FSH'larım evet yaşıma göre gerçekten kıskandıracak kadar iyiler. Ama rahmim berbat. O yüzden hamile kalamıyorum. Bakın
hamilelikte en önemli şey RAHİMDİR. Rahminiz sağlam mı? 10-0 öndesiniz. Abartmıyorum. Bu konuda çok ciddiyim. Rahminiz güzel kalınlaşıyorsa, miyom ve çikolata kistiniz yoksa 10-0 öndesiniz. İnanılmaz avantajlısınız. Bazı kadınların hamile kalsa bile hamilelik esnasında rahim ağzı yetmezliği ile bebeklerini kaybettikleri oluyor. Yani
RAHİM, sandığınızdan çok çok daha önemli. Bunu lütfen bütün hanım arkadaşlarım hiç ama hiç akıllarından çıkartmasınlar.
Nar suyu benim gibi ağır kürtaj sıkıntısı çekmeyenlerde işe yarayacaktır. Benimkisi çok ağır. Nar suyu eskiden de çok içtim. Hatta geçen ay farklı bir prp yaptırınca doktorum rahim hazırlama sürecine soktu beni. Estrofem kullanıyorum 10 gündür.
Tarım Kredi Kooperatif Marketinde DONDURULMUŞ SIKMA NAR SUYU var. Aldım 5 şişe. Her gün içiyorum destek olsun diye. Bugün kontrolün vardı. Rahim kalınlığım 5 mm. Bilmem anlatabiliyor muyum???
Sizleri o kadar çok kıskanıyorum ki anlatamam. Sizin yerinizde olup( sizin derken herkesi kastediyorum ), takviyelerimi kullanıp, şimdiki beslenme düzenimle Yüce Rabbiminde izni ile hamile kalırdım. Yine de şükrediyorum buna rağmen. En azından hormonlarım dengeli. Hala az da olsa regl olabiliyorum.
Olabildiğince geç menapoza girmek istiyorum. Şu an amacım bu. Çünkü yaşım 46.
Ayda kaç yumurtanız oluyor demişsiniz. Her ay kontrole gitmiyorum onu belirteyim. 2 yıl öncesine kadar sağ yumurtalığımda hiç folikül görünmezdi. Hep sol yumurtalıktan çıkardı. Sol yumurtalıkta 4-5 tane folikül görünür. İçinden 2-3 tane yumurta çıkar ve 1 tanesi 5. güne giderdi.
Son 6 aydır birkaç kere baktırdım.. Sağ yumurtalığımda da folikül göründü 1 tane bir kaç kez. Sol yumurtalıkda da folikül çıkmıştı sağda görüldüğünde. 1 kere hiç folikül görünmediği oldu. Folikül kisti de arada olduğu oldu bende son 6 yıldır.
FSH'ınız yüksek çıkmış. FSH nedir? FSH, Folikül uyarıcı Hormondur. Doktorunuzun söylediği konusunda bir fikrim yok. Takviyeler yükseltmiş olabilir mi? Tabi olabilir. FSH'ınızın 18 olması sizi korkutmasın.
Yükseldiği gibi düşer. Ki amaç takviyelerinizle yumurta kalitenizi artırıyor olmanız çok önemli. 1 tane bile sağlıklı yumurta ve diğer safhada sağlıklı embriyonuz olursa işte bu hamile kalmanız için en önemli aşamadır.
Kendimi tekrar etmemek adına şunu şunu kullanın demeyeyim artık diye düşünüyorum. Çünkü daha yenilerde soran hanım arkadaşlar oldu. Profilimden mesajlar kısmına tıklarsanız son yazdıklarım ekranınıza çıkar. Oralardan okuyun isterim. Maddi durumunuza göre hangilerini kullanmak istediğinizi kendiniz belirleyin. Ama
en az bu takviyeleri 3 ay kullanın ve öyle tüp bebek tedavisi olun.
Söyleyeceklerim bunlar. Varsa sormak istedikleriniz elimden geldiğince cevaplarım. Allaha emanet olunuz. Rabbim siz ve sizin gibi bebek sahibi olmak isteyen kim varsa herkese Sağlıklı/ Hayırlı evlat nasip etsin.
Sevgilerimle