-
- Konu Sahibi akideciknane
- #77.141
Mesela benim 18 mm altinda toplananlarin hicbiri olgun cikmiyor.. oyle olunca 3 opu boşa gitti..klomenle tedavimde birbirlerine yakin büyüdüler.. bir de oyle denemeni tavsiye ederim sonucta 5 yerine 3 toplansin ama olgun olsun..
Benim boşa giden son opuda 14 ve 12 mmlikleri de toplamisti..yani ben olgun olmayacaklar dedim..benim dedigimi doktorlarin dusunmemesini anlamiyorum acaba o kadar kucuk olup ta sonuc aldiklari mi var bilmiyorum.yoksa sayi cok gorunsun biz yapmis olalim gibisi de aklima gelmiyor degil..Benim de öyleydi 18 mm altındaydı, biri 18 mm idi oda dollendi, diğerlerinde oylesine toplamış herhalde ,
Benim boşa giden son opuda 14 ve 12 mmlikleri de toplamisti..yani ben olgun olmayacaklar dedim..benim dedigimi doktorlarin dusunmemesini anlamiyorum acaba o kadar kucuk olup ta sonuc aldiklari mi var bilmiyorum.yoksa sayi cok gorunsun biz yapmis olalim gibisi de aklima gelmiyor degil..
Kızlar bugün gittim doktora, ultrasonda yine birşey farkedemedi. Hemen kan testi yapalım 1 saat bekle, test sonucundan sonra en detaylı ultrason cihazında bakalım dedi. Bekledim hcg değerim 2106 geldi. Yanı durum şu 25 subat: 73, 1 mart:385, 4 mart: 1169, 6 mart; 2106. Diğerleri 2 kat artmış ama son değeri 1.80 kat artmış sadece. Değerleri 2 kat artmayıp sorunsuz kesesi kalp atışını gören var mı aranızda? Doktor detaylı ultrasondan bakıca kese gibi birşey gördü, muhtemelen kese bu dedi l. Şimdi pazartesi gunu tekrar gidicem. Acaba keseyi zor görmek sorunlu bir hamilelige işaret, düşük riski var mi? Kafamda deli sorular
Valla bana öyle geldi acikcasi, 3 tane dedi bana , opudan ciktim 5 topladık dedi , kucuk mucuk ne varsa almış işte..
[/QUOTE
Bu arada 6 ay once evlenen 44 yasindaki arkadaşım hamile oldugunu duyurdu bugun, dogal yollardan olmuş, demkki imkansiz degil
Acaba geç görünmesi kötüye mi işaret? Ya aslında sorular doktordan çıktıktan sonra aklıma geldi ama gerçi bu doktora birşey diyince benden daha çok panik yapıyo. Onun da ayarlarını bozmak istemiyorum açıkçasıDuyduğum kadarıyla bazen kese cok gec gorulebiliyirmuş , doktorun yorumu nedir
Acaba geç görünmesi kötüye mi işaret? Ya aslında sorular doktordan çıktıktan sonra aklıma geldi ama gerçi bu doktora birşey diyince benden daha çok panik yapıyo. Onun da ayarlarını bozmak istemiyorum açıkçası
Umarım canım dediğin gibidir. Bi tam görsem keseyi, bi kalp atışını duysam bebişimin, bana da nasip olsun isteyen herkese de nasip olsun yaaDeğerlerin cok iyi canim iyi yükselmiş yakında gorursun keseyim endişe etme
Ben o doktora gittim ve hiç memnun kalmadım. İlk konuştuğumuzda doğal yolla gebelik yapıyoruz dediler gidince hiç öyle olmadığını gördüm sadece insanlar gitsinler diye. Maddi konuda ilk söylenen fiyatlarla başladığımız tedavi sürecinde ayni değildi ve daha bir sürü şey. Ona rağmen devam ettik ama keşke etmeseydik çünkü başarısız bir transfer oldu, çok üzgünüm. Transfer sırasında anlamıştım ama yolunda birşeyler gitmediğiniKızlar sabah TV de Çağdaş Aslan diye bir doktor vardı. Yumurta kalitesizliği yaşayan hastalarımızda hormon tedavisi uygulamıyoruz onlara ağızdan alınan hap ile tedavi yapıyoruz. O ay kaç tane 2- 3 ne çıktıysa razı geliyoruz dedi. Sanırım kalitesiz olan yumurtalarımızı dahada kalitesiz yaptım
Beta gklukan nedir ne marka kullandınız?insallah canım,hepimizin yüzü gülsün artık
kızlar neler yapıyorsunuz buarada transfer hazırlığında.takviye vs kullandıklarınız var mı?
ben arısütünü ve takviyeleri falan bıraktım tedavi bitince.açıkcası hem biraz vucudu dinlendirmek istedim hem cebimisadece d vit,beta glukan, ome ga ya devam ediyorum ki onlar zaten herkes icin gerekli.ama transfer aşamasında tecrubesizim,neler kullanmaliyiz ne yapmaliyiz bilgisi olan paylaşabilir mi hepimiz icin?
diger adiyla imuneks,bir tür bağışıklık güclendirici.hücre duvarlarini olusturuyor.tüp bebek tedavimle alakali degildi benim kullanim amacim.covidle beraber bağışıklığımızı desteklemek icin kullaniyorum bir yıldır.ben eczacibasi İmutor kompleksi kullaniyorum.Beta gklukan nedir ne marka kullandınız?
Sevgili arkadasim kese gormeye kacinci gun cagirdi doktor.tam bilmiyorum ama 5.5 haftaliktım kese gormeye cagirildim.senin kese gormen tam gununde hatta erken cagiriyor doktorun sanki.Acaba geç görünmesi kötüye mi işaret? Ya aslında sorular doktordan çıktıktan sonra aklıma geldi ama gerçi bu doktora birşey diyince benden daha çok panik yapıyo. Onun da ayarlarını bozmak istemiyorum açıkçası
Acaba geç görünmesi kötüye mi işaret? Ya aslında sorular doktordan çıktıktan sonra aklıma geldi ama gerçi bu doktora birşey diyince benden daha çok panik yapıyo. Onun da ayarlarını bozmak istemiyorum açıkçası
B beliziko arkadasini tebrik ederim.alıntilayamadımm.
ah ah benim arkadasimda 42 ve 45 anne oldu.ama kotu olan sey ona özel bir durum.tüm 44 yaşda olanların üzerine almamasi lazim.bende cok para harcadim 1 sene icerisinde oley ama o bile olmayabiliyor.
Bunun donasyonuda var yani ama ben doktorlari dinleyp fazla beklemedim tüp bebek yaptim.iyi ornekler sadece örnek bizim gibi para sacanlar icin
Hayirli olsun tedavin Allah sağlıkla bebegini nasip edecek ins. Buna inan iste Rabbin Ol der ve Olur
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah, vitamin olarak neler verdi drnuzBende 39 yasindayim umarim rabbim emekelrimizi boşa çıkarmaz bende sonkez denyeyim deidm ve ben de her yöntemi deneyeyim dedim dr. Vitamin takviseysi verdi ama dhea kullansammi kendi kendime acaba oni sormayi unuttum dra benimde amh0.13 rezerv ve kalite sorunum v
Canım senin hcg değerlerin çok çok katlanarak gitmiş maaşallah. Benim yüksekten açtı ama yavaş ilerliyor doktor da bana onu söyledi. Şu an bebisin nasıl hamileligin nasıl geçiyor?Sevgili arkadasim kese gormeye kacinci gun cagirdi doktor.tam bilmiyorum ama 5.5 haftaliktım kese gormeye cagirildim.senin kese gormen tam gununde hatta erken cagiriyor doktorun sanki.
2000 küsur de kese görunürmu o da muamma ben bilmiyorum ama 3000 lerde olarak bu sayfada bazen denk geldim.
Benim genetikten gelen saglikli embriyo ve 8. Gun 99 13 gun 935 olan beta hcg ile doktor 5.5 haftalikken keseyi gordu ama ne bileyim o gun yine surati iyiydi.
6+0 da zırt diye kalp atisina cagirdi.ve o gun geldiginde kalp atisini duymadi
Liv Hospital ankara coskun bey.
Beni begenmedipazartesi gelecekmisim.annem yanimda diye surati 5 karis doktorun ...vearkamizda hastasi yok hastane bos
Önce annem sonra benim uzuntume ayni anda transfer oldugumuz ve ikimizinde pozitif onun da pgt.li pozitif aldigi arkadasim destek oldu.ertesi gun zekai tahir burak kadin dogum hastanesi ankara perinotolojiye gittim.hasta kalitesi alalade ama orada cok guleryuzlu ve beni cok iyi anlayan doktor bakalim dedi kalp atisini karindan ve ultrasonla okeyledi sesi de kısa acti.
Ilk haftalar her turlu zor demek ki doktorun 5.5 haftadan once cagirdiysa kese gormeye erken.
Saglikli embriyoda iyi degerle bile doktor olumlu konusmuyor.hani bu nedenle kendini uzme degerinde güzel.artisida gayet iyi.doktorlar pimpirik ve erken cagiriyor bir de begenmiyor bu da kafanda olsun.bebisin hayırli olsun Allah sağlıkla kavustursun
Anladım canım cok iyi yaptın super bir haber.aynı düsuncedeyiz.Bebegimhadi evet canim bende istisna olarak yazdim zaten , bu istisnalar bize umut oldugu icin. Yoksa her 44 yasinda kadin kendiliğinden hamile kalsaydı burda olmazdık, ama olmayacağı anlamında gelmiyor tabi. Saol canim iyi dileklerin için.