-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.421
Yaşa bağladılar doktor o kadar çok yaşımı kusurmus gibi söyleyip durdu ki kendimi 50 yaşında sandım o doktora başladığımda 39 yaşımın ortalarindaydim şimdi 41 bitmek üzerePeki size nedenini söylediler mi?
Zaten doktorlar yaşa takmis durumdalar bence yaşta bir sebep fakat yaşi genç olupta kalitesiz yumurtasi olan y ada dogru durust yumurtasi olmayan bir sürü kadin var.kan degerleri iyi olup yumurta olduğu surece bence şans var.Benim doktorum 47 yasinda 43 yasinda ilk kez doğum yapmis.Hıc kulak asmayin.Yaşa bağladılar doktor o kadar çok yaşımı kusurmus gibi söyleyip durdu ki kendimi 50 yaşında sandım o doktora başladığımda 39 yaşımın ortalarindaydim şimdi 41 bitmek üzereelimde 4 negatif ve boş banka hesabıyla kaldım geç oldu ama boşadim o doktoru kurtuldum
Peki genetik test yaptırdınız mı? Ona bir etkisi olur mu acabaFeryamcim ben biestorun kullandığım ay toplanan yumurta döllendi 7 tanesi 5.gune ilerledi aslında kullansan fena olmaz toplamadan sonra 10 gün duphaston kullanırsın kist oluşmaz
Doktorlar iyi birşey söyleseler günaha girerler sanki. Anladık tüm başarısızlıklar bizim eserimiz. Hani moral çok önemliydi? Umut pompalasınlar demiyorum ama daha ilk görüşmede başlıyorlar. Ben bir kere tüp bebek denedim. İşlem sürecinde doktoru neredeyse ayağımda sallayıp pışpışlıcaktım. Ben moral deposuyken doktor enYaşa bağladılar doktor o kadar çok yaşımı kusurmus gibi söyleyip durdu ki kendimi 50 yaşında sandım o doktora başladığımda 39 yaşımın ortalarindaydim şimdi 41 bitmek üzereelimde 4 negatif ve boş banka hesabıyla kaldım geç oldu ama boşadim o doktoru kurtuldum
Sizin doktora gitmek lazımZaten doktorlar yaşa takmis durumdalar bence yaşta bir sebep fakat yaşi genç olupta kalitesiz yumurtasi olan y ada dogru durust yumurtasi olmayan bir sürü kadin var.kan degerleri iyi olup yumurta olduğu surece bence şans var.Benim doktorum 47 yasinda 43 yasinda ilk kez doğum yapmis.Hıc kulak asmayin.
Niye umudunuz yok ki? 3 şansınız daha var bu da kocaman bi umut benceHanimlar bende 40 yasindayim ilk tup bebek tedavimde hamile kaldim fakat bos gebelik kurtaj oldum.simdi dondurulmus 3 embriyom daha var onlarla denicem ama hic umudum yok
İnsallah ama ben biraz karamsarim galibaNiye umudunuz yok ki? 3 şansınız daha var bu da kocaman bi umut bence
Hayır yaptırmadım o dönem akupunktur yaptırıyorumdum hatırlarsanPeki genetik test yaptırdınız mı? Ona bir etkisi olur mu acaba
Selam, bugün yumurta toplama günümdü, 4 yumurtanın 4.sü fos çıkmış4 ün 4.cüsü arı sütünden gelmiştir :) hepsi cici çıkar inş ben umutluyum.arı sütünü yazdık değil mi tedavinin ilk kontrolünde tedavinin 5. günü yani bırakabilirsin yumurtayı fazla büyütmesin diye.quenzum bence tedaviden 3 ay önce başlanmalıydı o yüzden gerek yok demiştir insaflı doktorun iyi ki ona sordun.canım öpüyorum görüşürüz Allah kolaylık versin inş
Selam, bugün yumurta toplama günümdü, 4 yumurtanın 4.sü fos çıkmışsevgili arı sütünü 10 gün kullanmıştım sadece, ona bağlamıştık 4.’yü ama kaldım yine 3’le
Hoca da teste sıcak bakmıyor sayı az diye sanırım, 2 tanesi iyi gelişse kullanalım niye kurcalayalım, embriyo zarar da görebiliyor diyor. Hatta bu sefer belki de 3. Gün transfer ederiz bi gelişimini izleyelim dedi. Sanırım dediği gibi yapacağım ama bakalım tabi gelişirlerse.
Devam ederim arı sütüne tabi, transfer süreci var daha önümdehayırlı olsun.3 dolu yumurta da çok iyi bir sayı . daha opu olacaksan arı sütünü küçümseme devam edebilirsin ben çok okuyorum fayda görenleri.tedavine biz buradan ne desek boş doktorun karar veriyor ve cümleler kendi içerisinde gayet mantıklı.sonucun inş. pozitif olup bebeğini kucağına alırsın
Suatcım aman yumurta catlamamıs olsun üzülürüm.ins seninde olur sen icini ferah tut.babdush un nasıl oldu ama seninde pozitif insDevam ederim arı sütüne tabi, transfer süreci var daha önümdezaten bir yumurtanın çatladığından şüphe ediyorum çünkü dün aşırı derecede ağrı baskı ve akıntı vardı, arı sütü büyümeyi hızlandırıp çatlatmış olabilir 3 sayısını hiç küçümsemiyorum bu yaşlarda ve inşallah üç yumurta da ilki gibi döllenir. Test yaptırma fikrine çok alıştırmıştım kendimi biraz kafam karışsa da dediğin gibi mantıklı hocanın yaklaşımı da.
İnşallah canım, bu sefer bi tık daha rahatım kendimi bunaltmıyorumSuatcım aman yumurta catlamamıs olsun üzülürüm.ins seninde olur sen icini ferah tut.babdush un nasıl oldu ama seninde pozitif ins
Her adette rezervi kullandığımız için azalıyor ama paniğe gerek yokKızlar birşey sormak istiyorum gebelik dönemde adet görmeyince yumurtalama olmayacak değil mi? Yanı yumurta rezervimiz doğana kadar attılmadan kalır mı? Rezervimiz her adet gördüğümüzde azalır değil mi? Çok merak ettim :))
Ya bu havuz tam olarak ne oluyor?Bebegimhadi merhaba canım yine bir başka arkadaşım için sormak istedim. Bu arkadaşım Norveçte yaşıyor ve dün kocası ile beraber Istanbul'a geldiler bugün sabah Memorial Semra hoca ile randevu vardı regl ancak başlıyordu 3-4 tane folikül gördü ve umut var istersen deneyelim yarın başlayalım demiş. Sence havuz yöntem yapılsın mı? Yada bunlarla şansını denesin mi? Beni arıyor bende ne diyeceğimi bilemedim Semra hoca havuzdan bahsetmemiş.
Bu arkadaşımla geçe seneden beri telefonda görüşüyorduk ancak şimdi gelebildi Istanbula.
Birkaç kez yumurta toplama işlemi yapılıyor. Her seferinde toplanan yumurtalar donduruluyor. Böylece çok yumurta ile ileriye yönelik şans deneniyor. Ben böyle biliyorum.Ya bu havuz tam olarak ne oluyor?