Sevgili arkadasim kese gormeye kacinci gun cagirdi doktor.tam bilmiyorum ama 5.5 haftaliktım kese gormeye cagirildim.senin kese gormen tam gununde hatta erken cagiriyor doktorun sanki.
2000 küsur de kese görunürmu o da muamma ben bilmiyorum ama 3000 lerde olarak bu sayfada bazen denk geldim.
Benim genetikten gelen saglikli embriyo ve 8. Gun 99 13 gun 935 olan beta hcg ile doktor 5.5 haftalikken keseyi gordu ama ne bileyim o gun yine surati iyiydi.
6+0 da zırt diye kalp atisina cagirdi.ve o gun geldiginde kalp atisini duymadi
Liv Hospital ankara coskun bey.
Beni begenmedi
pazartesi gelecekmisim.annem yanimda diye surati 5 karis doktorun ...vearkamizda hastasi yok hastane bos
Önce annem sonra benim uzuntume ayni anda transfer oldugumuz ve ikimizinde pozitif onun da pgt.li pozitif aldigi arkadasim destek oldu.ertesi gun zekai tahir burak kadin dogum hastanesi ankara perinotolojiye gittim.hasta kalitesi alalade ama orada cok guleryuzlu ve beni cok iyi anlayan doktor bakalim dedi kalp atisini karindan ve ultrasonla okeyledi sesi de kısa acti.
Ilk haftalar her turlu zor demek ki doktorun 5.5 haftadan once cagirdiysa kese gormeye erken.
Saglikli embriyoda iyi degerle bile doktor olumlu konusmuyor.hani bu nedenle kendini uzme degerinde güzel.artisida gayet iyi.doktorlar pimpirik ve erken cagiriyor bir de begenmiyor bu da kafanda olsun.bebisin hayırli olsun Allah sağlıkla kavustursun