Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amin valla bana silik çizgi yi de göremeyeceğim gibi geliyordu 😄 bakalım neler olacak. Güzel dileklerin için teşekkürler hepimize inşallah. 🙏🎈
Prodoctor die markayi bende almıstım evet silik cizgi cikti 9.gundu, ciktiysa vardir Allah hayırlı uğurlu etsin
eczanede tanesi 25tl idi o bile pahali bence.

Prodoctor die markayi bende almıstım evet silik cizgi cikti 9.gundu, ciktiysa vardir Allah hayırlı uğurlu etsin
eczanede tanesi 25tl idi o bile pahali bence.
Evet doğru birisi yazmış bozuk 6 tane yaptım silik çıktı bi daha almam diye ben de endişeettim gittim bir de predictor aldım o da çok pahalıymış.Guzel dileklerin için teşekkür ederim. ❣

Kimyasal gibi bir şey oldu herhalde cumartesi vs vardı sanırım pazar akşam test yaptım sonradan silik çıktı sabaha karşı tekrar yaptım çizgi artık yoktu çok düşük bi değermiş 1.3 yok sayılıyor birminikask2020 birminikask2020
Hayırlısı olsun Hande..sonradan kayıptansa bazen başta negatif daha hayırlı belki de...inşallah o dondurulmuşlar sana sağlıklı hayırlı evlat olsunlar..

Hayırlısı olsun Hande..sonradan kayıptansa bazen başta negatif daha hayırlı belki de...inşallah o dondurulmuşlar sana sağlıklı hayırlı evlat olsunlar..
Haklısınız sonradan kayıp da zor oluyor şimdi ilaçları kesip regl olunca kendimi biraz toparlarım doktor la değerlendirme konuşması da beni germişti geçen sefer bu sefer belki daha rahat atlatırım sonra kalanları denerim.zor bir süreç insan umut ediyor sonra üzülüyor.Bu kalanları iki üç ay sonra mı transfer ediyorlar?

Haklısınız sonradan kayıp da zor oluyor şimdi ilaçları kesip regl olunca kendimi biraz toparlarım doktor la değerlendirme konuşması da beni germişti geçen sefer bu sefer belki daha rahat atlatırım sonra kalanları denerim.zor bir süreç insan umut ediyor sonra üzülüyor.Bu kalanları iki üç ay sonra mı transfer ediyorlar?
Senin gebelik kimyasal da olmayabilir,ilaç etkisiyle de o değer çıkabiliyor. Benim ilk transferinde 16 çıkmıştı 12. Gün Dr kimyasal bile olmayabilir ilaç etkisi olabilir demişti,ertesi ay donmuşu transfer etmişti...çok beklemek gerektiğini sanmıyorum..

Üst uste transfer olabilirsin ama onemli olan senin moralin.. kafanı toplayip öyle olmasi daha iyi.. insallah dondurulmuslarla pozitifi görürsün..

Senin gebelik kimyasal da olmayabilir,ilaç etkisiyle de o değer çıkabiliyor. Benim ilk transferinde 16 çıkmıştı 12. Gün Dr kimyasal bile olmayabilir ilaç etkisi olabilir demişti,ertesi ay donmuşu transfer etmişti...çok beklemek gerektiğini sanmıyorum..
Öyle mi hadi bakalım hayırlısı.

X