Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çayda ve kahvedeki kafein miktarı önemli diye biliyorum. Araştırmıştım, hatırlamıyorum ama günlük zararsız bir kafein miktarı var yetişkinler için. Hesaba göre, günde 4 çay bardağı çay bir türk kahvesi içiyordum ben.

Birisi daha yazmış, ben de sizin olumlu sonuç alacağınıza inanıyorum. Yumurta rezerviniz iyi zaten.

Benim de bir denememde 12 yumurtadan 6'sı döllenmişti. Ben de bu konuda laboratuvarda bir eksiklik olduğuna kanaat getirmiştim.

Bahçeci'yi denemenizi öneririm.

Bir de bana Dr'umun önerdiği şeyleri burda size de önermek istedim. Önceden başka seferlerde de paylaşmıştım. Umarım faydası olur Doktorumun tavsiye ettiği şeylerdi bunların çoğu:

- Haftada 4 öğün mercimek (ben yeşil mercimek haşlayıp zeytinyağıyla ve zeytinle yiyorum, tok tutuyor, ekmekten çok daha iyi)
- Haftada 4-5 kere koyu yeşil yapraklı şeylerle salata (çiğ ıspanak, tere, roka, nane, maydonoz, limon ve zeytinyağı eklenecek)
- her gün yarım su bardağı kuruyemiş (ceviz, badem, fındık, kabak çekirdeği)
-haftada 4 gün açıkhavada 40 dakika yürüyüş (rüzgar, soğuk, kar farketmez yürünecek!)
-haftada 2 kere küçük balık yenilecek
-her gün 1 tane omepa q10
-her gün 1 yumurta (Ayrıca, organik olduğundan emin olmadığınız sürece tavuk eti yemek yok)
-her gece 1 adet melatonina (Dr'um bunu söylememişti ama tüp bebekle çocuk sahibi olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle ben kullandım, ama bir hormon bu neticede, aslında doktora sormak gerekli galiba)
-her gün 1 defa Teatrio kapsül (çok pahalı bir ürün ama bunu internette bir kaç kadın çok övmüştü)
-arısütü

Çok teşekkür ederim hem iyi dileğiniz hem de üşenmeden yazdığınız tavsiyeleriniz için..

Teatrio’yu bir doktor eşime önermişti, almıştık ama kullanmadı evde duruyor. Ben içeyim bari
Doktora sormadan hormon almaya çekinirim.
Geri kalanlar bende! Yaparım zor şeyler değil. Sağolun

Merhaba arkadaşlar
PGT den sonuç bekleyen yada transfer bekleyen tüm tedavi aşamada olan arkadaşlardan güzel haber bekliyoruz.
Benim arkadaşım cuma gün opu oldu 3 tane yumurta toplandı 2 tanesi işlem gördü bir tanesi döllendi. Cumartesi'den beri bekliyorduk acaba embriyomuz hale gelişiyor mu diye şimdi haber geldi 3.gün embriyo olarak dondurmuşlar ve arkadaşımı çarşamba gün görüşmeye çağırdı bundan sonra ne olacak emin değilim kalan ufak yumurtaları daha bakmadı acaba 2.ci bir opu olacak mı bu dondurulan embriyoda genetik yapma şansı var mı hiç bir bilgimiz yok ama yine de şükür elimizde bir umut 1 embriyomuz var :))
Bana gelince çok şükür 8. haftamıza girdik mide bulantım yok anneme benzemiş olabilirim cuma gün kalıp atışı ilk kez duyduk çok heyacanlı güzel birşey. Zaten gün boyunca stresden tansiyonum yükselmiş 7-15 çıktı ertesi gün baktım 7-12 olmuş çok endişelendim galiba acaba herşey yolunda mı diye :))

Kızlar kan verdim sonucu 2 saat sonra çıkacak ama idrar testi yaptım, anında silik de olsa çift çizgi çıktı ümitlenmeli miyim acaba çok heyecanlandım. Umarım fotoyu ekleyebilmişimdir
Silik bile sayılmaz gayet net çıkmış tebrikler kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün yaptın testi?

Silik bile sayılmaz gayet net çıkmış tebrikler kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün yaptın testi?
Ay nolur dediğin gibi olsun 5. Gün embriyosu iki tane, bugün transferden sonraki 9. Günüm test günüm yani. İki çizgi birlikte oluşunca bi ümitlendim, sen de tecrübelisin bu konuda sevindim çok yorumuna

2 saat sonra kanda netleşir çok çok sevindim bu grupta güzel haberler hep olsun isterim 2 çizgi çıktıktan sonra kanda çıkmamak zaten mümkün değil :)))) Beta sonuça göre bir mi iki mi tahminde bulunuruz
İnşallah güzelim ya inşallah kan da düşük çıkmaz, bi kere kimyasal geçirdiğim için korkuyorum tabi ama bu çift çizgiyi görmek de bi şeydir

Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. İnşallah seninde arkadaşınızdan bebeğini kucağına aldığı haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…