Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kesinlikle size katılıyorum. 42-46 yaş aralığında olup pozitif sonuç alıp hamile olan veya doğum yapan arkadaşlar doktorlarınızın adını verin bizede. İyi araştırın diyoruz ama bulamıyoruz o doktorları bir türlü. İyi Doktorlara gittik mutlaka ama genç vakalarda iyi çoğu. Bizim yaşlarda başarılı olan bulmak zor. Ankara'da yaşıyorum çok doktor var ama ileri yaş olunca hangisi bilmiyorum

Doktor ismi olarak birşey diyemem ama hatırlasan ligea 43 yaşında hamile kalan doktoru kimdi hatırlamıyorum bir de semis2002 vardı 44 yaşında hamile kalan doktoru Bülent beydi.istersen bir araştır belki işine yarar bir bilgi elde edersin.Ben o zaman 39 yasindaydim şimdi 42 ikiye 1 ay var

Ben adanada bir yerle görüştüm 40 yaş üstü almıyormuş.kendimi aşağılık vasıfsız hissettim genç yaştakileri doğurtmaya ne var.işinde uzmansan asıl bizlere bi el at.

kendinizi suçlamayın, bu durumlarda söylemesi kolay diyeceksiniz belki ama ben de yaşadım benzer bir durum. Ancak asıl suçlanması gereken size o şekilde davranan sözde doktor veya klinik herneyse odur. onlar maddiyat uğruna gözlerini bile kırpmadan herşeyi yaparlar, karakterlerinden bile ödün verirler. kolay ile uğraşmak hep işerine geliyor, zoru başarmak için uğraşmak zaman kaybı olarak görülüyor. Hİç canınızı sıkmayın.

Benim bu aklıma gelmedi ama donasyon olsa daha önce denemezmiydi. 41 de başlamış 49 da hamile kalmış. Diğer taraftan Türkiye de 3 embiryo koyulmuyor. Tabi kaçak koyan dr ları saymazsak
Yapsaydı donasyonu şimdiye kadar yapardı 13 kez beklemezdi bence,

Yanlış anlaşılmasın imkansiz değil tabiki ama acaba donasyonla mi kalmış doktoru hakkında bilgi yok gibi
Haberi okudum ve bilimin tüm imkanlarından yararlansınlar tavsiyesi tedavi yöntemlerinden hangisi uygunsa demis bana donasyonu çagrıstırdı.o tedavilerle birlikte 14. Denemesi olabilir.kendinin de olabilir.düşünebiliyor musunuz 41 kadin 46 yas erkek pırıl pırıllar ve doktorlar ikiside...taa 50 ve 55 yaşta bebek nasip oluyor.üçuz gebelik ayri bir zorluk.gercekten hamilelik takibi dogumu cok iyi yapilmis masallah
Benimde tavsiyem hamile kaldıgınızda kadın dogum doktorunu ozenli secmeniz özel bilinen hastanelerde medicalpark vs. Dogum yapmanız. bir arkadaşım 40 yas üzeri ikisini de tecrübe etti.keske paraya kıyıp yine acibadem hastanesine gitseydim dedi.arkadaşın pihti ignesini devlet kesti 33. Haftada zor bir sezaryan ve eziyet ceken bir bebekle kendilerini cok zor kurtardilar.
Öyle çok bilinen dr.hastane degil demek istedigim isine bagli dr .lar önemli

Merhaba icinde bulundugumuz durumu çaresizliği o kadar iyi izah etmişsiniz ki 45 yaşında 7 kez negatif sonucu alan biri olarak üstelik bunu denemeleri daha bilim adamı insanlarla yapmis olmama rağmen.. pes etmeden devam etmek istiyorum ama nasil doğru kim..

Ben adanada bir yerle görüştüm 40 yaş üstü almıyormuş.kendimi aşağılık vasıfsız hissettim genç yaştakileri doğurtmaya ne var.işinde uzmansan asıl bizlere bi el at.
Boşverin hiç moralinizi bozmayın,her kadın her yaşta anne olmak ister,genlerimize kodlanmış,yumurtalariniz olduğu sürece kimsse bu hakkı kullanmamıza engel olamaz,imkanıniz varsa istanbula iyi merkezlere gelin,tedavi olduğum hastanede bir kadinla ayni gün transfer olmuştuk sonucu ne oldu bilmiyorum ama beşinci gün kaliteli embiryosu oluşmuştu yaşı 46'ydi.

Kesinlikle çok haklısın,kadinin yaşına rağmen saglikli bir şekilde ucuz gebeliği devam ettirip doğum yapması kadın dogumcularin ve hastanenin titiz çalışmasına da bağlı,tabi kadının fizyolojik yapısi da bu durumu kaldirabilmis,çoğu gencecik kadın ikiz gebeliği bile kaldiramayabiliyor.
Sen de buradaki kadinlar için çok güzel bir orneksin,benim yaşım kırk yaş üstü değil ama yumurtalarımin azlığından dolayı genelde bu forumdayim ve sizlerin tecrübelerinden çok şey öğrendim,Allah razı olsun gerçekten verilen bilgiler çok kıymetli

Çok tesekkür ederim bende burada baya birsey ögrendim. bende dahil, tüp bebek serüvenlerimizde buradan çok seý öğrendik

Bizde 5 yılda7 defa negatifi gördük canım. Aynı yaş.

Tahmin ettiğim gibi betahcg değerim artmaya devam etmedi
Düşük başlayan ve 100% artmayan değer iyice düşmüş, bugün öğrendik.
Hayırlısı böyleymiş diyoruz söylenecek birşey şey yok.
Üzüldüm bende üzgünüm. Benim anlamadığım PGT sağlıklı gelen neden tutmaz kı? Bir açıklaması yok mu canım

Üzüldüm bende üzgünüm. Benim anlamadığım PGT sağlıklı gelen neden tutmaz kı? Bir açıklaması yok mu canım

Yok maalesef
Orta kalite idi belki ondandır
Allah kısmet edecek ben ona inanıyorum. Yoksa pgt’li 5AA da olsa olmuyor. Olacaksa 2bb ile de oluyor
Hayırlısı olsun diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…