Merhaba,bende 38 yaşındayım, ilk evliliğimden 12 yaşında kızım var,eşiminde ilk evliliğinden 22 yaşında oğlu var,9 senelik 2.evliliğim var,başlarda bizde olur dedik önemsemedik,5.seneden sonra denemeye karar verdik malesef normal yollarla hamile kalamadım,1. tüp bebek denememi acıbadem hastanesinde yaptım, hiç bir şey bilmeyerek hamile kaldım kalp atışlarınıda duymuştuk bebişimin ,eşimin morfoloji değerleri çok düşük haldeyken bizi tedaviye başlatmış doktor,bize ne vitamin ne herhangi bir ilaç önermedi bile ,2 ve 3. Tedavimde ssk da da yaptım malesef yine negatif,şimdi 4.denemeden transferim oldu gün sayıyorum sonuç için,bu süreçler baya uzun mutlaka sizi ve eşinizi beraber değerlendiren ve işi ticari değil profesyonel olarak yapan bir merkez bulursunuz inşallah,bu süreçtede mutlaka tüm kan değerlerinize baktırın sizin yumurta kaliteniz için mutlaka vitsminler kullanın ve eşinizde de eğer morfolojide sorun varsa gerekli vitaminleri kullanın başa dönmemek için,biz çok bilgisiz başladık bu süreçlere malesef,inşallah sizin kolay olsun