Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. O kadar umutsuzlastim o kadar depresifim ki kızlar anlatamam. Benim gerek kullandigim hormonlar gerekse düşük olayımin olması ve zaten ya çocuk sahibi olamazsam düşüncesiyle ağır depresyon geçiriyorum ama ilaç kullanamıyorum durumu benim gibi olan var mi? Napiyosunuz bu süreci nasıl atlatıyorsunuz kızlar?

Demet Hanım merhabalar.. Yazılarınızı okuyorum, hikayenizi az çok biliyorum ve bu konuda çaresiz oluşunuza her defasında üzülüyorum. Dr.unuz kimdi nerede tedavi gördünüz acaba?

Sevgili S Simyaankara benim yerimde olmak ister miydiniz? Çünkü ben sizin yerinizde olmayı çok isterdim. Size isterseniz telefonumu verebilirim. Konuşalım. Dertleşelim isterseniz. Bu depresif durumunuzu düzeltmek için ben talibim.

Bence kimsenin yeirnde olmak değil mesele olmayacksanolmuyor sizde o sorun başkasinda başka sorunlar daha başlkalrina bakiyoruz hemen cabuk,kolay hamile.kalabiliyorlar bizim içinse maddi manevi kulfet ve sonucta herzman olumlu değil maaleseff herkes birsekilde keşke şoyle olsaydi diyor sonuç ayni olmayonca benimde normal olma ihtimali yok esimden çünkü o yuzdne hicbir ay umutlanamiyorsun bile belki bu ay diye halbuki drum zamaninda problem esinde olmasa nir.al hamile kalabilirsin dmeisti.. evet bende 5 tüpbebek denemsi yaptirdim genel olarak bi sorun yoktu ama tüpbebek iic de biraz kaliteli yumurtalara ihtiyaç var bendede onalr olmuyordu nasipten öte köy yok deneyeecğiz elimizdne geleni yaptik diyeceğiz ve geriisni allah birkacagiz beteirn beteri var rabbim tabiki herkese tattirsin yinede moral bozmmaak gerek sağlık sihhat diliyorum herkesee

MErhaabalr, Peki Bülent KArts'tan gnel olarak memnun kaldınız mı?
Bülent bey çok ilgili bir doktor , herseyi ayrıntılı olarak konuşabilir her kafana takılanı rahatça sorabilirsin . Para göz kesinlikle değil , çok seviyorum kendisini , geçenlerde aradı mesela beni hersey yolunda mı diye , böyle başka bir doktor var mıdır bilmiyorum. Ama tüp bebek konusunda pek emim değilim kendini geliştirdiğine

Merhabalar, keseyi hayırlısı ile görebildiniz mi ?
Görünmedi malesef Kesemsi bir görüntü var ama ölçülemeyecek kadar küçük dedi doktor. Miyomum vardı o sebeple de göremiyor olabilirim, ama hcg1500 üzerinde olunca vajinal ultrasonda görünmesi gerekiyordu dedi Kan testi verdim tekrar. 1989 çıktı HCG.. Kan değeri iyi biraz bekleyelim cuma günü bakalım dedi ama ben biraz daha bekleyip haftaya pazartesi başka bir doktora gideceğim... Dua edip beklemekten başka bişi yapamıyorum

Dualarım emek verip isteyen herkesle inşallah güzel sonuçlar alırsınız yakın zamanda

Nenopoz ile ilgili en az 3 yil demişler ta merak ettim degerleri

umarim eklemeyi başarabilmişimdir,) ..aklıma geldi Demet Hanim, eklemek istedim.Elbette her beden başka bir öykü ama o yolla veya bu yolla ülkümúz aynı olunca,,
tekrar okudum, ben de o günlerdeki bu paylaşımlarımıza gidip, bugúne dónúp,
kocaman gülümsedim
hep birlikte de gülümser miyiz

Eklentiler

• IMG_20210329_221206.jpg
    395,2 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20210329_221135.jpg
    164,4 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba, eğer iki günde bhcg düzenli artiyorsa korkma, benim 4760 civarı gorunmedi kese, dış gebelik dediler, perişan ettiler beni, iki gün sonra 9300 küsür oldu ve göründu kese.

Merhaba, eğer iki günde bhcg düzenli artiyorsa korkma, benim 4760 civarı gorunmedi kese, dış gebelik dediler, perişan ettiler beni, iki gün sonra 9300 küsür oldu ve göründu kese.
Oy maşallah... Çok sevindim bunu duyduğuma Rabb'im hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah

Evet HCG sonucum gayet düzenli ona güveniyorum bende. Perişan olmamak elde değil.. Olumsuz düşünüp üzmicem bu sefer kendimi...

Ya siz gerçekten ne kadar düşünceli sabırlı iyi kalpli birisiniz hepimizle tecrübelerinizi paylaşıp dertlerimize ortak oluyorsunuz. Umarım hepimiz tez zamanda bebislerimize kavusuruz da bi sıkıntılardan biran önce kurtuluruz. Bütün akşam ağladım gözlerim şişti ağlamaktan o nedenle bu saatte yazıyorum. Tabi bana telefonunuzu özelden yazarsanız görüşmek isterim sizinle çok teşekkürler yanimda olduğunuz icin

Size özelden telefonumu veriyorum.
Sevgilerimle

Hımmmm ya bende bilmiyorum işte. Benim kendi kadın doğum doktorum da mesela tüp bebek eğitimi aldı sertifika falan aldı ama deneyimi olmadığı için ona yaptırmıyorum halbuki çok ii bir doktor oda . Acaba Bülent hoca kaç senedir yapıyor tüp bebek. Ataşehir Memorial de yapıyormuş işlemleri tüp bebekte labratuarda çok önemli deniliyor. Doç. Dr. Yasemin çekmez var birde o da dondurulmuş emrıo traf. için 4000 tl para istiyor çok para. Taze transfer uygun görülmezse benm için dondrulmuş uygun görülürse 4000 tl çok pahalı. Yeditepe üniv. de var bir de prof dr. Erkut Attar onun da fiyatları makul ama sadee muayensi 720 tl 3 dr. arasında gidip geliyorum

Erkut hocanın muayene ücreti 720 evet ama tüp bebekte muayene ücretini bir sefer veriyorsun.paket olduğu için yumurta takibi yumurta toplama transfer bebeğin kesesini görene kadar ücret ödemiyorsun sonra ücretli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…