Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

9.güne göre bence çok güzel bir değer ikiz olma ihtimali de var :))) Madem güzel haberler paylaşıyoruz benim 10.gün (yanı senden 1 gün sonraki betam) 344 çıktı ve ikiz hamileyim :KK39: cesaretim biraz geldi bunu söylemek artık ikiz fikrine alıştım inşallah ve inşallah sağlıkla kucağıma alırız hep beraber :emir_bebek::emir_bebek: Aybalalarım diyorum onlara :))))
İlk başlarda ne yalan söyleyim baya korkudum hep negatif şeyler okudum galiba
Senden artık çok çok merakla bekliyorum kaç tane kese kaç tane kalıp görülecek :KK200::KK200::nazar::nazar:
Yeni yıla güzel haberlerle giriyoruz ne güzel😍 Hem de ikiz, kocaman bi maşallah👶👶🧿🧿

Bu topingi her gördügüm de annem geliyor aklıma annem beni 28 yaşında dogurmul şuan ben 22 yaşındayım annemde 50 yaşında aklım yetmeye başlayınca kardeş istemeye başladım o zaman tabi çocuk nasıl yapılır bilmiyordum babama her gün diyordum sonra nasıl oldugunu ögrenince anneme demeye başladım çok istiyordum 4 kardeşiz biz ben en küçügüm ama kardeşim olsun çok istiyordum sonra annem amaliyat oldu ben 9 yaşındaydım ondan sonrada annem bana artık benim bebegim olmaz dedi büyüdkçe ne dedini sordukça anlayacak yaşa gelince kordonlarımı baglattım dedi tabi benim tüm kardeş hayallerim suya düştü amaa dün ögrendim ki annem beni kandırmış kondornlarını baglatmamış 😱😱😂😂 bunu buraya yazmam garip biraz ama annem bana hep yaşım ilerledi diyordu olmaz diyor du burda bi kaç kişinin hamililegini okudum umarım rabbim isteyen herkese verir 😇😇

9.güne göre bence çok güzel bir değer ikiz olma ihtimali de var :))) Madem güzel haberler paylaşıyoruz benim 10.gün (yanı senden 1 gün sonraki betam) 344 çıktı ve ikiz hamileyim :KK39: cesaretim biraz geldi bunu söylemek artık ikiz fikrine alıştım inşallah ve inşallah sağlıkla kucağıma alırız hep beraber :emir_bebek::emir_bebek: Aybalalarım diyorum onlara :))))
Senden artık çok çok merakla bekliyorum kaç tane kese kaç tane kalıp görülecek :KK200::KK200::nazar::nazar:

Maşallah 🧿🥰
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin 🙏

Kan sonucu da çıktı, 257,2 🥰 allahım galiba hamileyim inanamıyorum 😱 B Babydust80 bu değer ikiz anlamına gelmiyor değil mi?
gözün aydın çok mutlu oldum :) inanamıyorum diyorsun ya, inan, rüyalar gerçek oldu maşallah süphanallah :nazar: :KK200: darısı burada yazan tüm arkadaşlarımıza:nazar:

ayy maşallah bir de ikiz mutluluğu var burada :nazar: :nazar: :KK200: ilerde iyi ki ikiz olmuş diyeceksiniz gibi geliyor bana ( Fairytale2 Fairytale2 la birlikte) Allah sağlıkla kucağına aldırsın Aybalalarını :KK66::KK25: rahat bir hamilelik geçirmen dileğiyle

ayy maşallah bir de ikiz mutluluğu var burada :nazar: :nazar: :KK200: ilerde iyi ki ikiz olmuş diyeceksiniz gibi geliyor bana ( Fairytale2 Fairytale2 la birlikte) Allah sağlıkla kucağına aldırsın Aybalalarını :KK66::KK25: rahat bir hamilelik geçirmen dileğiyle
😄😄 Önümüzdeki süreci hayırlısıyla geçirirsem tek mi ikiz mi diye düşüneceğim de şu an değerlerimin düşmemesi ve ultrason tek düşündüğüm şey, inşallah güzel geçsin de ikiz de olur 😄 ben de B Babydust80 gibi hep korktum ikizden ama şu an çok cesurum 😄

Fairytale2 Fairytale2 tedavin nasıldı bize bir özet geçebilir misin
Tedavim Ağustos sonunda başladı, iki opu geçirdim 3’er tane yumurta toplandı hepsi 5. Güne gitti ama son embriyolar 5AA kaliteydi. İlk transfer sonucu kimyasaldı, ikincisi negatif, bu üçüncü ilk kez pozitif 😊 sen de biliyorsun hiç ek vitamin takviye Kullanmadım, elevit hariç. Bi tek arı sütü aldım ondan da 10 tane kullandım sen de önermiştin şekerim bu vesile ile teşekkür ederim tekrar 😄 ne transfer öncesinde ne de sonrasında çok önemli bi şey yapmadım aslında ama yaşam şeklim değişti tabi daha sağlıklı beslendim zaten 6 kilo aldım ağustostan bugüne dek 😄

Tedavim Ağustos sonunda başladı, iki opu geçirdim 3’er tane yumurta toplandı hepsi 5. Güne gitti ama son embriyolar 5AA kaliteydi. İlk transfer sonucu kimyasaldı, ikincisi negatif, bu üçüncü ilk kez pozitif 😊 sen de biliyorsun hiç ek vitamin takviye Kullanmadım, elevit hariç. Bi tek arı sütü aldım ondan da 10 tane kullandım sen de önermiştin şekerim bu vesile ile teşekkür ederim tekrar 😄 ne transfer öncesinde ne de sonrasında çok önemli bi şey yapmadım aslında ama yaşam şeklim değişti tabi daha sağlıklı beslendim zaten 6 kilo aldım ağustostan bugüne dek 😄
takviye kullanmadığını hatırlıyorum.yumurtalar 3 er tane ama maşallah 5.güne gitmiş.böyle hepsi 5. güne gitmez her babayiğidin gençlerin bile :)) maşallah
takviyesiz bu sonucu aldınız baydustla . valla durumunuz zaten iyiymiş kızlar ama biraz uğraştırdı
Bu arada ben işe gidip gelmeye başladım B Babydust80 sen çalışıyor musun, ya da diğer arkadaşlar 🤔 sakıncası yoktur inşallah
bugün 9. gün değil mi normal artık.ben iş gereği olan aile ziyaretlerini kesmiştim hamilelikle birlikte hepten kestim arabayla gezmeli işleri.

F Feryam bilir bir arkadaşımız vardı seninle aynı zamanlar yazıyordunuz. rumuzu hatırlayamadım.hani ikinizde negatifti o doğal yoldan hamile kaldı, işyeri zorluyordu kore ye mi nereye gitmesi gerekiyordu.kimdi acaba buraya yazmıyor ama sevgilerimi yolluyorum.kendisini merak ettim

X