O zaman durumu guncelleyeyim
Evet 11 Kasimda yapilan 3. yumurta toplamamdaki 1 folikül dolu çıktı nihayet. Hatta dollendi,3.güne geldi ve transfer yapıldı. Sonuç negatif oldu ama olsun bunun bile imkansiz oldugunu ima eden doktorlara karsi kendi hakliligimi onaylamis oldum. Hos,ben 45 oldum yani 42 yaşındaki birine göre çok daha zorlaştı durumum ama imkansiz değil,gördük. Zira 40 inizi fazlaca gecmediyseniz umutsuz olmayin asla.Ben bu son süreci yurtdisinda denemek zorunda kaldim,burada yasadigim için son adet tarihimi kestiremedigimden Turkiyeye gelemedim. Ve burda hakkaten değişik bi tedaviyle yani yine igne ama son derece temiz icerikli ve dusuk doz kullanildi o mu etkili oldu ya da prp yaptirmistim o mu çalıştı bilemiyorum. Prp için Turkiyedeki doktorum dalga bile geçmişti, operasyondan sonra...Herneyse, yani diyorum ki 40 üstü çocuk sahibi olmaya çalışan kadinlara uygulanmasi gereken bence daha farkli bi tedavi yontemi olmali. 20,30larinda olanlarla ayni protokolü, ayni zaman kaybina neden olacak yöntemi uygulayan doktorlardan ,ne kadar ünlü (!) olurlarsa olsunlar uzak durulmalı. Çaresizliğimizi fırsata çevirenler ya da hiç risk alamayan kişilere de -doktor- denilmemeli. Kabullenip kenara çekilmek bana göre değil hiç. Bi süre daha deniycem,doğaya meydan okumak belki ama yapicam. Doğru adımlar, doğru insanlar arayisindayim. Umarim vicdanli,üretken, bilimsellikle içiçe bir doktorla birlikte başarma şansım olur....