- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.361
Prodoctor die markayi bende almıstım evet silik cizgi cikti 9.gundu, ciktiysa vardir Allah hayırlı uğurlu etsinAmin valla bana silik çizgi yi de göremeyeceğim gibi geliyordubakalım neler olacak. Güzel dileklerin için teşekkürler hepimize inşallah.
Evet doğru birisi yazmış bozuk 6 tane yaptım silik çıktı bi daha almam diye ben de endişeettim gittim bir de predictor aldım o da çok pahalıymış.Guzel dileklerin için teşekkür ederim. ❣Prodoctor die markayi bende almıstım evet silik cizgi cikti 9.gundu, ciktiysa vardir Allah hayırlı uğurlu etsin
eczanede tanesi 25tl idi o bile pahali bence.
Hayirlisi olsun demekten baska biseyimiz yok sanırım..Dondurulmus kalmış mıydı peki?Maalesef negatif benim
Üzülmeyin lütfen, inşallah rabbim bir dahakine nasip etsin,bende cumartesi öğreneceğim,ama hiç bir belirti hissetmiyorumMaalesef negatif benim
Evet 2 taneHayirlisi olsun demekten baska biseyimiz yok sanırım..Dondurulmus kalmış mıydı peki?
AminÜzülmeyin lütfen, inşallah rabbim bir dahakine nasip etsin,bende cumartesi öğreneceğim,ama hiç bir belirti hissetmiyorum,rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin,sınavımız zor
Evet 2 tane
Testlerde nasil silik cizgi cikti bu testlerde güvenilir deılmi insallah kucagin dolar bu günleri unutursun
Hayırlısı olsun Hande..sonradan kayıptansa bazen başta negatif daha hayırlı belki de...inşallah o dondurulmuşlar sana sağlıklı hayırlı evlat olsunlar..Kimyasal gibi bir şey oldu herhalde cumartesi vs vardı sanırım pazar akşam test yaptım sonradan silik çıktı sabaha karşı tekrar yaptım çizgi artık yoktu çok düşük bi değermiş 1.3 yok sayılıyorbirminikask2020
Haklısınız sonradan kayıp da zor oluyor şimdi ilaçları kesip regl olunca kendimi biraz toparlarım doktor la değerlendirme konuşması da beni germişti geçen sefer bu sefer belki daha rahat atlatırım sonra kalanları denerim.zor bir süreç insan umut ediyor sonra üzülüyor.Bu kalanları iki üç ay sonra mı transfer ediyorlar?Hayırlısı olsun Hande..sonradan kayıptansa bazen başta negatif daha hayırlı belki de...inşallah o dondurulmuşlar sana sağlıklı hayırlı evlat olsunlar..
Yaş meselesi sıkıntı ne yapalım elimden geleni yapmaya çalıştım.Hayırlısı olsun Hande..sonradan kayıptansa bazen başta negatif daha hayırlı belki de...inşallah o dondurulmuşlar sana sağlıklı hayırlı evlat olsunlar..
Senin gebelik kimyasal da olmayabilir,ilaç etkisiyle de o değer çıkabiliyor. Benim ilk transferinde 16 çıkmıştı 12. Gün Dr kimyasal bile olmayabilir ilaç etkisi olabilir demişti,ertesi ay donmuşu transfer etmişti...çok beklemek gerektiğini sanmıyorum..Haklısınız sonradan kayıp da zor oluyor şimdi ilaçları kesip regl olunca kendimi biraz toparlarım doktor la değerlendirme konuşması da beni germişti geçen sefer bu sefer belki daha rahat atlatırım sonra kalanları denerim.zor bir süreç insan umut ediyor sonra üzülüyor.Bu kalanları iki üç ay sonra mı transfer ediyorlar?
Üst uste transfer olabilirsin ama onemli olan senin moralin.. kafanı toplayip öyle olmasi daha iyi.. insallah dondurulmuslarla pozitifi görürsün..Haklısınız sonradan kayıp da zor oluyor şimdi ilaçları kesip regl olunca kendimi biraz toparlarım doktor la değerlendirme konuşması da beni germişti geçen sefer bu sefer belki daha rahat atlatırım sonra kalanları denerim.zor bir süreç insan umut ediyor sonra üzülüyor.Bu kalanları iki üç ay sonra mı transfer ediyorlar?
Öyle mi hadi bakalım hayırlısı.Senin gebelik kimyasal da olmayabilir,ilaç etkisiyle de o değer çıkabiliyor. Benim ilk transferinde 16 çıkmıştı 12. Gün Dr kimyasal bile olmayabilir ilaç etkisi olabilir demişti,ertesi ay donmuşu transfer etmişti...çok beklemek gerektiğini sanmıyorum..
cok üzgünüm hande,ama 2 tane daha dondurulmusun varmis.İnsallah onlar sana evlat olurMaalesef negatif benim
Teşekkür ederim ilaçları kesip adet olmayı bekliyoruz adet olunca arıyoruz o zaman görüşme için randevu veriliyor.cok üzgünüm hande,ama 2 tane daha dondurulmusun varmis.İnsallah onlar sana evlat olur
biliyorum cok taze durum ama görüstun mu dr unla?
hakkinda hayirlisi olsun..malesef ne soylenecek ne de yapilacak baska birseyimiz varTeşekkür ederim ilaçları kesip adet olmayı bekliyoruz adet olunca arıyoruz o zaman görüşme için randevu veriliyor.