-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.841
Çoook sevindim, adınıza çoook mutlu oldum..Hayırlı olsunKan sonucu da çıktı, 257,2allahım galiba hamileyim inanamıyorum B Babydust80 bu değer ikiz anlamına gelmiyor değil mi?
Yeni yıla güzel haberlerle giriyoruz ne güzel9.güne göre bence çok güzel bir değer ikiz olma ihtimali de var :))) Madem güzel haberler paylaşıyoruz benim 10.gün (yanı senden 1 gün sonraki betam) 344 çıktı ve ikiz hamileyimcesaretim biraz geldi bunu söylemek artık ikiz fikrine alıştım inşallah ve inşallah sağlıkla kucağıma alırız hep beraber Aybalalarım diyorum onlara :))))
İlk başlarda ne yalan söyleyim baya korkudum hep negatif şeyler okudum galiba
Senden artık çok çok merakla bekliyorum kaç tane kese kaç tane kalıp görülecek
Teşekkür ederim mutluluğumuz daim olsun inşallahÇoook sevindim, adınıza çoook mutlu oldum..Hayırlı olsun
Kan sonucu da çıktı, 257,2allahım galiba hamileyim inanamıyorum B Babydust80 bu değer ikiz anlamına gelmiyor değil mi?
Çok çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı hepimizin başınaKan sonucu da çıktı, 257,2allahım galiba hamileyim inanamıyorum B Babydust80 bu değer ikiz anlamına gelmiyor değil mi?
9.güne göre bence çok güzel bir değer ikiz olma ihtimali de var :))) Madem güzel haberler paylaşıyoruz benim 10.gün (yanı senden 1 gün sonraki betam) 344 çıktı ve ikiz hamileyimcesaretim biraz geldi bunu söylemek artık ikiz fikrine alıştım inşallah ve inşallah sağlıkla kucağıma alırız hep beraber Aybalalarım diyorum onlara :))))
Amin arkadaşımMaşallah değer çok güzel Allah tamamına erdirsinSağlıkla kucağına almanı dilerim
Amin inşallahÇok çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı hepimizin başına
AminHayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağı
Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Yaş kaçtı acaba, takviye falan kullandınızmı, darısı bize inşallahAmin inşallahhepimizinki güzel olsun da tam mutlu olalım sevinelim
gözün aydın çok mutlu oldum :) inanamıyorum diyorsun ya, inan, rüyalar gerçek oldu maşallah süphanallahKan sonucu da çıktı, 257,2allahım galiba hamileyim inanamıyorum B Babydust80 bu değer ikiz anlamına gelmiyor değil mi?
ayy maşallah bir de ikiz mutluluğu var burada9.güne göre bence çok güzel bir değer ikiz olma ihtimali de var :))) Madem güzel haberler paylaşıyoruz benim 10.gün (yanı senden 1 gün sonraki betam) 344 çıktı ve ikiz hamileyimcesaretim biraz geldi bunu söylemek artık ikiz fikrine alıştım inşallah ve inşallah sağlıkla kucağıma alırız hep beraber Aybalalarım diyorum onlara :))))
ayy maşallah bir de ikiz mutluluğu var buradailerde iyi ki ikiz olmuş diyeceksiniz gibi geliyor bana ( Fairytale2 la birlikte) Allah sağlıkla kucağına aldırsın Aybalalarını rahat bir hamilelik geçirmen dileğiyle
Tedavim Ağustos sonunda başladı, iki opu geçirdim 3’er tane yumurta toplandı hepsi 5. Güne gitti ama son embriyolar 5AA kaliteydi. İlk transfer sonucu kimyasaldı, ikincisi negatif, bu üçüncü ilk kez pozitifFairytale2 tedavin nasıldı bize bir özet geçebilir misin
takviye kullanmadığını hatırlıyorum.yumurtalar 3 er tane ama maşallah 5.güne gitmiş.böyle hepsi 5. güne gitmez her babayiğidin gençlerin bile :)) maşallahTedavim Ağustos sonunda başladı, iki opu geçirdim 3’er tane yumurta toplandı hepsi 5. Güne gitti ama son embriyolar 5AA kaliteydi. İlk transfer sonucu kimyasaldı, ikincisi negatif, bu üçüncü ilk kez pozitifsen de biliyorsun hiç ek vitamin takviye Kullanmadım, elevit hariç. Bi tek arı sütü aldım ondan da 10 tane kullandım sen de önermiştin şekerim bu vesile ile teşekkür ederim tekrar ne transfer öncesinde ne de sonrasında çok önemli bi şey yapmadım aslında ama yaşam şeklim değişti tabi daha sağlıklı beslendim zaten 6 kilo aldım ağustostan bugüne dek
bugün 9. gün değil mi normal artık.ben iş gereği olan aile ziyaretlerini kesmiştim hamilelikle birlikte hepten kestim arabayla gezmeli işleri.Bu arada ben işe gidip gelmeye başladım B Babydust80 sen çalışıyor musun, ya da diğer arkadaşlarsakıncası yoktur inşallah