışı yok dedi cumartesi tekrar çağırdı ya tamam diycez ya devam fazla umitlenmeyin çokta ümitsiz de olmayın dedi yüzde elli yüzde elli yani sanırım birlikte başladığımız bu yolculukta benim bebekte birakicak annesini

Maşallah ne güzel hikayen heyecan veriyor gerçekten hadi sağlıklı kucağına alman dileğiyle çok mutlu oluduk :)

MErhaabalr, Peki Bülent KArts'tan gnel olarak memnun kaldınız mı?

Canım ümitli ol hiç belli olmaz, bebisin tutunucak belki hayata umarım benimki gibi olmaz. Eğer olmazsa hemen yeniden başlıcaz daha önümüz uzun inşallah sağlıklı yavrularımız olucak

Canım ümitli ol hiç belli olmaz, bebisin tutunucak belki hayata umarım benimki gibi olmaz. Eğer olmazsa hemen yeniden başlıcaz daha önümüz uzun inşallah sağlıklı yavrularımız olucak
İnşallah canım ama pek ümidim kalmadı hemen yeniden baslarmiyim inan hiç bilmiyorum

Inşallah bu sefer yolunda gidecek açelya hiç canını sıkma.

Bozmamak elde değil vardır bundada bir hayır diyoruz embriyoyu genetige gondermek için beklettiler bu ikinci tedavim artık gücüm kalmadı
Burda 4-5 hatta daha fazlasini denemis olanlar var..Mesela ben tam 8 kez yumurta toplama asamasi yaşadım..Hadi benim artik delirme pes etme noktasina gelmem normal..Burdaki arkadaslar bilirler 6 aydir da her ay tam basliyorum hopp transferim iptal oluyor
Bu isler pes etmeyle olmuyor.. Denemeye devam etmelisiniz boylece sağlıklı bir embriyoya mutlaka denk geleceginizi düşünüyorum..

Ahgg Allah'ım hepimize bebislerimizi versin hiç kolay değil Artık yeni bir doktor arayışına gireceğim sanırım. Senin transfer neden iptal oluyor hormonlardami sorun var

FSH'larım evet yaşıma göre gerçekten kıskandıracak kadar iyiler. Ama rahmim berbat. O yüzden hamile kalamıyorum. Bakın hamilelikte en önemli şey RAHİMDİR. Rahminiz sağlam mı? 10-0 öndesiniz. Abartmıyorum. Bu konuda çok ciddiyim. Rahminiz güzel kalınlaşıyorsa, miyom ve çikolata kistiniz yoksa 10-0 öndesiniz. İnanılmaz avantajlısınız. Bazı kadınların hamile kalsa bile hamilelik esnasında rahim ağzı yetmezliği ile bebeklerini kaybettikleri oluyor. Yani RAHİM, sandığınızdan çok çok daha önemli. Bunu lütfen bütün hanım arkadaşlarım hiç ama hiç akıllarından çıkartmasınlar.

Nar suyu benim gibi ağır kürtaj sıkıntısı çekmeyenlerde işe yarayacaktır. Benimkisi çok ağır. Nar suyu eskiden de çok içtim. Hatta geçen ay farklı bir prp yaptırınca doktorum rahim hazırlama sürecine soktu beni. Estrofem kullanıyorum 10 gündür. Tarım Kredi Kooperatif Marketinde DONDURULMUŞ SIKMA NAR SUYU var. Aldım 5 şişe. Her gün içiyorum destek olsun diye. Bugün kontrolün vardı. Rahim kalınlığım 5 mm. Bilmem anlatabiliyor muyum???

Sizleri o kadar çok kıskanıyorum ki anlatamam. Sizin yerinizde olup( sizin derken herkesi kastediyorum ), takviyelerimi kullanıp, şimdiki beslenme düzenimle Yüce Rabbiminde izni ile hamile kalırdım. Yine de şükrediyorum buna rağmen. En azından hormonlarım dengeli. Hala az da olsa regl olabiliyorum. Olabildiğince geç menapoza girmek istiyorum. Şu an amacım bu. Çünkü yaşım 46.

Ayda kaç yumurtanız oluyor demişsiniz. Her ay kontrole gitmiyorum onu belirteyim. 2 yıl öncesine kadar sağ yumurtalığımda hiç folikül görünmezdi. Hep sol yumurtalıktan çıkardı. Sol yumurtalıkta 4-5 tane folikül görünür. İçinden 2-3 tane yumurta çıkar ve 1 tanesi 5. güne giderdi.

Son 6 aydır birkaç kere baktırdım.. Sağ yumurtalığımda da folikül göründü 1 tane bir kaç kez. Sol yumurtalıkda da folikül çıkmıştı sağda görüldüğünde. 1 kere hiç folikül görünmediği oldu. Folikül kisti de arada olduğu oldu bende son 6 yıldır.

FSH'ınız yüksek çıkmış. FSH nedir? FSH, Folikül uyarıcı Hormondur. Doktorunuzun söylediği konusunda bir fikrim yok. Takviyeler yükseltmiş olabilir mi? Tabi olabilir. FSH'ınızın 18 olması sizi korkutmasın. Yükseldiği gibi düşer. Ki amaç takviyelerinizle yumurta kalitenizi artırıyor olmanız çok önemli. 1 tane bile sağlıklı yumurta ve diğer safhada sağlıklı embriyonuz olursa işte bu hamile kalmanız için en önemli aşamadır.

Kendimi tekrar etmemek adına şunu şunu kullanın demeyeyim artık diye düşünüyorum. Çünkü daha yenilerde soran hanım arkadaşlar oldu. Profilimden mesajlar kısmına tıklarsanız son yazdıklarım ekranınıza çıkar. Oralardan okuyun isterim. Maddi durumunuza göre hangilerini kullanmak istediğinizi kendiniz belirleyin. Ama en az bu takviyeleri 3 ay kullanın ve öyle tüp bebek tedavisi olun.

Söyleyeceklerim bunlar. Varsa sormak istedikleriniz elimden geldiğince cevaplarım. Allaha emanet olunuz. Rabbim siz ve sizin gibi bebek sahibi olmak isteyen kim varsa herkese Sağlıklı/ Hayırlı evlat nasip etsin.

Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…