Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

merhaba,
akrif olarak kısa zamandır burdayım ama faydalanıyorum gerçekten hepinize teşekkür ederim. kendim için takviye arıyordum yumurta kalitesini arttırmak için prowomen aldım bakalım hayırlısıyla. ama göz ardı ettiğimi farkettim sperm kalitesini de artırmak gerekiyor belli bi yaştan sonra bu da önemli. biz de sayı problemi yok şekil bozukluğu ve lokosit vardı en son yapılan spermiyogramda.
bununla ilgili tavsiyesi olan var mı doğal yöntemler ya da takviye vitaminler vs.
Biz keçiboynuzu özü ve proxeed plus un çok faydasını gördük...OMEGA3 ve Q10 de kullandı eşim.

Arkadaşlar bugün doktora gittim, keseyi tam olarak gördü ama kese elips şeklinde pek hoşuma gitmedi dedi. Takip edeceğiz dedi. Ben de beta hcg mi kandan bi baktirayim dedim. Cumartesi günü 2106 olan değer sadece 3148 e yükselmiş muhtemel düşük olucak. Doktorum yine de ilaçlarını bırakma dedi ama benim umudum kalmadı. Doktor embriyoda genetik problem vardır muhtemel dedi. Şimdiye kadar hiç yumurtalarımi genetiğe göndermemiştim. Sanirim şimdi o yöntemle ilerlicez silbastan tekrar başlıyorum ne sınır bozucu bir durum😢

Arkadaşlar bugün doktora gittim, keseyi tam olarak gördü ama kese elips şeklinde pek hoşuma gitmedi dedi. Takip edeceğiz dedi. Ben de beta hcg mi kandan bi baktirayim dedim. Cumartesi günü 2106 olan değer sadece 3148 e yükselmiş muhtemel düşük olucak. Doktorum yine de ilaçlarını bırakma dedi ama benim umudum kalmadı. Doktor embriyoda genetik problem vardır muhtemel dedi. Şimdiye kadar hiç yumurtalarımi genetiğe göndermemiştim. Sanirim şimdi o yöntemle ilerlicez silbastan tekrar başlıyorum ne sınır bozucu bir durum😢
her şey bitmiş değil Allahtan umut kesilmez . evet hcg biraz geriden takip ediyor ilaçlara devam et. herşeyin hayırlısı olsun

inşallah olumluya döner asla pes etme ilaçlarını bırakma

Suana kadar 4 tup bebek doktorunda tedavi oldum..yumurta çıkmayınca bırakmalisin diye hep umutsuz konustular.. bulundugum sehirde tup bebek merkezi yok..takiplerimi burdaki bir prof yapiyor..hocam nasip olursa 2 transfer sansim var olmazsa artik birakicam dedim.. bana dedigi sey şu: ileride keske deme ihtimalin varsa tek bir yumurtan bile varken birakicam dememelisin.. işte bize boyle doktorlar lazim..

Harika bir doktormuş, insani özelliklerini kaybetmemiş 🤗🤗

Kusura bakmayın hafta içi eşimle işi sebebi ile Alanya'ya gitmiştik. Bugün döndük. Bilgisayar yanıma almadığım için yazılanları da göremedim.

İnternetten kullananları araştırdım nasıl kullanıyorlar diye. Ben Prof.Dr. İbrahim saraçoğlunun kendi resmi internet sayfasındaki tarifi uyguladım. Aynen alıntı yapıyorum.

''
FSH Hormonu Yüksekliğine Karşı Kullanımı!

Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150- 200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. İlki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.''

Aşağıya linki ekliyorum. Okumak isterseniz diye.

Teşekkür ederim❤️💕

Hayıt kullanan varmı, ben dün aldım ama içi yaprak dolu kullanayımmı bilemedim ilk kez kullanacam

Merhaba arkadaşlar benim bugün kontrolum vardı tedavim iptal oldu E2 değerim dusukmus.bana önereceğiniz bı kur takviye varmı çok üzgünüm
allah buyuk bukadr skntı yapıp diğer değerlerınızı bozmayın derim en hızlı keten tohumu yukseltyor yoğurtla karştrp tuketebılrsnız içinde doğal östrojen hormonu var

Tşk ederim, inşallah faydasını görürüm daha başlamadım gerçi, ot çöp içerken nehikmetse tereddüt ediyom

Umarım şifa bulursunuz. Ben kullanmazdan önce FSH'ım 13 civarıydı. 1 ay kullanınca tekrar FSH ölçtürmüştüm. 10 küsur civarı çıkmıştı. Aynen 1 ay daha devam etmiştim. 8 küsur civarında çıkmıştı.

Kullanmak isterseniz Hayıt hapı da içebilirsiniz. Hayıt kadınlar için çok faydalı kadınlık hormonları açısından diye okumuştum. Ara ara hayıt hapı içerim.

Umarım şifa bulursunuz. Ben kullanmazdan önce FSH'ım 13 civarıydı. 1 ay kullanınca tekrar FSH ölçtürmüştüm. 10 küsur civarı çıkmıştı. Aynen 1 ay daha devam etmiştim. 8 küsur civarında çıkmıştı.

Kullanmak isterseniz Hayıt hapı da içebilirsiniz. Hayıt kadınlar için çok faydalı kadınlık hormonları açısından diye okumuştum. Ara ara hayıt hapı içerim.
İNŞALLAH, hepimize şifa olsun,

X