- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #77.161
Bilmem ki senin degerde 14. Gune guzeldi.Canım senin hcg değerlerin çok çok katlanarak gitmiş maaşallah. Benim yüksekten açtı ama yavaş ilerliyor doktor da bana onu söyledi. Şu an bebisin nasıl hamileligin nasıl geçiyor?
Ayy maşallah sagĺikli uzun ömrü olsun oglusununBilmem ki senin degerde 14. Gune guzeldi.
Benim hamilelik harika gidiyor 3 yaşına girecek benim oğlum Allah bağışlarsaben dinazor kaldim bu sayfada ara sıra destek mesaji yazıyorum
Ama hamilelige gelirsem cok cok güzel gecmisti 26 yaşındaymısım gibi.bünyemiz etkili genelde saglikli bir insandım.
Ama su an 72 kiloyum dogum sonrasi bir süru hayat mücadelesi kiloyla ilgilenmedim ins. Bundan sonra veririm.
Olur mu hic canim birakmak..az daha dayan..dondurulmuş transferi olmayacak miydin sen? Stres yaptikca daha da gecikir.. ben git geller beni cok yoruyor diye bulundugum sehirde bir doktor takip etsin dedim ve tup bebek merkezindeki doktor anlayisla karsilayip kabul etti.. bu defa baslarken bile gitmedim ölçümleri ve tahlilleri doktora yolluyorum sadece transfer icin cagiracaklar..tedavi oldugun yer uzaktaysa kabul ederlerse oyle yap istersen..Hala regl olmadim ve igne kullanıyorum, sinir basti beni keyfimde kaçtı nedensiz, gidis gelislerde stres oluyorum ve doktor fazla bilgide vermio. Duruma bakicam belkide tedaviyi birakicam
Bir yumurtanın döllenebilmesi için olgunlaşmış evrede olması gerek .Yani Metafaz II dediğimiz evreye gelebilmiş olması yumurtanın döllenebileceği evreye geldiği anlamına geliyor yani olgun yumurta deniyor kısaca.Bunu anlıyorlar evet.Kizlar merhaba toplanan 5 yumurtadan 1i islem goruyormus, dollenmis, daha önceki toplamada da ayni oldu. Yumurtalar islem görecek olgunlukla degil deniyor.. acaba doktor bunu anlayamiyor mu yoksa tamamen benlemi ilgili bilemedim
Paylaşımınızı okudum fsh için testere dişli Aslan pençesini günde kaç defa ve ne kadar süreyle kullandınız acaba Alllah büyük İNŞALLAH sizede hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin
Döngünün ortalarındasın sanırım.Prp hakkında mucizevi şeyler söylemek çok zor ancak herkesin klinik seyri farklı. Prp yü dr unun uygulama şekli biraz farklı , belki sonuçta farklı olur. 1mm fark oluşturabilse buna bile razı oluyor insan.Benim de döngümün ortası ve 4,2 mm şu ara.
Gelişmeleri yazmaya devam edelim lütfen.
Hala regl olmadim ve igne kullanıyorum, sinir basti beni keyfimde kaçtı nedensiz, gidis gelislerde stres oluyorum ve doktor fazla bilgide vermio. Duruma bakicam belkide tedaviyi birakicam
Cok tesekkürler amin.darısı sana ve arkadaşlarımaAyy maşallah sagĺikli uzun ömrü olsun oglusunundarısı bizim başımıza artık
nasıll yani,sakın.bırakmak yok.evet zor,stresli ama bunu biliyoruz zaten degilmi?Hala regl olmadim ve igne kullanıyorum, sinir basti beni keyfimde kaçtı nedensiz, gidis gelislerde stres oluyorum ve doktor fazla bilgide vermio. Duruma bakicam belkide tedaviyi birakicam
Bir yumurtanın döllenebilmesi için olgunlaşmış evrede olması gerek .Yani Metafaz II dediğimiz evreye gelebilmiş olması yumurtanın döllenebileceği evreye geldiği anlamına geliyor yani olgun yumurta deniyor kısaca.Bunu anlıyorlar evet.
Maalesef anlaşılmaz.Ultrasonda sadece fikir yürütmekten öteye gideceğini sanmıyorum.Tesekkurler, bunu toplamadan once ultrason kontrollerinde anlayabiliyor mu ki bilemedim
tüm canım kadınlar..üreten,sorgulayan,vareden,emekci bütün kadınlar..günümüz kutlu olsun
yaşatmak icin ,anne olmak icin; canından ruhundan vaktinden vucudundan hayatından arkadaslarından işinden ailesinden fekadarlik yapanan canım anne ve anne adayları kadınlar,en çokta bizim kutlu olsun..
harikasın Azşekerli17 ne güzel anlattın bizleri.yaptığımız tam da bunlar aslındatüm canım kadınlar..üreten,sorgulayan,vareden,emekci bütün kadınlar..günümüz kutlu olsun
yaşatmak icin ,anne olmak icin; canından ruhundan vaktinden vucudundan hayatından arkadaslarından işinden ailesinden fekadarlik yapanan canım anne ve anne adayları kadınlar,en çokta bizim kutlu olsun..
sen oradan yazdıkça ben buradan üzülüyorum.inşallah sonucun pozitif olur takip ediyorum yazdıklarını sıkma canını moralini yüksek tutmaya çalışsanHala regl olmadim ve igne kullanıyorum, sinir basti beni keyfimde kaçtı nedensiz, gidis gelislerde stres oluyorum ve doktor fazla bilgide vermio. Duruma bakicam belkide tedaviyi birakicam
Suana kadar 4 tup bebek doktorunda tedavi oldum..yumurta çıkmayınca bırakmalisin diye hep umutsuz konustular.. bulundugum sehirde tup bebek merkezi yok..takiplerimi burdaki bir prof yapiyor..hocam nasip olursa 2 transfer sansim var olmazsa artik birakicam dedim.. bana dedigi sey şu: ileride keske deme ihtimalin varsa tek bir yumurtan bile varken birakicam dememelisin.. işte bize boyle doktorlar lazim..
merhaba,Prowomen alan ya da alacak olan arkadaşlar en son kaça nereden aldınız /alacaksınız?
Bizi bilgilendirirseniz sevinirim .320 tl vermek istemiyorum mümkünü olabiliyorsa.