Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım senin hcg değerlerin çok çok katlanarak gitmiş maaşallah. Benim yüksekten açtı ama yavaş ilerliyor doktor da bana onu söyledi. Şu an bebisin nasıl hamileligin nasıl geçiyor?
Bilmem ki senin degerde 14. Gune guzeldi.
Benim hamilelik harika gidiyor 3 yaşına girecek benim oğlum Allah bağışlarsa ben dinazor kaldim bu sayfada ara sıra destek mesaji yazıyorum
Ama hamilelige gelirsem cok cok güzel gecmisti 26 yaşındaymısım gibi.bünyemiz etkili genelde saglikli bir insandım.
Ama su an 72 kiloyum dogum sonrasi bir süru hayat mücadelesi kiloyla ilgilenmedim ins. Bundan sonra veririm.

Ayy maşallah sagĺikli uzun ömrü olsun oglusunun darısı bizim başımıza artık

Hala regl olmadim ve igne kullanıyorum, sinir basti beni keyfimde kaçtı nedensiz, gidis gelislerde stres oluyorum ve doktor fazla bilgide vermio. Duruma bakicam belkide tedaviyi birakicam

Hala regl olmadim ve igne kullanıyorum, sinir basti beni keyfimde kaçtı nedensiz, gidis gelislerde stres oluyorum ve doktor fazla bilgide vermio. Duruma bakicam belkide tedaviyi birakicam
Olur mu hic canim birakmak..az daha dayan..dondurulmuş transferi olmayacak miydin sen? Stres yaptikca daha da gecikir.. ben git geller beni cok yoruyor diye bulundugum sehirde bir doktor takip etsin dedim ve tup bebek merkezindeki doktor anlayisla karsilayip kabul etti.. bu defa baslarken bile gitmedim ölçümleri ve tahlilleri doktora yolluyorum sadece transfer icin cagiracaklar..tedavi oldugun yer uzaktaysa kabul ederlerse oyle yap istersen..

Kizlar merhaba toplanan 5 yumurtadan 1i islem goruyormus, dollenmis, daha önceki toplamada da ayni oldu. Yumurtalar islem görecek olgunlukla degil deniyor.. acaba doktor bunu anlayamiyor mu yoksa tamamen benlemi ilgili bilemedim
Bir yumurtanın döllenebilmesi için olgunlaşmış evrede olması gerek .Yani Metafaz II dediğimiz evreye gelebilmiş olması yumurtanın döllenebileceği evreye geldiği anlamına geliyor yani olgun yumurta deniyor kısaca.Bunu anlıyorlar evet.

Paylaşımınızı okudum fsh için testere dişli Aslan pençesini günde kaç defa ve ne kadar süreyle kullandınız acaba Alllah büyük İNŞALLAH sizede hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin

Kusura bakmayın hafta içi eşimle işi sebebi ile Alanya'ya gitmiştik. Bugün döndük. Bilgisayar yanıma almadığım için yazılanları da göremedim.

İnternetten kullananları araştırdım nasıl kullanıyorlar diye. Ben Prof.Dr. İbrahim saraçoğlunun kendi resmi internet sayfasındaki tarifi uyguladım. Aynen alıntı yapıyorum.

''
FSH Hormonu Yüksekliğine Karşı Kullanımı!

Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150- 200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. İlki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.''

Aşağıya linki ekliyorum. Okumak isterseniz diye.

Tabiki gelişmeleri paylaşırım. Bu prp'yi uygulama şeklini ben başka bir doktordan duymuştum ama ona gitmedim. Konya'da oturduğum için buradaki tüp bebek doktoruna yapıp yapamayacağını ve hikayemi anlatınca olumlu cevap aldım. Kaybedecek birşeyim yok çünkü. Ve doktor için de farklı bir deneyim oldu haliyle. Hep birlikte göreceğiz bakalım neler olacak.

Doktoruna söyle çok aşırı stresliyim ve sinirliyim de. Bu iğneler galiba beni hormonal çok etkiledi de. Bırakmak yok.

nasıll yani,sakın.bırakmak yok.evet zor,stresli ama bunu biliyoruz zaten degilmi?
baslamadan oncede gidip gelme konusunda ne kadar isteksiz oldugunu hatirliyorum,sanirim oyle olacak olmasi seni daha gerdi.gidip geldigin kendi tüp bebek doktorun dimi?
istersen bulundugun yerdrki bir doktorla takibine devam et cnm.ben onceki transferimde oyle yapmistim.busefer de oyle yapicam.stresi enaza indirgemek lazım.cektigin tüm bu sıkıntıların sonu guzel olur ins,lutfen bunu düsün. bu umut güc olsun sana arkadaşim

Tesekkurler, bunu toplamadan once ultrason kontrollerinde anlayabiliyor mu ki bilemedim

Kutlu olsun canim , guzel mesajın için tesekkurler ,

harikasın Azşekerli17 ne güzel anlattın bizleri.yaptığımız tam da bunlar aslında en çok da senin ve şu anda burada olan anne adayları ve annelerin kadınlar günü kutlu olsun

sen oradan yazdıkça ben buradan üzülüyorum.inşallah sonucun pozitif olur takip ediyorum yazdıklarını sıkma canını moralini yüksek tutmaya çalışsan

Suana kadar 4 tup bebek doktorunda tedavi oldum..yumurta çıkmayınca bırakmalisin diye hep umutsuz konustular.. bulundugum sehirde tup bebek merkezi yok..takiplerimi burdaki bir prof yapiyor..hocam nasip olursa 2 transfer sansim var olmazsa artik birakicam dedim.. bana dedigi sey şu: ileride keske deme ihtimalin varsa tek bir yumurtan bile varken birakicam dememelisin.. işte bize boyle doktorlar lazim..

Kimmiş o güzel düşünceli doktor? Lütfen adını bağışlayın.

merhaba,
akrif olarak kısa zamandır burdayım ama faydalanıyorum gerçekten hepinize teşekkür ederim. kendim için takviye arıyordum yumurta kalitesini arttırmak için prowomen aldım bakalım hayırlısıyla. ama göz ardı ettiğimi farkettim sperm kalitesini de artırmak gerekiyor belli bi yaştan sonra bu da önemli. biz de sayı problemi yok şekil bozukluğu ve lokosit vardı en son yapılan spermiyogramda.
bununla ilgili tavsiyesi olan var mı doğal yöntemler ya da takviye vitaminler vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…