Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hanımlar şimdi ben 10 şubatta adet olmam gerekiyordu adetten önce belirti görünce elimde ovu testi vardı bende yaptım testi pik gördüm adetime 3,4 gün kala 3 gün boyunca çok koyuydu. Sonra hafif silikleşti o esnada idrar yanmam çoktu dr gittim enfeksiyon var dedi, fitil azitro birde podora diye antbşyotik verdi, birde 1 hafta sonra monurol kullandım. Smear testi de yaptık ondada enfeksiyonun çıktı dedi. Her neyse ben hala adet olamadım, dra gşrsem tarlusal vercek bilemedim başınıza geldimi böyle şey, şubat sonu idrar testim ngtf ti, neyapmmı önerirsiniz, uzun oldu kusura bakmayın

1 aydir adet olmamissiniz.. ben olsam bi kadin dogumcuya giderim.. once gebelik var mi bakar.Emin misiniz hamile olmadiginiza? O kadar da ilac icmisken..

1 aydir adet olmamissiniz.. ben olsam bi kadin dogumcuya giderim.. once gebelik var mi bakar.Emin misiniz hamile olmadiginiza? O kadar da ilac icmisken..
Sadece evde kaset test vardı onlarla yaptım negatif çıktı, evet antibiyotik çok kullandım 2 kutu fitil kullandım, gynomax xl ve l penotran, yaklaşık 20 gündür adet olacakmışım gibi ağrı çekiyorum, bian korktum menapozmu acaba diye düşünmeye başladım,

Slm arkadaşlar, 44 yaşındayım. İlk defa tüp bebek tedavisi oldum ve dün negatifle sonuçlandı. 2 sene önce bir düşüğüm oldu. Genel itibariyle yumurta kalitem ve tutunamazlıktan başka bir sorunum yok gibi duruyor. Hormon değerlerim yaşıma göre çok iyiymis, dr 36 yaşında kadının hormon değerlerine sahipsin dedi. Ama transfer başarısız oldu. Tekrar denemeyi şu an düşünmüyorum hem maddi hem de manevi olarak hazır değilim. Normal yolla kalabilirmiyim diye düşünüyorum. Dünden beri geriye dönük mesajlar okudum. Herkes çok güzel bilgiler paylaşmış. Bir kaç not aldım. Fakat bi konuda sormak istiyorum. Bağışıklık sistemi olan sjögren hastalığım var 3 senedir. Dr bunu gözardı etti gibi geliyor bunun bir ilgisi olabilir mi tutunmada bilgisi olan var mı? Gerçi haftaya bir başka dr a gitmeyi düşünüyorum. İstanbuldayım dr öneriside olabilir.

Yaşınız nedeniyle kendiliginden olmasini beklemeyin bence..para bir sekilde yerine konuyor ama gecen zaman geri gelmiyor..yas nedeniyle zaten tup bebek sansimiz bile az iken ben sizin yerinizde olsam vakit kaybetmeden bir deneme daha yapardim..dediginiz hastaligi tam bilmiyorum ama bağışıklik ile ilgili ise tabiki etkisi olmustur bunu dikkate alacak bir doktora gidin bence..

Bence asla vazgeçmemelisin, hiç çocugum var mı ya da doğum yaptın mı o da çok önemliymiş, benim de ilk tup bebek denemesinde tutmamisti, 2.ci de şimdi tuttu ama sanirim genetik hatadan dolayı düşükle sonuclanicak gibi görünüyor o nedenle yaptırmadan mutlaka embriyoları pgt ye göndert ve hoc vakit kaybetmeden tekrar dene derim bir nacizane tavsiye

Bence asla vazgeçmemelisin, hiç çocugum var mı ya da doğum yaptın mı o da çok önemliymiş, benim de ilk tup bebek denemesinde tutmamisti, 2.ci de şimdi tuttu ama sanirim genetik hatadan dolayı düşükle sonuclanicak gibi görünüyor o nedenle yaptırmadan mutlaka embriyoları pgt ye göndert ve hic vakit kaybetmeden tekrar dene derim bir nacizane tavsiye

Bence asla vazgeçmemelisin, hiç çocugum var mı ya da doğum yaptın mı o da çok önemliymiş, benim de ilk tup bebek denemesinde tutmamisti, 2.ci de şimdi tuttu ama sanirim genetik hatadan dolayı düşükle sonuclanicak gibi görünüyor o nedenle yaptırmadan mutlaka embriyoları pgt ye göndert ve hic vakit kaybetmeden tekrar dene derim bir nacizane tavsiye

Şu an öyle düşünüyorum ama muhtemelen tabi ki denicem. Pgt yaptırdım 4 embriyodan 1 adet transfer edildi. 3 tanesinde kromozom bozuklukları vardı. Merkez değistiricem muhtemelen. O kadar ticariler ki korkunç bir durum içindeyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Şekil bozukluğu her yaşta ve spermiyogramda olabiliyor. Promen K yı araştırabilirsiniz. Prowomen gibi bu da İspanya menşeili.İçeriği de iyi.

Hormonların iyi düzeyde olması , folikül sayısının iyi olması insanı rahatlatsa da 40 yaş sonrası foliküller hızlı bir atrofik süreç geçirir, hızlı körelir yani.Her şey 1 ayda değişebilir inanın.Bu yaşlarda yüzde 1-5 şans veriyor doktorlar. Onu da erteleyerek kaybetmeyin. Keşke deneseydim dememek için koşullarınızı zorlayın bence.
İmmün sistem sebebiyle implantasyon sorunu olduğu tahmin ediliyorsa genel olarak kortizol türevi ilaçlarla immün sistem baskılanarak implantasyon önündeki engel kaldırılmış olur. İmmün sistem hastalığı olsun olmasın pekçok hasta da düşük doz kortizol kullanabiliyor doktorlar.

Teşekkürler evet bu konuyu dr la konusacağim cunku 2 sene onceki dusukte hastaligimin teshisine denk geliyor.

Merhaba hanım arkadaşım.

Size bir sorum olacak. 10 Şubatta adet olmam gerekiyordu demişsiniz. Bu tarih öncesinde bir operasyon geçirdiniz mi?

Merhaba.

Bende 46 yaşındayım. benim de çok şükür hormonlarım güzel. Yaş itibari ile yumurta sayısı az.

Sorunuza gelince. Ben diğer arkadaşların yazdıklarına aynen katılıyorum. Ben ilaveten yumurta kalitesini artırmak için takviyeleri 3 ay kullanıp ondan sonra tüp bebek tedavisine başlamanızı öneririm. Çünkü doktorlar bunu öneriyorlar. Bu sayfada geriye doğru takviyeler konusunda kimler neler kullanmış okumanızı tavsiye ederim.
Ben kendi adıma bu takviyeler konusunda 2 tane önerebilirim. Çok takviye var ama herşey maddiyata dayanıyor. Bu takviyelerde baya yekün tutar. En en diyebileceğim iyi takviye birisi OMEGA-3 diğeri de İMPRYL. Tabi folikasit takviyesi de bence önemli.

Çok teşekkürler. Evet bende öyle düşündüm hemen başlamak da istemiyorum açıkcası. Arisutu ve takviyelerle başlayıp bi dinlendireyim vücudu.
Siz ne durumdasınız şu anda? Tup bebek, hamilelik gibi??

Merhaba hanım arkadaşım.

Size bir sorum olacak. 10 Şubatta adet olmam gerekiyordu demişsiniz. Bu tarih öncesinde bir operasyon geçirdiniz mi?
Hayır sadece idrarda yanma ve sanırım mantar geçirdim 5 şubatta da dr a gittim oda zatrn enfeksiyonun var dedi fitil antibiyotik yazdı birde smear testi yapalım dedi, çok şükür temiz çıktı sadece enfeksiyon çıktı dedi,

Hayıt kullanan varmı, ben dün aldım ama içi yaprak dolu kullanayımmı bilemedim ilk kez kullanacam
Ben kullanmıştım sicak suda bekletip suzup içiyordum,
Merhaba

Sizin 5. Gunde gelişimi yavasdi 6. Gunu beklediler ve ilerledi mi , Bendede ayni durum var ngs ye gidecek ama 5. Gun blastokist olmamis 6. Günü bekleyeceğiz dedi yarin iyi bir sonuç gelme ihtimali nedir bilmiyorum..

Anladım. Bir kadın doğumcu Doktora gidin diyeceğim. Onun haricinde bir rahim filmi çektirmek de aydınlatıcı olur. Ama rahim filmi çektirmeden önce hamile olmadığınızdan kesin emin olmalısınız. Yani bir Beta HCG baktırıp öyle film çektirin derim.

Yaptım şimdi yarın çıkcak bakalım, umutlu değilim ama bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…