-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.601
Kaynak düşünmezmisin? Tek tek yapıştırılanlardan değil. Bir kaç parça takıyorşar. En azından saçın kendine gelene kadar bi süre idare ederkızlar sizinle birşey daha paylaşacağım. Ama yazacağım şeyin Tüpbebek ile alakası yok
Şimdi benim saçlarım çok dökülmüştü zaten ince telli bir şekil veremedigimden hep topluyorum omuzunda kestirdim yine olmadı. Neyse instagram da istanbulda bir kuaför çok güzel perma yapıyordu dün gittiğimde cesaretimi toplayıp yaptırdım sonuç felaket .Saçımda hiç dalga yok hani tost yapıyorlar ya onun gibi oldu .Artık toplasamda iğrenç duruyor ne yapayım kazıtıp peruk mu takayım
Araştıracağım teşekkürKaynak düşünmezmisin? Tek tek yapıştırılanlardan değil. Bir kaç parça takıyorşar. En azından saçın kendine gelene kadar bi süre idare eder
Gerçekten kötü ilerlemiş ama dediğin gibi karamsarlığa kapılmamak lazım .Bir tanede genetiğe gönderilebilir fakat 5.gune gidene kadar bekleteceklerini sanmam 3.gun genetik yapılır ama kapsamlı olmaz gereksiz olur.Merhaba kızlar
Pozitif sonuç alan arkadaşlara tekrar tebrik ederim , sonuç bekleyen ve tedavide olan arkadaşlarım duam sizinle
Benim arkadaşımın durumu iyi gitmiyor maalesef 4 tane yumurta görünmüştü ama şimdi 3e düştü ve sadece 1 tane yumurtası 17mm kadar büyükmüş diğer 2 tanesi maalesef yeterince olgun olmayacakmış yanı cuma gün opu var ve sadece bir tane yumurta toplayacakmış ve duruma göre direk taze transfer yapılacakmış içimde çok büyük üzüntü var ama onunla konuştuğumda belli etmiyorum umut olabilir diyorum aynı zamanda herşey hazırlık olalım diyorum ama gerçekten üzgünüm. Arkadaşım yabancı yurtdışından geldiği için fiyatlarda uçuk tedavi $2800 ($700 başta aldı kalan $2100 opu gun alacakmış) ve ilaçlar 5000 tl tuttu ayrıca tedavi öncesi istenen bir sürü kan testler flan onlarda $700 yakın tuttu tüm bunlar tek bir yumurta toplamak için((( Zaten git gel uçak ve otel masrafları saymıyorum bile.
Şimdi cuma gün tek yumurtadan inşallah en azında 3.gün embriyo olurda transfer olsun istiyorum sizce bu durum nasıl? Allahtan umut kesilmez ama ne biliyim bide bu durumdu genetik flan da yapılmaz değil mi?
Peki 3.gün yapılan test kaç günde sonuçlanıyor? O esnada embriyo donduruyor mu? 2 günde çıkan genetik diye birşey duymuştum ama dediğin gibi 5.güne kadar bekletmezler benceGerçekten kötü ilerlemiş ama dediğin gibi karamsarlığa kapılmamak lazım .Bir tanede genetiğe gönderilebilir fakat 5.gune gidene kadar bekleteceklerini sanmam 3.gun genetik yapılır ama kapsamlı olmaz gereksiz olur.
merhaba tam benim eski durum şu an sayıyı da önce hatırlamadım oysa hiç unutamam diyordum.ama 3 yumurta ile başlanıp bir kaliteli 3. gün embriyosu olarak transfere gelmiştim.Merhaba kızlar
Pozitif sonuç alan arkadaşlara tekrar tebrik ederim , sonuç bekleyen ve tedavide olan arkadaşlarım duam sizinle
Benim arkadaşımın durumu iyi gitmiyor maalesef 4 tane yumurta görünmüştü ama şimdi 3e düştü ve sadece 1 tane yumurtası 17mm kadar büyükmüş diğer 2 tanesi maalesef yeterince olgun olmayacakmış yanı cuma gün opu var ve sadece bir tane yumurta toplayacakmış ve duruma göre direk taze transfer yapılacakmış içimde çok büyük üzüntü var ama onunla konuştuğumda belli etmiyorum umut olabilir diyorum aynı zamanda herşey hazırlık olalım diyorum ama gerçekten üzgünüm. Arkadaşım yabancı yurtdışından geldiği için fiyatlarda uçuk tedavi $2800 ($700 başta aldı kalan $2100 opu gun alacakmış) ve ilaçlar 5000 tl tuttu ayrıca tedavi öncesi istenen bir sürü kan testler flan onlarda $700 yakın tuttu tüm bunlar tek bir yumurta toplamak için((( Zaten git gel uçak ve otel masrafları saymıyorum bile.
Şimdi cuma gün tek yumurtadan inşallah en azında 3.gün embriyo olurda transfer olsun istiyorum sizce bu durum nasıl? Allahtan umut kesilmez ama ne biliyim bide bu durumdu genetik flan da yapılmaz değil mi?
tabi sonuç olumsuz olursa demek istedim. şuanda da şansı var, şans hep var hiç üzülmesinmerhaba tam benim eski durum şu an sayıyı da önce hatırlamadım oysa hiç unutamam diyordum.ama 3 yumurta ile başlanıp bir kaliteli 3. gün embriyosu olarak transfere gelmiştim.
arkadaşın neden türk parası ödemiyor hayret böyle bilmiyordum.
o 1 embriyo hepimizde kalan 1 embriyo bizim yaşlarda herkesin böyle.sen hiç üzülme tedavi olmadan sonucu bilemez ve bundan sonra 2 ay veya 3 ay takviyeler kullanıp takviyelere devam ederek havuz yöntemi genetik ile inş anne olacak
Yabancı olunca fiyatlar farklı canım hem daha pahalı ve ödemeler döviz oluyor.merhaba tam benim eski durum şu an sayıyı da önce hatırlamadım oysa hiç unutamam diyordum.ama 3 yumurta ile başlanıp bir kaliteli 3. gün embriyosu olarak transfere gelmiştim.
arkadaşın neden türk parası ödemiyor hayret böyle bilmiyordum.
o 1 embriyo hepimizde kalan 1 embriyo bizim yaşlarda herkesin böyle.sen hiç üzülme tedavi olmadan sonucu bilemez ve bundan sonra 2 ay veya 3 ay takviyeler kullanıp takviyelere devam ederek havuz yöntemi genetik ile inş anne olacak
Aynı yaştayız ben de aynı durumdaydım. Fakat prp bende çalıştı. Prpden sonra folikül olduğu yetmedi bir de dolu çıktı ve transfere kadar gitti. Tutmadı o ayrı ama bir umut işte. Prp için yüzde 15lerde (yanlış hatirlamiyorsam) etkili olma şansı demişlerdi. Yine de denedim. Şimdi bir de kök hücre tedavisinden umutlandım,belli mi olur.Kimbilir....neler neler yaptım inanamazsın, en son geçen hafta gittim doktora reglimin 2 gününde ama maalesef hiç yumurta yok. Eylül, Ekim aylarında da gittim bi umutla yine yoktuyaş 45 artık olmaz dedi doktorlar
anladım şekerim (canım kelimesine ara veriyorum :) ) hayırlısı herşeyinnnYabancı olunca fiyatlar farklı canım hem daha pahalı ve ödemeler döviz oluyor.
3.gün embriyo genetiksiz transfer olacak tutursa yine düşük olur mu korkusu bakalım arkadaşım büyük ihtimal eğer bu sefer olmazsa donasyona yönelecek galiba ısrarla devam etmese için ücretler daha uygun olmalı ve burda yaşamalı
Aynı masrafı 2 kere boş folikül için yaptim. 1 yumurtaya genetik yapmiyorlar genelde 3.gün taze transfer oluyor. Kendini kötü hissetme. Emin ol,arkadaşın için o 1 yumurtanin heyecani bile güzel. 1, hiçten iyidir. Umarım herşey yolunda gider.Merhaba kızlar
4 tane yumurta göründükten sonra 1 tane toplanacak diye düşünmedim galiba ondan biraz şoka geçirdik evet herşey kismet hayırlısı diyelim inşallah dediğin gibi tekrar denecek havuz yöntemli yada belki de donasyon çünkü kendisi bebek istiyor anne olmak istiyor kimin dna olması pek önemli değil bence sağol tatlımanladım şekerim (canım kelimesine ara veriyorum :) ) hayırlısı herşeyinnn
Haklısın bir hiçden daha iyidir artık o yumurta için dua edecem olur da olur bilemeyiz Senin durumda üzüldüm daha iyi anlarsın canım ben onun için pozitif olmaya devam etmem lazımAynı masrafı 2 kere boş folikül için yaptim. 1 yumurtaya genetik yapmiyorlar genelde 3.gün taze transfer oluyor. Kendini kötü hissetme. Emin ol,arkadaşın için o 1 yumurtanin heyecani bile güzel. 1, hiçten iyidir. Umarım herşey yolunda gider.
Merhaba. Tek yumurta varsa taze transfer demişsiniz bu durumda 3. gün embiryosu olmaz sanırım. Bi önceki dr um yumurta sayısı 3 den az ılunca 3. gün direkt transfer yapıyordu, sanırım arkadaşınızın durumunda taze transfer mantıklı olan.Merhaba kızlar
Burada yurtdışından gelip tedavi olan bir sürü insan var hiç döviz üzerinde ödeme yapıyoruz diyeni duymadım. Hangi klinikte tedavi oluyorYabancı olunca fiyatlar farklı canım hem daha pahalı ve ödemeler döviz oluyor.
3.gün embriyo genetiksiz transfer olacak tutursa yine düşük olur mu korkusu bakalım arkadaşım büyük ihtimal eğer bu sefer olmazsa donasyona yönelecek galiba ısrarla devam etmese için ücretler daha uygun olmalı ve burda yaşamalı
Valla döviz olarak ödeme yapıyor şişli memorial isterseniz bir yabancı olarak Ingilizce mail atın fiyatlar belli. Bende yabancıyım ama eşim türk kendim SGK çalışanım ve türkçede biliyorum o yüzden benim fiyatım normal domestik fiyat oldu. Arkadaşım bizim hastaneye de gelmeden önce (medicana) mail yazıştılar onlarda döviz fiyat verdiler yanı eğer almanyada yaşayan Türkse belki durum farklı olabilir ama arkadaşım Norveç vatandaşı sadece Ingilizce iletişim koruyor. Rusya ve Afrikadan gelenler de vardı bizim hastanede herkes döviz ödediler fiyat farka bende çok şaşırmıştım açıkçası. Ama yurtdışında özellikle avrupadan olanlar bizden daha iyi kazandığı için belki de onlar için çok pahalı değildirBurada yurtdışından gelip tedavi olan bir sürü insan var hiç döviz üzerinde ödeme yapıyoruz diyeni duymadım. Hangi klinikte tedavi oluyor
Dogru,ben de yurtdisinsan geliyorum ama farkli ödemiyorum. Ama tabii ki uçak ve konaklama ücretleri bayaa ek masraf olusturuyor.Bir de havuz yapilsa çok daha külfetli olur. Keşke elimiz boş dönmesekBurada yurtdışından gelip tedavi olan bir sürü insan var hiç döviz üzerinde ödeme yapıyoruz diyeni duymadım. Hangi klinikte tedavi oluyor
Avrupadaki tüp bebek ilaç ve ücretlerine kiyasla Türkiye bedava elbetteValla döviz olarak ödeme yapıyor şişli memorial isterseniz bir yabancı olarak Ingilizce mail atın fiyatlar belli. Bende yabancıyım ama eşim türk kendim SGK çalışanım ve türkçede biliyorum o yüzden benim fiyatım normal domestik fiyat oldu. Arkadaşım bizim hastaneye de gelmeden önce (medicana) mail yazıştılar onlarda döviz fiyat verdiler yanı eğer almanyada yaşayan Türkse belki durum farklı olabilir ama arkadaşım Norveç vatandaşı sadece Ingilizce iletişim koruyor. Rusya ve Afrikadan gelenler de vardı bizim hastanede herkes döviz ödediler fiyat farka bende çok şaşırmıştım açıkçası. Ama yurtdışında özellikle avrupadan olanlar bizden daha iyi kazandığı için belki de onlar için çok pahalı değildir