Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar kan verdim sonucu 2 saat sonra çıkacak ama idrar testi yaptım, anında silik de olsa çift çizgi çıktı ümitlenmeli miyim acaba çok heyecanlandım. Umarım fotoyu ekleyebilmişimdir
Suatcim silik falan değil gayet net çift çizgi
Tebrik ederim güzel haberlerini almaya devam ederiz inşallah.

9.güne göre bence çok güzel bir değer ikiz olma ihtimali de var :))) Madem güzel haberler paylaşıyoruz benim 10.gün (yanı senden 1 gün sonraki betam) 344 çıktı ve ikiz hamileyim cesaretim biraz geldi bunu söylemek artık ikiz fikrine alıştım inşallah ve inşallah sağlıkla kucağıma alırız hep beraber Aybalalarım diyorum onlara :))))
İlk başlarda ne yalan söyleyim baya korkudum hep negatif şeyler okudum galiba
Senden artık çok çok merakla bekliyorum kaç tane kese kaç tane kalıp görülecek

tebrikleeer, Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne güzel bir gün bugün bebek haberleri üst üste geliyor

Ne kadar güzel bi haber iki tane miniş, allahım sağlıcakla dünyaya getirsin çok teşekkür ederim sevincimi paylaştın bana destek oldun negatif şeyler aklımızın hep bi kenarında ama bugünlük düşünmek istemiyorum iyi şeyler düşünmek istiyorum sen de öyle yap

Aynen canım hep güzel düşün bana bakma sen :) ben zaten panik bir insanım :)))) Bundan sonra güzel günler olacak inanıyorum bende artık inanıyorum çünkü çok erken ama netten bebek eşyalara bakmaya başladım eskiden kaçardım içim acıyordu ama artık inatla bakıyorum :)))) İnşallah isteyen herkese nasip olsun bu güzel duygu tüm anne adaylarımız yaşasın istiyorum

Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. İnşallah seninde arkadaşınızdan bebeğini kucağına aldığı haberlerini alırız
Amin inşallah arkadaşımla ilgilenmek bana gerçekten çok iyi geliyor yoksa kendimi düşünüp kafayı yiyecektim :))))
Yoga flan mı yapmak lazım bilemedim rahatlamak için olumlu olmak için

İnanalım tabi ya, oyuncak da bak zıbın da bak canın ne istiyorsa hiçbir şeyin garantisi yok ama kötü ihtimalleri düşünüp kararmayalım tabi

İnanalım tabi ya, oyuncak da bak zıbın da bak canın ne istiyorsa hiçbir şeyin garantisi yok ama kötü ihtimalleri düşünüp kararmayalım tabi
hehe okey bakarım :))) 2 gün sonra güzel artışla yine yazarsın haftaya da keseler diyorum :))) çok çok sevindim bu grup çok özel inşallah diğer arkadaşlardan da güzel haberler devam edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…