Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İncir kürü var, hayıt tohumu var, kök hücre tedavisi yeni yeni başlıyor. En azından sağlıklı beslenme adına kürlerinizi bırakmayın. Allah büyük. Hiç belli olmaz

İncir kürü yaptım, havuç kürü, hayıt tohumu, aslan pençesi, böğürtlen kökü ooooo okadar çok şey yaptım ki. hani bir ayet vardır “Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık” işte ben kendime düşen herşeyi yaptım, gerisi takdiri ilahi. Dediğiniz gibi Allah büyük bundan sonrası hiç belli olmaz.

Kök hücre düşünüyormusunuz? Okuduğum kadarıyla yumurta rezervi az olan durumlarda da uygulanıyor. Bahçeci de bu konuda adımlar atacaktı ama ne durumdalar bilemiyorum tabi..

Bahçeci geçen yıl bana senin çocuğun olmaz. boşuna zamanından, sağlığından, parandan olma dedi. Memorial de yapabileceğimiz çok bir şey yok dedi. Acıbadem de PRP yap belki dedi.

bi süre kısa kullansanız nasıl olur. hem bu yıl kısa saçlar çok moda

Anladığım kadarıyla türkçe bilmeyen türk sayılmıyor

İnşallah 3.gün transfer olsun da sonrası bakarız kalitesi gerçekten iyi çıkarsa belki de tutunur bizde ona altın yumurta deriz :)))

Türk olmayanlar türkçe bilmiyor canım arkadaşım türk değil :)))
Ben türküm ama orta asyalı türküm
Ben türk sanmıştım , benim türkçe bilmeyen bir kuzenim var Avustralyada . Anne yabancı babayla anne küçükken ayrılmışlar o nedenle hiç bilmiyor. Bizim ülkemizde turist kavramı diye birşey var anlasilan tupbebek te de turistlere yapılan muamele aynı. Şaşırdım sağlık sektöründe de olması üzücü.Umarim başarılı olur tekrar uğraşmasına gerek kalmaz

Aynen öyle canım türkiyede sağlık sektörde turist kavramı var bende onu fark ettim. Şimdi benim hatam ben arkadaşıma kendim ne kadar ödediysem (7250 tl tüp bebek, 5000tl ilaçlara, 1200 tl dondurma, 2.ci transfer 3000tl gibi) onu söyledim sandım kı benzer ücretler olacak ama sonradan anladım kı yabancılara fiyatlar farklı bunu bizim hastaneye mail gönderdikten sonra anladık. Eğer bu tek yumurta tutarsa ödemeler zaten hiç problem değil unutulur gider inşallah bakalım

İnşallah tutar ya, maddi boyutu da manevi boyutu kadar olmasa da önemli, sonuç olumlu olunca feda olsun der insan ama olmayınca her şey yük, allah yardımcımız olsun

Donasyonun da garantisi yoktu sanki yanlış mı biliyorum, bir de daha yüksek fiyatlardı diye hatırlıyorum

arkadaşına sen tavsiyede bulunup bu şekilde de olumsuzluklar yaşanınca ister istemez canın sıkılmıştır ama sıkma canını sonuçta türkiye tupbebek konusunda 3.sirada ve gidebileceği en iyi kliniklerden birisine gitmiş bizlerde türk parasına göre az paralar ödemiyor. Tüpbebek tedavisi maddi manevi zor hepimiz toparlanıp tekrar deniyoruz benim 5.denemem olacak bu olaya hatırı sayılır bir para yatırdık. Stress yapma sende hamilesin sana da iyi gelmez. Rahat ol herkes ne ödediyse onlarda onu odemis. Olmasa bile tekrar deneyebilirler. İlk tedavide başarılı olan sayısı bizim yasimizda çok azdır

Aynen hepimize geçmiş olsun maddi manevi çok zor. Kendimi sakın tutmaya çalışıyorum arkadaşım benden daha sakın :))))) Çok zengin olsam tüp bebek tedavi ücretini ödeyen vakıf kurardım

Donasyonun da garantisi yoktu sanki yanlış mı biliyorum, bir de daha yüksek fiyatlardı diye hatırlıyorum
Evet donasyon daha pahalı kiprista yapılıyor diye biliyorum sitede konuşan bir arkadaş Bakude yaptırmış
Başarı oranı da galiba biraz daha yüksek yinede tek seferde tutacak diye bir garantisi yok

Elexus benim hesap eşeğini kaybedip bulunca şükreden gibi oldu.Eski haline dönsün razıyım az olsun
Saç derken benim saçım çok dökülüyor kısaltmak istiyorum hamilelikte saç kesilir mi? Kısaltmak istiyorum gerçekten yıkamak da daha kolay olur boya tabii ki yapmam da kaynana kestirmez flan dedi bana :))))

İnşallah 3.gün transfer olsun da sonrası bakarız kalitesi gerçekten iyi çıkarsa belki de tutunur bizde ona altın yumurta deriz :)))
Tüp bebekte ilk denemede tutturan az diye duydum. Yine de kısmet. Bu arada benim de aynı durum oldu. Olgunlaşan bir yumurtam vardı. Diğerleri de olgunlaşıyordu ama bu defa önce olgunlaşan çürüyecekti. Bir tane alındı gerisi beklenmedi. Herşey yolunda gitti ama tutunmadı. Burada şunu gördüm. Yumurtam iyiydi . Buna da şükür dedim. Sonra kendiliğinden hamile kaldım o da olmadı. Kısmetimi aramaya devam ediyorum. Arkadaşınızın masrafı çok olmuş ama bu da işin cilvesi. Hiç moraliniz bozulmasın. İnşallah ilk denemede tutar.

Saç derken benim saçım çok dökülüyor kısaltmak istiyorum hamilelikte saç kesilir mi? Kısaltmak istiyorum gerçekten yıkamak da daha kolay olur boya tabii ki yapmam da kaynana kestirmez flan dedi bana :))))
Benim fikrimi soracak olursan kestirebilirsin fakat içim rahat etmeyecek diyorsan sonra ki aylara erteleyebilirsin

Aynen hepimize geçmiş olsun maddi manevi çok zor. Kendimi sakın tutmaya çalışıyorum arkadaşım benden daha sakın :))))) Çok zengin olsam tüp bebek tedavi ücretini ödeyen vakıf kurardım
Bu benim de aklımda, hem de psikolojik destek sağlayacak bu vakıf, ne güzel olurdu. Biz yine yaptırabiliyoruz bu tedaviyi parasızlıktan yaptıramayan bir yıldır para biriktiren var, bunu görünce aklıma gelmişti ama imkanlar elvermiyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…