Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba kızlar 2 tane 3 gün embriyom var biri 4 biri 7 hücreli 5 güne gitmeyi bekliyoruz sizce durum ne olur yoksa bu seferdemi olmadı
Hic belli olmaz olumsuz düsünmeyin.. benimde 3.gun embriyolarim var hatta biri 4 hücreli ama 3.gun dondurdular.. 4 hucreli diye küçümsemiştim bir ise yaramaz gibi konusmustum.doktorum oyle düşünme onunla da hamile kalabilirsin dedi.. 5.gun belli olacak nasilsa simdiden kaygilanmayin..guzel olacak deyin oyle olsun..

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim tabiki paylaşabilirsin, brşsey sormak isteyen olursa seve seve elimden geldiğince bildiklerimi yaşadıklarımı paylaşırım
Canim,, seninle yolun bir bolumunde karsilasmis ve destekle birlikte ayni yerde ilerlemistik, bana da hakkin gecmistir, sagolasin, bir kez daha tebrik ediyorum, Allah tamamina erdirsin msjda sorduklarimin yantini yazindan aldim,,:)
vesileyle herkesin Mubarek Berât Kandilini kutlarim, hayirlara vesile olsun

Allah'ım isteyen herkese nasip etsin gerçekten zor bir süreç

Peki İç hastalıkları doktoruna sonuç göstermediniz mi? Muhakkak ilaç verirdi diye düşünüyorum. O maksatla sormuştum nerede yaptırdığınızı.
Benim deger normal aralikta belki o yuzden yazmadi ama 1 seneden bu yana ara ara degerlerime baktiriyorum giderek yüksekliyo gebelik icin 2.5 olmasi gerekiyormus benim bu ay tsh 2.87 gecen ayda 2.60 idi kendimce biseyler yapiyorum işte yaşta geciyo bu sene 43 olucam artik iyice umidimi kesmeye basladim olmayacak sanirim

Yaş ilerledikçe yumurta kalitesi ve sayısı da düşer. Siz takviyelerle desteklerseniz olur. Benim de olurde ama rahim inceliğimden olmadı. Şu an 46 yaşımdayım, hala muayenemde yumurta görünüyor.
Yumurta ve sperm varsa her daim hamilelik şansı olur. Siz takviyelerinize önem verin. Bırakmayın. Çaba bizden takdir Allahtan. En azından çaba gösterdim dersiniz. Ben bile geçen ay farklı bir prp yaptırdım belki işe yarar mı düşüncesi ile.

Merhaba kızlar 2 tane 3 gün embriyom var biri 4 biri 7 hücreli 5 güne gitmeyi bekliyoruz sizce durum ne olur yoksa bu seferdemi olmadı
İnşallah güzel olur canım.. Bende de 1 tane embriyo var. Bugün 3 gün aradılar 7 hücreliymiş, doktorum daha önce 3 gün transfer oldu tutmadı diye tek emriyoyu 5 güne kadar bekleyecekmiş.

Kızlar bugün hemşireye iğnemi yaptırdım. Tecrübeliyim deyince tarif etmedim.iki parmak etrafı diye göstermişlerdi. Onun iğne yaptığı yer gobek deliğime 4 parmak var.sorun olur mu?

İnşallah güzel olur canım.. Bende de 1 tane embriyo var. Bugün 3 gün aradılar 7 hücreliymiş, doktorum daha önce 3 gün transfer oldu tutmadı diye tek emriyoyu 5 güne kadar bekleyecekmiş.
İnşallah canım Allahim isteyen herkese nasip etsin pazartesi günü arayacaklar o zaman seni yine bende bekliyorum Pazartesi gününü sabırsızlıkla inşallah sende bende güzel haberler alırız

Çok teşekkür ederim canım benim darısı sizlerin de başına detaylı şekilde yazmaya çalıştım , fikir olsun diye ... ayrıyetten sormak istediğin birsey olursa her zaman yazabilirsin , fırsat buldukça cevap yazarım

Merhaba, yaşım 40, 29 ocakta adet oldum, 30 ocakta merkeze gittim, bana Prof. tek yumurtan var bu şekilde tüp bebek tedavisine baslayamayiz dedi, öbür ay adetin ikinci günü tekrar gel dedi, neyse ben o gönderdikleri ay tek yumurtayla hamile kaldım, şok yasadim, şimdi 8 haftalık olduk, kusmalarim dışında iyiyiz şükür.

Çok zor yollardan geçmişsin, sağlıkla,hayirlisiyla alırsın inş kucagina bebeğini.

Bu arada yazdığınızı şimdi gördüm , ne güzel ne mutlu, Allah ım sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin tam bir mucize olmuş bu haftalarda kusma var yani ? Benim de 1 haftadır baya midem bulanıyor , kusma yok ama , ben de diyorum bu kadar erken bulantılar başlar mı diye

Amin İnş, cok tesekkur ederim, benim 6.haftaya girerken başladı, kusmalarim çok, bazen serumla besliyorlar, ilaçlar fayda etmiyor, çok zormuş mide bulantısı, sizin ne kadarlık oldu, yeni sanırım.

Amin İnş, cok tesekkur ederim, benim 6.haftaya girerken başladı, kusmalarim çok, bazen serumla besliyorlar, ilaçlar fayda etmiyor, çok zormuş mide bulantısı, sizin ne kadarlık oldu, yeni sanırım.
Keseye görmeye gittiğimde doktorun söylediği hesaba göre şuan 7+2 falan olması lazım . Salı günü kalp atışı için gideceğim inşallah bulantı bir haftadır var , psikolojik mi diye düşünüyorum bazen ama . İştahım da fena normalde çok yiyen biri değilim aslında . siz kalp atışını duydunuz sanırım ?

Aman keşke psikolojik bulantı olsa sizin ki, cok fena hiç bir şey yiyemiyorsun, en çok sevdigin yiyeceklerden nefret ediyorsun, yataktan kalkamiyorum, işe gidemiyorum.Bir hafta ara var gebeliğimizde benim 8+3,kalp atışı mız 2 hafta önce az az duyuluyordu, geçen hafta net duyuldu, şimdilik şükür yolunda her şey, sizde inş sağlıklı bir şekilde duyarsınız kalp atışını, güzel haberlerinizi bekliyorum.

Kızlar bişi sorucam, bu takviyeleri ne zaman içiyorsunuz, imprly vardı bende 1 kutu dinlenme sürecinde içeyim dedim ama cok mide bulantısı yapıyor?
Bende imprly günde bı tane içmeye başladım mide ağrım tavan yaptı.mide koruyocu alıyorum şimdi.

Ceylo p.ne için vermişti doktor benim FSH yüksek dusururmu acaba doktora danışarak alsam diyorum.banada vermişti doktor ama kist içindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…