Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu çok güzel bir haber.Rahim kalinlasmasinin hormon dışında bir çözümü bulunur umarım ki bana artık eminim iyi gelmiyor.Ankara'da bu tedaviyi uygulayan bir doktor var mı acaba?
here she comes comes rahim kalinlasmasi için akupunktur denedin mi , aslan pençesi ve nar suyu ile kombine yaparak doktorun verdiği ilaçlarla birleşince ise yarayabilir bir de ulun Uluğ adında bir doktor duydum burada rahim inceliği de uzanmış bir de onunla bir görüşme yapsan farklı ne yapıyor aklına yatarsa tedavi olursun

Tamara senin nasıl gidiyor güzelim, en son hatırladığım kalite ile uğraşıyordun memorialdasın değil mi?

Tunser'cim doğru hatırlıyorsun ama olmadı ne yazık ki, kaliteli yumurtam kalmamış. artık bıraktım herşeyi nasip olmayınca olmuyor, kabullenmeye çalışıyorum artık...

Tunser'cim doğru hatırlıyorsun ama olmadı ne yazık ki, kaliteli yumurtam kalmamış. artık bıraktım herşeyi nasip olmayınca olmuyor, kabullenmeye çalışıyorum artık...
Hatırlarsan ilk tedavimde benimde sadece 3 güne giden tek bir embriyo oldu diğerleri 3.gune bile gelmemişti ve yaşım 39 du. Bence vazgeçme fsh değerini 10 civarlarında tutmaya çalış ,Akdeniz diyeti uygula takviyelerini uygun dozajda kullan ve mutlaka 5 km hergün yürü 3 ay da sağlıklı bulursun diye düşünüyorum

neler neler yaptım inanamazsın, en son geçen hafta gittim doktora reglimin 2 gününde ama maalesef hiç yumurta yok. Eylül, Ekim aylarında da gittim bi umutla yine yoktu yaş 45 artık olmaz dedi doktorlar

Ay kızlar transferin ilk günlerindeyim daha ve unutup ev köpişimi kucağıma aldım severken, hemen bıraktım ama kendisi 12 kilo olduğundan kafama takıldı, azcık canım sıkıldı bi şey olmamıştır di mi benim gibi hata yapan var mı

Birşey olacağını sanmıyorum içiniz ferah tutun burada bir arkadaş vardı transferden sonra uçakta kucağına biri oturmuştu sonra beline merdiven düşmüştü sanırım yetmedi kedisinin üzerine basıp korkudan sıçramisti

ay allahım neler varmış kahkaha attım, sonra da sonuç pozitif mi oldu? Olacağı varsa her türlü oluyor dedikleri bu o zaman, çok sağolun bu güzel örnekler için

ay allahım neler varmış kahkaha attım, sonra da sonuç pozitif mi oldu? Olacağı varsa her türlü oluyor dedikleri bu o zaman, çok sağolun bu güzel örnekler için
Evet canım oğlu oldu sende rahat ol birşey olsa kanaman olur veya zor dayanacagin sancin olurdu .Keyifle beklemeye devam

Transferin hayırlı olsun
Korkma birşey olmaz bir sürü değişik tecrübe okuduk burada tutunacak embriyo her türlü tutunuyor

Hayırlı olsun... Olmamıştır merak etme.. Tutunacak embiryo her türlü bırakmıyor ana rahmini.

neler neler yaptım inanamazsın, en son geçen hafta gittim doktora reglimin 2 gününde ama maalesef hiç yumurta yok. Eylül, Ekim aylarında da gittim bi umutla yine yoktu yaş 45 artık olmaz dedi doktorlar
İncir kürü var, hayıt tohumu var, kök hücre tedavisi yeni yeni başlıyor. En azından sağlıklı beslenme adına kürlerinizi bırakmayın. Allah büyük. Hiç belli olmaz

Kök hücre düşünüyormusunuz? Okuduğum kadarıyla yumurta rezervi az olan durumlarda da uygulanıyor. Bahçeci de bu konuda adımlar atacaktı ama ne durumdalar bilemiyorum tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…