- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
- #77.621
Merhabalar herkese.. içimi dökmek içinnyazmak istedim burdan, hatırlayanlar olacaktır hikayemi eylül ayında 4.denememde pozitifi görmüş fakat 8 haftalıkken kalp atımı durmuştu, ilaçla düşük önerdiğinden doktorum ancak 3.ayda 4.kez ilaçları kullanırken dğşmüş kese sonunda demişti.. sonrasnda dondurulmuş transferi için adet olmayı beklerken bi türlü olmaynca test yaptırıp 55 sonucunu almıştım bi sevinç derken 2 gün sonra düşmüştü değer.. bu takipler sırasında bir gece karnımda inanılmaz bir sancıyla uyandım, böbrek taşı düşürüyormuşum, acilde tahliller tetkikler o ara ki tahlillerde bhcg 15 çıkmış, ki bu 55i gördükten yaklaşık 20 gün sonraydı.. taşlarla ilgili tomografiye almaları gerektiğini söylediler, irili ufaklı taşlarım varmış , çok şükür 4.gün gibi ağrılarım dindi kanalda olan taşı düşürmüşüm.. tomografiden çıktığımda bian şiddetli bi akıntı hissettim, wcye koştım, resmen taze kan boşalmış içimden, küçük bir de parça gelmişti.. sanırım düşmüş denen gebelik aslında tam sonlanmamıştı, hem hcgnin bu kadar yavaş düşmesi, hem o parça, hem anlık rahimden boşalan kan.. o kadar yoruldum ki hastanelerden doktorlardan , ta ağustosta olmuştum transferi ama haala etkisinin geçmediğini düşünmek... çok yoruldum dostlar, dondurulmuşumu bile istemiyorum galiba artık , süreçten ,hastaneden, o hastane kokusundan ..