-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.821
Suatcim silik falan değil gayet net çift çizgiKızlar kan verdim sonucu 2 saat sonra çıkacak ama idrar testi yaptım, anında silik de olsa çift çizgi çıktı ümitlenmeli miyim acaba çok heyecanlandım. Umarım fotoyu ekleyebilmişimdir
Ay ne güzel bir yorumSuatcim silik falan değil gayet net çift çizgi
Tebrik ederim güzel haberlerini almaya devam ederiz inşallah.
Maşallah gayet net çıkmış tebrikler ☺
[/QUOTE
Çok teşekkürtebrikleri hak ederim umarım kan sonucunu alınca
Kan sonucu da çıktı, 257,2allahım galiba hamileyim inanamıyorum B Babydust80 bu değer ikiz anlamına gelmiyor değil mi?
9. Gün evet canım. 14 Aralık cumartesi transferim olmuştu. Her duruma istekliyim artık yeter ki hayırlı olsunseninki 9.gün değil mi? Valla ikiz de olabilir canımmmmm maşalah güzel bir değer
Değerin çok güzel maşallah. Tekrar tebrik ederim.Mutlulugun daim olsunKan sonucu da çıktı, 257,2allahım galiba hamileyim inanamıyorum B Babydust80 bu değer ikiz anlamına gelmiyor değil mi?
Maşallah tekrardan gözün aydınKan sonucu da çıktı, 257,2allahım galiba hamileyim inanamıyorum B Babydust80 bu değer ikiz anlamına gelmiyor değil mi?
Ay arkadaşım inşallah devam eder, hepimiz mutlu olalım lütfenDeğerin çok güzel maşallah. Tekrar tebrik ederim.Mutlulugun daim olsun
Kan sonucu da çıktı, 257,2allahım galiba hamileyim inanamıyorum B Babydust80 bu değer ikiz anlamına gelmiyor değil mi?
9.güne göre bence çok güzel bir değer ikiz olma ihtimali de var :))) Madem güzel haberler paylaşıyoruz benim 10.gün (yanı senden 1 gün sonraki betam) 344 çıktı ve ikiz hamileyimcesaretim biraz geldi bunu söylemek artık ikiz fikrine alıştım inşallah ve inşallah sağlıkla kucağıma alırız hep beraber Aybalalarım diyorum onlara :))))
İlk başlarda ne yalan söyleyim baya korkudum hep negatif şeyler okudum galiba
Senden artık çok çok merakla bekliyorum kaç tane kese kaç tane kalıp görülecek
Ne kadar güzel bi haber iki tane miniş, allahım sağlıcakla dünyaya getirsin9.güne göre bence çok güzel bir değer ikiz olma ihtimali de var :))) Madem güzel haberler paylaşıyoruz benim 10.gün (yanı senden 1 gün sonraki betam) 344 çıktı ve ikiz hamileyimcesaretim biraz geldi bunu söylemek artık ikiz fikrine alıştım inşallah ve inşallah sağlıkla kucağıma alırız hep beraber Aybalalarım diyorum onlara :))))
İlk başlarda ne yalan söyleyim baya korkudum hep negatif şeyler okudum galiba
Senden artık çok çok merakla bekliyorum kaç tane kese kaç tane kalıp görülecek
Amin arkadaşım inşallah hepimiz sen de yaşa bu duyguyu, devamı da güzel gelirse ne mutlu bananasıl güzel bir haber böylee. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aynen canım hep güzel düşün bana bakma sen :) ben zaten panik bir insanım :)))) Bundan sonra güzel günler olacak inanıyorum bende artık inanıyorum çünkü çok erken ama netten bebek eşyalara bakmaya başladım eskiden kaçardım içim acıyordu ama artık inatla bakıyorum :)))) İnşallah isteyen herkese nasip olsun bu güzel duygu tüm anne adaylarımız yaşasın istiyorumNe kadar güzel bi haber iki tane miniş, allahım sağlıcakla dünyaya getirsinçok teşekkür ederim sevincimi paylaştın bana destek oldun negatif şeyler aklımızın hep bi kenarında ama bugünlük düşünmek istemiyorum iyi şeyler düşünmek istiyorum sen de öyle yap
Amin inşallah arkadaşımla ilgilenmek bana gerçekten çok iyi geliyor yoksa kendimi düşünüp kafayı yiyecektim :))))Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. İnşallah seninde arkadaşınızdan bebeğini kucağına aldığı haberlerini alırız
İnanalım tabi ya, oyuncak da bak zıbın da bak canın ne istiyorsaAynen canım hep güzel düşün bana bakma sen :) ben zaten panik bir insanım :)))) Bundan sonra güzel günler olacak inanıyorum bende artık inanıyorum çünkü çok erken ama netten bebek eşyalara bakmaya başladım eskiden kaçardım içim acıyordu ama artık inatla bakıyorum :)))) İnşallah isteyen herkese nasip olsun bu güzel duygu tüm anne adaylarımız yaşasın istiyorum
hehe okey bakarım :))) 2 gün sonra güzel artışla yine yazarsın haftaya da keseler diyorum :))) çok çok sevindim bu grup çok özel inşallah diğer arkadaşlardan da güzel haberler devam edecektirİnanalım tabi ya, oyuncak da bak zıbın da bak canın ne istiyorsahiçbir şeyin garantisi yok ama kötü ihtimalleri düşünüp kararmayalım tabi
İnşallah güzel olacak, olsun artık hepimiz hak ettikhehe okey bakarım :))) 2 gün sonra güzel artışla yine yazarsın haftaya da keseler diyorum :))) çok çok sevindim bu grup çok özel inşallah diğer arkadaşlardan da güzel haberler devam edecektir
Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kan sonucu da çıktı, 257,2allahım galiba hamileyim inanamıyorum B Babydust80 bu değer ikiz anlamına gelmiyor değil mi?