- 6 Aralık 2018
- 137
- 188
- 47
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.661
Kesinlikle size katılıyorum. 42-46 yaş aralığında olup pozitif sonuç alıp hamile olan veya doğum yapan arkadaşlar doktorlarınızın adını verin bizede. İyi araştırın diyoruz ama bulamıyoruz o doktorları bir türlü. İyi Doktorlara gittik mutlaka ama genç vakalarda iyi çoğu. Bizim yaşlarda başarılı olan bulmak zor. Ankara'da yaşıyorum çok doktor var ama ileri yaş olunca hangisi bilmiyorumO kadar doğru söylüyorsunuz ki; hastaneler doktorlar bizi bankamatik olarak görüyorlar. servetlerini bizim gibi çaresiz insanlardan elde ediyorlar. hep aynı şeyi söylüyorum ben de yaşımıza uygun bir tedavi yöntemi olmalı. yaşımızda uzmalık yapmış olan doktorlar olmalı. her önümüze çıkan tüp bebek merkezine gitmemeliyiz. "şu doktor varmış ona giden her kadın mutlaka hamile kalıyormuş" diyorlar ya işte o doktorlar zaten genç ve yumurtasında sorun olmayan kadınları özellikle seçiyorlar ve doğal olarak başarısızlıkları olmuyor. Düşünün bence 42-46 yaş aralığındaki kadınlarda büyük başarı elde eden doktor kaç tane var? kendini zorlu vakalara adayan kaç tane doktor var? hiç bir doktor başarısızlıkla anılmak istemez ve istemediği için de bir kez denemiş olmak için ve tabi ki de para kazanmak için "hadi sana da bir şeyler yapalım" diyerek 30 yaşındaki kadına uyguladığı tedavinin aynısını uygular. o da çok iyi bilir ki olmaz ama sonuçta onun önem verdiği bizim sağlığımız, duygularımız değil sadece cebidir.
arkadaşlar gerçekten de çok iyi araştırıp çok düşünüp ona göre karar verin. kendinizi doğru insanlara teslim edin. gitmemiz gereken yer tüp bebek merkezi değil, 40 yaş üstü tedaviyi iyi yapan ve bu konuda uzmanlık alanı olan yerler olmalı. hem bedensel sağlığınızdan hem de ruh sağlığınızdan olmayın.
Yanlış anlaşılmasın imkansiz değil tabiki ama acaba donasyonla mi kalmış doktoru hakkında bilgi yok gibi50 yaÅında üçüzleri kucaÄına aldı Ä°zmirli doktor, 14. tüp bebek denemesi sonrası 50 yaÅında üçüzleri doÄurdu - Ä°zmir Haberleri
m-haberturk-com.cdn.ampproject.org
Bugün okuduğum haber. Hemde kendisi dr 50 yaşında üçüzleri doğurmuş. 14.tüp denemesinde
Benim bu aklıma gelmedi ama donasyon olsa daha önce denemezmiydi. 41 de başlamış 49 da hamile kalmış. Diğer taraftan Türkiye de 3 embiryo koyulmuyor. Tabi kaçak koyan dr ları saymazsakYanlış anlaşılmasın imkansiz değil tabiki ama acaba donasyonla mi kalmış doktoru hakkında bilgi yok gibi
Doktor ismi olarak birşey diyemem ama hatırlasanKesinlikle size katılıyorum. 42-46 yaş aralığında olup pozitif sonuç alıp hamile olan veya doğum yapan arkadaşlar doktorlarınızın adını verin bizede. İyi araştırın diyoruz ama bulamıyoruz o doktorları bir türlü. İyi Doktorlara gittik mutlaka ama genç vakalarda iyi çoğu. Bizim yaşlarda başarılı olan bulmak zor. Ankara'da yaşıyorum çok doktor var ama ileri yaş olunca hangisi bilmiyorum
Ne kadar süre kullandınız acaba.birde nasıl kullanmıştınız.
Ben adanada bir yerle görüştüm 40 yaş üstü almıyormuş.kendimi aşağılık vasıfsız hissettimgenç yaştakileri doğurtmaya ne var.işinde uzmansan asıl bizlere bi el at.
Yapsaydı donasyonu şimdiye kadar yapardı 13 kez beklemezdi bence,Benim bu aklıma gelmedi ama donasyon olsa daha önce denemezmiydi. 41 de başlamış 49 da hamile kalmış. Diğer taraftan Türkiye de 3 embiryo koyulmuyor. Tabi kaçak koyan dr ları saymazsak
Haberi okudum ve bilimin tüm imkanlarından yararlansınlar tavsiyesi tedavi yöntemlerinden hangisi uygunsa demis bana donasyonu çagrıstırdı.o tedavilerle birlikte 14. Denemesi olabilir.kendinin de olabilir.düşünebiliyor musunuz 41 kadin 46 yas erkek pırıl pırıllar ve doktorlar ikiside...taa 50 ve 55 yaşta bebek nasip oluyor.üçuz gebelik ayri bir zorluk.gercekten hamilelik takibi dogumu cok iyi yapilmis masallahYanlış anlaşılmasın imkansiz değil tabiki ama acaba donasyonla mi kalmış doktoru hakkında bilgi yok gibi
Merhaba icinde bulundugumuz durumu çaresizliği o kadar iyi izah etmişsiniz ki 45 yaşında 7 kez negatif sonucu alan biri olarak üstelik bunu denemeleri daha bilim adamı insanlarla yapmis olmama rağmen.. pes etmeden devam etmek istiyorum ama nasil doğru kim..O kadar doğru söylüyorsunuz ki; hastaneler doktorlar bizi bankamatik olarak görüyorlar. servetlerini bizim gibi çaresiz insanlardan elde ediyorlar. hep aynı şeyi söylüyorum ben de yaşımıza uygun bir tedavi yöntemi olmalı. yaşımızda uzmalık yapmış olan doktorlar olmalı. her önümüze çıkan tüp bebek merkezine gitmemeliyiz. "şu doktor varmış ona giden her kadın mutlaka hamile kalıyormuş" diyorlar ya işte o doktorlar zaten genç ve yumurtasında sorun olmayan kadınları özellikle seçiyorlar ve doğal olarak başarısızlıkları olmuyor. Düşünün bence 42-46 yaş aralığındaki kadınlarda büyük başarı elde eden doktor kaç tane var? kendini zorlu vakalara adayan kaç tane doktor var? hiç bir doktor başarısızlıkla anılmak istemez ve istemediği için de bir kez denemiş olmak için ve tabi ki de para kazanmak için "hadi sana da bir şeyler yapalım" diyerek 30 yaşındaki kadına uyguladığı tedavinin aynısını uygular. o da çok iyi bilir ki olmaz ama sonuçta onun önem verdiği bizim sağlığımız, duygularımız değil sadece cebidir.
arkadaşlar gerçekten de çok iyi araştırıp çok düşünüp ona göre karar verin. kendinizi doğru insanlara teslim edin. gitmemiz gereken yer tüp bebek merkezi değil, 40 yaş üstü tedaviyi iyi yapan ve bu konuda uzmanlık alanı olan yerler olmalı. hem bedensel sağlığınızdan hem de ruh sağlığınızdan olmayın.
Boşverin hiç moralinizi bozmayın,her kadın her yaşta anne olmak ister,genlerimize kodlanmış,yumurtalariniz olduğu sürece kimsse bu hakkı kullanmamıza engel olamaz,imkanıniz varsa istanbula iyi merkezlere gelin,tedavi olduğum hastanede bir kadinla ayni gün transfer olmuştuk sonucu ne oldu bilmiyorum ama beşinci gün kaliteli embiryosu oluşmuştu yaşı 46'ydi.Ben adanada bir yerle görüştüm 40 yaş üstü almıyormuş.kendimi aşağılık vasıfsız hissettimgenç yaştakileri doğurtmaya ne var.işinde uzmansan asıl bizlere bi el at.
Kesinlikle çok haklısın,kadinin yaşına rağmen saglikli bir şekilde ucuz gebeliği devam ettirip doğum yapması kadın dogumcularin ve hastanenin titiz çalışmasına da bağlı,tabi kadının fizyolojik yapısi da bu durumu kaldirabilmis,çoğu gencecik kadın ikiz gebeliği bile kaldiramayabiliyor.Haberi okudum ve bilimin tüm imkanlarından yararlansınlar tavsiyesi tedavi yöntemlerinden hangisi uygunsa demis bana donasyonu çagrıstırdı.o tedavilerle birlikte 14. Denemesi olabilir.kendinin de olabilir.düşünebiliyor musunuz 41 kadin 46 yas erkek pırıl pırıllar ve doktorlar ikiside...taa 50 ve 55 yaşta bebek nasip oluyor.üçuz gebelik ayri bir zorluk.gercekten hamilelik takibi dogumu cok iyi yapilmis masallah
Benimde tavsiyem hamile kaldıgınızda kadın dogum doktorunu ozenli secmeniz özel bilinen hastanelerde medicalpark vs. Dogum yapmanız. bir arkadaşım 40 yas üzeri ikisini de tecrübe etti.keske paraya kıyıp yine acibadem hastanesine gitseydim dedi.arkadaşın pihti ignesini devlet kesti 33. Haftada zor bir sezaryan ve eziyet ceken bir bebekle kendilerini cok zor kurtardilar.
Öyle çok bilinen dr.hastane degil demek istedigim isine bagli dr .lar önemli
Çok tesekkür ederimKesinlikle çok haklısın,kadinin yaşına rağmen saglikli bir şekilde ucuz gebeliği devam ettirip doğum yapması kadın dogumcularin ve hastanenin titiz çalışmasına da bağlı,tabi kadının fizyolojik yapısi da bu durumu kaldirabilmis,çoğu gencecik kadın ikiz gebeliği bile kaldiramayabiliyor.
Sen de buradaki kadinlar için çok güzel bir orneksin,benim yaşım kırk yaş üstü değil ama yumurtalarımin azlığından dolayı genelde bu forumdayim ve sizlerin tecrübelerinden çok şey öğrendim,Allah razı olsun gerçekten verilen bilgiler çok kıymetli♥
Merhaba icinde bulundugumuz durumu çaresizliği o kadar iyi izah etmişsiniz ki 45 yaşında 7 kez negatif sonucu alan biri olarak üstelik bunu denemeleri daha bilim adamı insanlarla yapmis olmama rağmen.. pes etmeden devam etmek bizimde 7
Bizde 5 yılda7 defa negatifi gördük canım. Aynı yaş.Merhaba icinde bulundugumuz durumu çaresizliği o kadar iyi izah etmişsiniz ki 45 yaşında 7 kez negatif sonucu alan biri olarak üstelik bunu denemeleri daha bilim adamı insanlarla yapmis olmama rağmen.. pes etmeden devam etmek istiyorum ama nasil doğru kim..
Tahmin ettiğim gibi betahcg değerim artmaya devam etmedi
Düşük başlayan ve 100% artmayan değer iyice düşmüş, bugün öğrendik.
Hayırlısı böyleymiş diyoruz söylenecek birşey şey yok.
[/QUOTE
Çook üzüldüm gerçekten çok üzüldüm. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. allah yardımcınız olsun
Çok üzüldüm hemde çok.Allah yardımcınız olsun.Tahmin ettiğim gibi betahcg değerim artmaya devam etmedi
Üzüldüm bende üzgünüm. Benim anlamadığım PGT sağlıklı gelen neden tutmaz kı? Bir açıklaması yok mu canımTahmin ettiğim gibi betahcg değerim artmaya devam etmedi
Üzüldüm bende üzgünüm. Benim anlamadığım PGT sağlıklı gelen neden tutmaz kı? Bir açıklaması yok mu canım