Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merkezlerarası kan sulandırıcı karşılaştırması😂 :
- Bahçeci pıhtılaşmaya bakmaksızın her hastaya Coraspin veriyor. (Böyle anladım?)
- Acıbadem pıhtılaşmaya bakmaksızın her hastaya kan sulandırıcı iğne veriyor 😂
- Memorial sadece Faktör II ve faktör V Leiden için kan sulandırıcı veriyor, diğer gen mutasyonlarının testini bile yaptırmıyor 🤷‍♀️ (ben Acıbadem’deki tedavimde baktırmıştım)

Ve ben bu farklılığın nedenini (yalan olmasın Bahçeciyi yeni öğrendim ama Acıbadem ve Memorial farkını sormuştum) Memorial'da bir doktora sorduğumda “kan sulandırıcının da başka sakıncaları olabilir” dedi ve ben “öyle olsa diğer merkezler verir mi gerçekten bu çok garip” falan diyince “tıpta tek doğru yoktur” diyerek olası bütün sorularımın da önünü kesmiş oldu ☺️
Sanırım bizim MTHFR 677 gendeki mutasyon kan sulandırıci değilde folik asitle ilgili,memorialde fulya hanım öyle açıklamıştı,pihtolasmayla ilgili başka testlerde yapmıştım onlarda bir problem çıkmamıştı,muhtemelen sizden de istemişlerdir o testleri.

Daha öncede yazmıştım ben de genetiği saglam olduğu halde kalp durması sonucu kürtaj olmustum,genetik doktoru sagliklida olsa her zaman düşük yapma ihtimali olabiliyor ya da genetiği düzgün olduğu halde sağlıksız olabilir denmisti,yani bu işler cidden nasip ve de sabır işi.

46 yaşında tüp bebekle hamile kalan arkadaş izmir de dr israel aruh da yaptırdı 3-4 yıl önceydi ve havuz yöntemi kullanılmış k.k de alisalis ismiyle çok kişiye yardımcı oldu ben de takip ediyorum israel beyi mini tüp bebekte yapıyor havuz yöntemini semra hoca bana önermedi 3. Günde donduruyoruz diye.
İsrael bey benim doktorumdu ilk tedaviye onunla başlamıştım mini tupbebek yapıyor .Daha sonra başka bir doktor tavsiye ettiler opuya başlamadan değiştirdim. Sonradan çok pişman oldum

Biraz kafayı dinleyelim de bakıcaz artık.
Mustafa Bey sahibi olan mı? Baş tabipler birebir ilgilenemiyorlar, pek istemem 😂 Güvenç Bey’i de öneriyorsun herhalde dimi?
Güvenç bey benim doktorum memnunum ama hakkında olumsuz yazılan şeyler var o nedenle önerme kısmında sessiz kalıyorum. Bana önceki tedavilerimden farklı birşey uygulamadı.Sonuc olacakta aynı oranda sağlıklı embriyo oluştu. Olaylar nasıl ileryecek bende bilmiyorum😯

M Mutasyon
Bir de çok vitamini kullanmalısınız sigara da kullaniyorsaniz .Ayrıca tedavi sürecinde nac da kullanın .Sigaranın olumsuz yönlerini biraz azaltır.
[/QUOTE]
Klavye çevirmiş çok vitamin değil c vitamini olacaktı kusura bakma

Güvenç bey benim doktorum memnunum ama hakkında olumsuz yazılan şeyler var o nedenle önerme kısmında sessiz kalıyorum. Bana önceki tedavilerimden farklı birşey uygulamadı.Sonuc olacakta aynı oranda sağlıklı embriyo oluştu. Olaylar nasıl ileryecek bende bilmiyorum😯
Mustafa Bey sahibi olan mı? Baş tabipler birebir ilgilenemiyorlar, pek istemem 😂 Güvenç Bey’i de öneriyorsun herhalde dimi?
Güvenç bey ilacı yüksek kullanıyor bu da kaliteyi düşürüyor ancak benim rezervim az o sebeple olmuş olabilir. Sucklingpigs e sorabilirsin bebeğine Güvenç bey ile kavuştu.

Ben olsam sizin yerinizde Memorial da 1-2 deneme daha yapardım. Nihayetinde siz dememişmiydiniz dr um bir de şu ilacı deneyelim başka hastada olumlu yanıt vermişti diye. Sonrada sağlıklı embiryoyu bulmuştunuz. Yanlış mı hatırlıyorum? Yani bir arayış var doğru olanı bulma yönünde..
Ama tabi siz diyorsanız ki bu hastaneye karşı çok negatifim diye o başka.. önemli olan sizin psikolojiniz..
Ben bahçeci de tedavi görüyorum Güvenç bey de. Tavsiye üzerine gitmiştim... Çok çok olumlu çok çok olumsuz bişi söleyemeyeceğim. Onunla bu 3. Denemem olacak, bakalım o bana diyecek mi şunu deneyelim bunu deneyelim diye?? Bu benim için önemli mesela.. Bahçeci ise hep kalabalık, çok yabancı var. Ama diğer yandan da laboratuvarları iyiymiş.
Mesela bu seferde olmazsa bende memorial a gidcem mesela:)

M Mutasyon
Bir de çok vitamini kullanmalısınız sigara da kullaniyorsaniz .Ayrıca tedavi sürecinde nac da kullanın .Sigaranın olumsuz yönlerini biraz azaltır.
[/QUOTE]
Nac ne oluyor acaba? Ben de tüp bebek tedavisi aşamasında sigara içmiyorum ama olumsuz haberler sonrası üç beş tane içiyorum 😊

Merkezlerarası kan sulandırıcı karşılaştırması😂 :
- Bahçeci pıhtılaşmaya bakmaksızın her hastaya Coraspin veriyor. (Böyle anladım?)
- Acıbadem pıhtılaşmaya bakmaksızın her hastaya kan sulandırıcı iğne veriyor 😂
- Memorial sadece Faktör II ve faktör V Leiden için kan sulandırıcı veriyor, diğer gen mutasyonlarının testini bile yaptırmıyor 🤷‍♀️ (ben Acıbadem’deki tedavimde baktırmıştım)

Ve ben bu farklılığın nedenini (yalan olmasın Bahçeciyi yeni öğrendim ama Acıbadem ve Memorial farkını sormuştum) Memorial'da bir doktora sorduğumda “kan sulandırıcının da başka sakıncaları olabilir” dedi ve ben “öyle olsa diğer merkezler verir mi gerçekten bu çok garip” falan diyince “tıpta tek doğru yoktur” diyerek olası bütün sorularımın da önünü kesmiş oldu ☺
Ben Florance Nightingale’e gidiyorum, pıhtılaşma testi sorusu olmadan bana verdiler herkese de veriyorlardır 😊

Nac ne oluyor acaba? Ben de tüp bebek tedavisi aşamasında sigara içmiyorum ama olumsuz haberler sonrası üç beş tane içiyorum 😊
[/QUOTE]
Ben içerken bi tedavimde hamile kaldım ama kalp atışı olmadı.içmediğim tedavilerim hiç tutmadı 🙄

[/QUOTE]
Sigara kullananlarda özellikle solunumu temizlemede etkili bir sandoz diye biliyorum ilk tedavimde doktor kullanmadığım halde vermişti bana

Ben içerken bi tedavimde hamile kaldım ama kalp atışı olmadı.içmediğim tedavilerim hiç tutmadı 🙄
[/QUOTE]
Sigara kullananların genelde kullandığı bir sandoz özellikle solunum temizlemede faydalı sanırım. Sigara kullanan arkadaşlar tedavi sırasında kullanırsa faydası olabilir diye düşündüm ilk tedavimde sigara kullanmama rağmen doktor vermişti en azından bir kutu kullanalım demişti. Tabi en güzeli içmemek mümkünse bırakmak 😀

Sigara kullananların genelde kullandığı bir sandoz özellikle solunum temizlemede faydalı sanırım. Sigara kullanan arkadaşlar tedavi sırasında kullanırsa faydası olabilir diye düşündüm ilk tedavimde sigara kullanmama rağmen doktor vermişti en azından bir kutu kullanalım demişti. Tabi en güzeli içmemek mümkünse bırakmak 😀
[/QUOTE]
Hımm bilseydim bu süreçlerde bırakmazdım nac içerdim dermişim 😄 aklımızda bulunsun, teşekkürler

Hmm adını çok duydum ama pek birşey hatırlamıyorum hakkında. Ne anlamda olumsuz tavır olarak mı başarı olarak mı?
Bir de Erbil Yağmur ismini çok duydum ama baktım ayrılmış Momart diye bir yerde, acaba lab.ı nasıldır? Deneyimi olan varsa rica ediyorum??

X