Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende yarin OPU ya girecegim ama regl oldum, adetliyken de yumurta toplanır dedi doktor , ama kendimi cok kotu hissediyorum o sekilde nasil olacak anlayamadım.. tecrübesi olan varni bu konuda

Neyse opu oldum sorun olmadi 5 yumurta toplandi, esimin sperminde gene lokasit cikti sperme yıkama işlemi yapip ondan sonra mikroenjeksiyon yapılacak..

Bu arada gecen ay alternatif olarak 15 seans akupunktur tedavisi gordum bir ise yarayacakmi göreceğiz, ama stres seviyesini onemli ölçüde yok etti diyebilirim

Hayırlı olsun 5 güzel bi sayı :) merak ettim reglin kaçıncı gününde oldu opu

Grafiklere güldüm, bizde yazip cizeriz ole. Bu arada deger güzel sıkıntı yok bence 11.gun 90di galiba benim. Ilerlemesi önemli. Hayırlı olsun inşallah

Ben yıne doktora gttm regl gecikti iki gün. Neyse igneye devam.
Bugun kan aldilar e2 :300
Progesteron 25
Igneye 21.gun başladık guya donmusta rahat olurum gidis gelişte dedim nerdeeee sinir basti 4kere gttm halen baslamadik. Bir daha donmus tedavisi kolay dienin agzina aci 🌶 biber haberiniz ola.

Benim progsteron ve tsh cok şükür istedikleri araliklarda cıktı..yarin reglnin 3.günü muayenede sorun cikmazsa baslayacagiz bakalim.. senin oncesinde igne kullanmanin nedeni neydi? Bende dondurulmus transferi olacagim ya merak ettim..

Kendisi hazirlicakmis sanırım.
Hayırlı olsun açelya cim. İyice ertelemeden baslasaydik. Progesteron kac mesela

Ne demek , hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz hepimiz öğrendiklerimizi paylaşıyoruz.Şifa olsun takviyeleriniz .

Prowomen alan ya da alacak olan arkadaşlar en son kaça nereden aldınız /alacaksınız?
Bizi bilgilendirirseniz sevinirim .320 tl vermek istemiyorum mümkünü olabiliyorsa.

Prowomen alan ya da alacak olan arkadaşlar en son kaça nereden aldınız /alacaksınız?
Bizi bilgilendirirseniz sevinirim .320 tl vermek istemiyorum mümkünü olabiliyorsa.
Ben Akakçe den alıyorum son zamanlarda tüm vitaminlerimi...puanı yüksek yer tercih ediyorum...şu ana kadar bi sıkıntıyla karşılaşmadım,çok daha uyguna alıyorum.

Kizlar merhaba toplanan 5 yumurtadan 1i islem goruyormus, dollenmis, daha önceki toplamada da ayni oldu. Yumurtalar islem görecek olgunlukla degil deniyor.. acaba doktor bunu anlayamiyor mu yoksa tamamen benlemi ilgili bilemedim

Kizlar merhaba toplanan 5 yumurtadan 1i islem goruyormus, dollenmis, daha önceki toplamada da ayni oldu. Yumurtalar islem görecek olgunlukla degil deniyor.. acaba doktor bunu anlayamiyor mu yoksa tamamen benlemi ilgili bilemedim
Drler yumurtayı görüyor fakat embrio olmasına senin yumurtaların ve eşinin spermi karar veriyor inşallah o tek yumurtan sana evlat olur kucağını doldurur cnm

Yüzde 90 bizimle ilgili bence ama iki kez aynı yerde aynı sonucu alsaydım başka bi merkez denerdim

Mesela benim 18 mm altinda toplananlarin hicbiri olgun cikmiyor.. oyle olunca 3 opu boşa gitti..klomenle tedavimde birbirlerine yakin büyüdüler.. bir de oyle denemeni tavsiye ederim sonucta 5 yerine 3 toplansin ama olgun olsun..

Anladim canım, benim degerler baya yüksek, olamadik da.
Tsh mi yuksek yoksa progesteron mu?
Benim bugun kontrolum vardi ve sonunda basladik kizlar.. ilaclarimi kullanicam 17 sinde kontrolum var..hersey yolundaysa 18 veya 19 u transfer yolu göründü..Allah bos cevirmesin insallah bana da dua edin..

Mesela benim 18 mm altinda toplananlarin hicbiri olgun cikmiyor.. oyle olunca 3 opu boşa gitti..klomenle tedavimde birbirlerine yakin büyüdüler.. bir de oyle denemeni tavsiye ederim sonucta 5 yerine 3 toplansin ama olgun olsun..

Gecen sene 7 yumurta toplanmıştı daha az iğneyle buyudurler ve klomen ağırlıkliydi , 1 enbriyonun durumuna göre artık başka bir doktorla ilerliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…