Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bana hiç test yapmamışlardı tüp bebekten 2 ay önce test yaptırmıstım onlara bile bakmadan direk iğne verdiler hepte aynı doz. Demek yanlış yapmışlar o zaman bişey bilmiyordum.

fsh 13,5 lardayken verdikleri doz 375 iken 8,50 iken verilen 425 di ??? Ayrıca ilk tedavi olduğum yerde hiç birşeyime bakmadan direk 275 doz ilaç verilmişti
Canim ben de de ilk tedavi olduğum yerde bir şeye bakılmadan 225 2 toz 1 su merionel verildi. Sonra kimle konuşsam adam bu sekilde veriyormus. Zaten az yumurta olgunlaştı.az yumurta toplanmıştı.

Eczaneden ucuz testlerden al istersen onlarda bile çok rahat çıkıyor. Senin test günün dimi 10 günü geçti sanki ?? Bizide haberdar et Merak ediyorum güzel haberlerini

Merhabalar, inşallah güzel haberler alırsınız, eşler için hangi vitamini kullanmak gerek peki

Merhabalar, eşleriniz hangi takviyeleri kullanıyor yada kullandı eşimede almak istiyorum malum sigara çok içiyor neyapmam lazım, hiç test yapmadı, dra gitmeden takviye kullansın diyorum

2.denememde sigortaya başladığımızda üroloji doktoru vermişti eşime progeny m 3 ay bunu kullandı,bende progeny f kullandım ama kısa bir süre,baştan beri hiç bir doktorum bana yumurta kalitesiyle yada rezerviyle ilgili bişey önermediği için devam etmedim keşke etseymişim ,eşim sonrasında wm evolution,wm multifer ,proxed ve ace plus selenyum vitamşnlerini en az bir sene kullandı sayı olarak artış oldu çok şükür,4.tedaviye de 3 ay önce başvurduk,bazı aksaklıklar oldu genetik test bekledik 1 ay ,1 ayda yumurta rezervim azdı başkatmadı doktorum,bu sırada da eşim ve ben ace plus selenyum diye bir vitamine devam ettik,bende tiroit olduğu için selenyum dengede tutuyormuş,erkektede sperm kalitesine iyi gelşyormuş,doktorum banada yumurta kalitesi için advancedn plus adında bir vitamin verdi 2.kutuyu kullanıyorum ,transferden sonrada devam ettiriyor ve tabiki,d vitamini ile balık yağı kullanıyorum

Eczaneden ucuz testlerden al istersen onlarda bile çok rahat çıkıyor. Senin test günün dimi 10 günü geçti sanki ?? Bizide haberdar et Merak ediyorum güzel haberlerini
Kızlar evde bu prodoctor test vardı onlarda silik çizgi çıktı transfer 5 ocaktı test bozuk oluyor yazmışlar burada bazı gruplarda gittim eczaneler kapalı nöbetçi eczanede uzaktı neyse yanlızım bide bi predictor testi buldum estrofemim de bitiyormuş ondan sipariş ettim.Geldim predictor u de yaptım silik çizgi çıktı. Bu arada sabah bi silik çizgi yı göremedim sanıp gözyaşı akıttım. Neyse artık devamı olur mu bilmiyorum kısmet.Pazartesi test günüm normalde.Bugün 11.gün sabah sanırım. Iki tane 3. gün koyulmuştu.

Hadi inşallah devamı gelsin silik çizgiyle yolun önemli kısmını tamamladın inşallah bundan sonra her ikinizde sağlıklı bir şekilde günler haftalar aylar geçirin hayırlısıyla

Hadi inşallah devamı gelsin silik çizgiyle yolun önemli kısmını tamamladın inşallah bundan sonra her ikinizde sağlıklı bir şekilde günler haftalar aylar geçirin hayırlısıyla
Amin valla bana silik çizgi yi de göremeyeceğim gibi geliyordu bakalım neler olacak. Güzel dileklerin için teşekkürler hepimize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…