Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba öncelikle başınız sağolsun. Sizi çok iyi anlıyor ve acınızı aylaşıyorum. Allah bir daha yaşatmasın.

Trizomi 15 bütün hücrelerde mi çıktı?
Eğer bütün hücrelerdey ise bu embriyonun daha ilk oluşum safhasında kromozom hatasıyla oluşuğunu gösterir. Yani ya sizin yumurtanız yumurtalıktan çatlarken 15. kromozomu fazla kopararak geliyor ve dölleniyor.Ya da eşinizin sperminde 1 kromozom fazla oluyor. Ama genel olarak ileri kadın yaşından olma ihtimali daha yüksek çünkü yumurta çatlarken hücre çekirdeği yeterli enerji mi desem nasıl anlatsam bilemedim şimdi bir şeyleri tam yapamayabiliyor.

Bazı hücreler de var diğerlerinde yoksa bu da embriyonun artık bölünmeye başlaıktan sonraki safhalarda bir yerde herhangi bir sebeple kodlama hatası sonucu bir kromozomun fazla kopyalanmasıyla oluşan bir durumdur. Ve maalesef 15. kromozomla ilgili hatalarda yaşam şansı olmuyor diye biliyorum.

Para biriktirsin 20 falan toplasın derim
Aynen 20 yumi mantikli. Sankiii arı sütü icmesi guenzum falan cok onemli.hepimizin başından gecti.bunlarla kalite artinca sonuc da pozitif oldu.vitaminler ve ari sutu polen 1 ay icip ondan sonra baslamasini tavsiye ederim.moral destek cok onemli stres olmasin yalnizim diye.
5 yumurtada malesef 0.70 amh ile uyumlu ve görebilecegi en iyi sayı gibi.ama arkadaşina söyleyebilirsen sevinirim.bende ayni durumdaydim biesteron melatonin quenzumq10 iciyordum derken oldu.umutlu olsun

Biesteron içmeye korkuyorum Şişli Memorialdan Semra hoca kist yapıyor diye karşıydı bende tırstım.Ama aslında işe yarayabilir bir tek onu kullanmıyorum onun dışında burada paylaşılan her türlü vitamini kullanıyorum.

Çok teşekkür ederim. Sevgiler

Çok teşekkür ederim. Sevgiler

Eveeet...
Geldik zurnanın zırt dediği yere
Hikayemi bilenler neden böyle söylediğimi anlayacaklardır
41. yaşımda iğne korkusuyla başlayan ve süreç devam ettikçe aslında iğnelerin işin en kolay kısmı olduğunu idrak etmemi sağlayan yaklaşık 9 aylık tüp bebek serüvenimde ilk transfer deneyimimi -hala 41 yaşındayken- yarın yaşayacağım inşallah
3 opuda toplanan 40’a yakın yumurta ile sadece 1 tanecik sağlıklı embriyo üretebildiğimiz için kafamda yüz bin tane endişe var haliyle en büyüğü de, 3ab orta kalite ve zaten çok şansı olduğu düşünülmeyen embriyomun daha transfer edilemeden çözülürken bozulması ve transfer olamamak ve/veya başka birşeylerin ters gitmesi
neyse böyle şeyler düşünmemeye çalışıyorum pozitif oluyorum tevekkül ediyorum teslim oluyorum
Allah kısmet edecekse edecek. Bakalım göreceğiz.
İnşallah beni de çaba gösteren herkesi de hayırlısıyla en kısa sürede sağlıklı bebeklerimize kavuşturur Allahım

Bol şans olumsuz düşünceleri çıkartıyoruz aklımızdan ve 1 yıl sonra bebeğimizle geçireceğimiz harika zamanları hayal ediyoruz Sağlıkla gelsin inşallah

[
Şimdiden hayırlı olsun.. İnşallah güzel sonuçlarınızı bekliyoruz Kesinlikle tevekkül etmek edebilmek en güzeli..
Ayrıca 3ab yi ben iyi kalite diye biliyorum
Transfer sonrasıda çok önemli. Sabırla beklemek.. Allah yardımcınız olsun

E Elexus bugün sana uğurlu gelsin inşallah çok rahat pozitif bir transfer geçirmeni diliyorum 3ab bence gayet iyi. Transferden sonra hep yatmadım mümkün oldukça unutup film flan izledim yada yakın arkadaşın yanında tüm gün dedikodu yaparak geçirirsen super olur :))) Benim sağolsun arkadaşım yanımdaydı harika günler geçirdik yemek sohbet tv uyumak derken izin günlerim bitmişti :))) Mutluluk paylaşdıkça çoğalıyor inşallah 10 gün sonra güzel haber alırız

çok sevindim zurnanın zırt dediği yere geldin.9 ay 10 gün geçti bebek doğmaya karar verdi geçti ama deldi de geçti o da malum :))) ama içinde bir sakinlik var değil mi elinden gelen herşeyi yapmanın ve doktorlarına güvenmenin huzuru transferin hayırlı uğurlu olsun mutluluk getirsin sana inş Allaha teslim oluyorsun bir de güzel yazmışsın :) B Babydust80 transfer sonrası arkadaşıyla geçirmiş sana da tavsiye ederim arkadaşlar çok iyi gelecektir.film vs güzel geçirirsin zamanını inş.öpüyorum sevgiler

Amin Çok teşekkür ederim
Ben bir çok aşamada bir hayli bekledim aslında, şansıma son iki opuda pgt sonucu beklerken rebiyopsi haberi geldi, bekleme üstüne tekrar beklemeler falan yani alıştım gibi, ama tabi transfer deneyimim yok, o merak başka birşeydir mutlaka yaşayıp göreceğim

İnşallah çok teşekkür ederim
Tavsiyelerine uyacağım
Sonucu yazarım belli olunca. Bana mutluluk okuyanlara umut verecek bir netice olur inşallah

Yaa ne kadar doğru söyledin canım başladığımda hamile kalsam şimdiye doğurmuştum
Evet pek heyecanlı sayılmam sakinim, günlerdir ne zaman heyecanlanırım diye bekliyorum ama olmadı öyle bir heyecan panik vs. yok ama gidince herhalde heyecanlanırım.
O çocuğu Allah bana kısmet ettiyse akşama doğru gidip onu alacağım Etmediyse ne yapsak boş elimizden geleni zaten yaptık. Hayırlısı olsun

çok geç cevap yazıyorum kusura bakma :) Quenzum Q10 ilacın adı ama pek çok markada var solgarda vs vs.geçmişe bakarsan çok detaylı bilgi sahibi olan S sucklingpigs aktif formu ubiguonil tavsiye etmişti. ona bakıp ondan alabilirsin yani arkadaşın eski mesajlarına bakıp.
ben Nsup kullanıyordum 100 mg. eczaneden aldım hep ama fiyatı uygundu ve iyi bir marka denmişti aldım.100 mg. ın daha aşağısı yeterli değilmiş.Nsup kalkmıştı tedavülden battı falan diye duymuştum.şimdi nete baktım geri gelmiş 100 mg. 65 tl. ben kendimce memnundum.ondan sonra nature bond mu new life mı solgarın yan ürünü nü eczacıya sorarak aldım kısa süre de bunu kullanarak bitmişti işim.:)) görüşürüz sende anlat doktor marka verdi mi :)

Selam canım, ne zaman uygunsan o zaman cevap ver tabi hiç sorun yok doktora sordum kullanma dedi, sebebini de sormadan peki dedim, arı sütünü de artık hiç sormadım, belli ki onu da boşver diyecektir diye geçen sefer 3 yumurta vardı bu kez 4 varmış hepsi cici çıksa ne güzel olur

Siz yumurta toplama genetik vs uğraşırken ben daha yeni iğnelere başlamıştım hiç bişey bilmiyordum acıbadem sayfasını 1. Sayfadan okumaya başlamıştım. Bir gün sınav yapıyordum siz “koca kişisi doğal yoldan olacak diye umut ediyor ama spermler hem kel hem fodul “ demiştiniz sınavda sessizce uzun uzun gülmüştüm sizin yazdıklarınız yazalaz ın hamileliği bana umut olmuştu. İnşallah önünüzdeki 12 gün çok güzel geçer ve Rabbim yüzünüzü güldürür. Sizler benim 750 km uzaktan manevi destekcilerim olmuştunuz bilin ki uzaklarda bir kalp sizin için dua ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…