Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yok maalesef
Orta kalite idi belki ondandır
Allah kısmet edecek ben ona inanıyorum. Yoksa pgt’li 5AA da olsa olmuyor. Olacaksa 2bb ile de oluyor
Hayırlısı olsun diyoruz.
Evet canım sen pes edecek birine benzemiyorsun zaten güçlüsün umut varsa olacaktır zamanı gelmemiş diye düşünelim , zamanı gelince 2.gün embriyo bile yetiyor

Bu arada arkadaşımın durumu güncelleme getiriyim dedim yarın inşallah Opu yapılacak 1 olgun yumurta var onun dışında 2 tane orta boy yumurtalar toplanacakmış bunlar hepsi solda. Bide küçükler varmış sağ yumurtalıkta onları da tekrar iğneye devam ederek bakacakmış eğer onlarda ilaça tepki verirse 2.ci bir opu olacakmış havuz yöntem gibi ama aynı ayda 2 kere opu :)) Bence bu güzel bir umut bizzat Semra hoca bu yöntemi kendisi muayene ederek söylemiş.
Yanı taze transfer olmayacak demiş rahım yeterince kalın olmamış dedi onun için histereskopi yapılacakmış yanı anlayacağın arkadaşım işi baya uzadı inşallah güzel sonuçlansın da. Hiç olmasa da en azından denedik demek var

Üzüldüm bende üzgünüm. Benim anlamadığım PGT sağlıklı gelen neden tutmaz kı? Bir açıklaması yok mu canım
Tutunma konusu genetik le ilgili değil güzelim embriyonun mitokondriyel yapısıyla ilgili.Birde şöyle bir durum var ngs sadece sayısal kromozom bozuklarini olcebiliyor diğer bozukluklar henüz olculemiyor

Söylediklerini araştıracağım çok teşekürler. Bildiğim kadarıyla transfer aşamasındasınız sağlıklı embriyonuz olmuştu. Takipteyim yani çok yazmasamda 42 ye bir ay kala aramıza karışmadan güzel haberi bekliyoruz o zaman

Tahmin ettiğim gibi betahcg değerim artmaya devam etmedi
Düşük başlayan ve 100% artmayan değer iyice düşmüş, bugün öğrendik.
Hayırlısı böyleymiş diyoruz söylenecek birşey şey yok.
Gerçekten hayırlısı böyleymiş demeliyiz öyle laf olsun diye de değil. Aynı durumu yaşayan biri olarak söylüyorum ben de çok üzülmüştüm ama doktorumun ‘doğal seçilim bu iyi olanlar devam edecek, iyi olanı aramaya devam edeceğiz’ sözleriyle kendime gelmiştim ve çok çok üzülmeyeceğim diye kendime söz vermiştim. Tabi ki birazcık üzülmek hakkımız, sevgili elexus yola devam ediyoruz arkadaşım

Tutunma konusu genetik le ilgili değil güzelim embriyonun mitokondriyel yapısıyla ilgili.Birde şöyle bir durum var ngs sadece sayısal kromozom bozuklarini olcebiliyor diğer bozukluklar henüz olculemiyor
Anladim mitokondra hakkinda okumustum yumurtaya enerji veren kismi miyidi cok onemli demisti demek ki ne kadar derin giderse o kadar farkli seyler varmis bu arada arkadasima yapilan yontemin ismi duo stimulasyonmus.

Çok üzüldüm bende gerçekten üstelik pgd de yapılmış sağlıklı gelmiş. Pıhtılaşma testlerinize bakılmışmıydı. Belki ondandır

Anladim mitokondra hakkinda okumustum yumurtaya enerji veren kismi miyidi cok onemli demisti demek ki ne kadar derin giderse o kadar farkli seyler varmis bu arada arkadasima yapilan yontemin ismi duo stimulasyonmus.
Yanlış hatırlamıyorsam Bebegimhadi de de bu yöntem uygulanmıştı.Semra Hanım türkiyede tupbebek konusunda gerçekten en önemli isim diyebilirim.Basarili klinikler de çalışan bir çok doktor bu işi ondan öğrenmiştir. Hangi doktorun ozgecmisine baksam bir Semra Kahraman ismi görüyorum. İçiniz rahat olsun olacaksa olacaktır.

Lütfen ileri yaş tüp bebekte gercekten kendini geliştirmiş doktor arayisimizda birbirimize destek olalim. Burdan isim önerelim. Zamanimiz çok az zaten. Şahsen ben onerilerinizi bekliyorum. Aret Kamar hakkinda arastiriyorum şimdilik. Bizler için farkli bir protokol uyguladigini duydum ama emin değilim...

Arkadaşınıza yapılan bu yöntem nedir bilginiz varmı.
İsimi duo stimulasyon (ikili uyarım) demiş yanı 2 kere arka arka opu yapmak. Arkadaşım bu sabah opu olacak sonra tekrar iğnelere devam edecek eğer kalan küçük foliküller iğneye tepki verirse ve büyürse tekrar toplanacak ama doktor hiç büyümeyip yok olabilir demiş bekleyip göreceğiz. Bu arada bu küçük foliküller ilk muayenede görünmeyenler demek iğne ile belli bir zaman sonra ortaya çıktı çünkü ilk muayenede 3-4 folikül demişti.

yaa E Elexus cum çok üzüldüm.bu nasıl bir iş bende çözemedim.negatifte almadın sonucu.semra hoca ne diyor bu konuda bende merak ediyorum niye böyle olmuş ?
hayırlısı neyse o olsun demekten başka çare yok.kendini ne olur çok üzme bir bakmışsın bir kaç aya hamilesin.sadece pes etmeden devam ve dr merkez değişebilir.
T tunserD12 cim emin misin sonuç bundan mı kaynaklanıyor bilmediğim için merak ettim.

bende yapılmadı forumdan başka birinde yapıldı sanki.benim havuz yöntemi ve tarlusal isimli ilaçla hiç beklemedim ayları yılları :)

bende emin değilim Aret Kamar hakkında.Klomen le tedavi ediyordu en son iğne bazısına veriyor bazısına vermiyor.Klomende yumurta takibinde verilen bir ilaç genellikle yumurtan değil nur topu gibi kistin oluyor 40 lı yaşlarda kullananlarda.
ankarada gen-art tüp bebek merkezi doktorum açıklamıştı. klomenin tüp bebek tedavisinden kalkalı 20 yıl olduğunu, kendi merkezlerinde hiç kullanılmadığını, iğnelerle benim fsh ımın düşeceği ismini hatırlayamadığım değerlerimin yükseleceği iğne olmadan yumurtanın içinin boş çıkacağının daha baştan belli olduğunu söylemişti.
bende sonuç aldığım erbil beyde femara ilaç kullandı 5 gün. klomenden daha iyi sanırım femara. ondan sonra merional iğne düşük dozda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…