Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Genetik kesilikle şart demiş zaten 2 kere düşükler var canım
Düsükleri vardı değil mi hatırladım.doktor genetik sart demiş ki cok güzel yönlendirmiş.sende çok cok yardımseversin.arkadaşına baya güzel bir yol acmıssın.umudlu gelmesi normal olanıhep umudlu ve pozitif olsun bebegi ona gelecek inş.sağlıklı embriyo denk gelmemis pek sorunu yok sanki.ilerde kardeş yapar 2 sağliklı embriyo bulana kadar tedavi olsa çok iyi olur.hem negatif alirsa yedek embriyosu olması kafasını rahatlatır.

İnşallah bu yumurtaları toplatsın sonra takvimlerle hazırlık yapıp tekrar toplansın yanı bakalım nasıl ilerleyecek . Kendisi yumurta donasyon flan düşünüyordu ama en azıdan kendi yumurtamla bir denemek lazım diye karar verdik eşi tarafdan da hiç bir sorun yok aslında sadece yaş ve yumurta azlık var amh 0.3 çıkmış ben çalışıyorum ve şişliden uzaktayım sadece telefonla yardımcı olabiliyorum eşi ile kendisi doktorla görüşüyor dün verilen bir takım kan testleri sabah yaptırdı 2 saatte hazır olanları götürdü yanına ama thrombophilia testler 14 günde çıkacakmış.

Maddi olarak riskli olsada bende havuz yapmak istiyordum. Sebepleri ise; zaman kazanmak ve ilk opudan genetik negatif gelirse o sırada 2. tedavimi oluyor olacağım için içimde bi umutla yoluma devam edebilecektim. Hatta daha önceki deneyimlerime göre opu ve genetik sonuç tarihlerimi bile planlamıştım bir proje gibi:) Ama gel gör ki vücudumuz bir proje değil ve zaman planı yapamıyoruz... ilk denemem sonrası kist oluştu ve Doğum kontrol hapı kullanıp bir sonraki regl mi bekledim.. bu arada 1 adet genetiğe gitmişti o da sağlıksız geldi. Yeniden ayağa kalkıp yoluma devam ettim. Yine havuz yapmaya niyetliydim ama bu seferde folikülümde kanama gördü buna bağlıda yumurta sayım normalin altında gözüktüğü için yine Doğum kontrol hapı kullanıp bir sonraki regl mi bekliyorum. Yine çarşıdaki hesap uymadı. Yani diyeceğim havuz yapmak&yapabilmek vücudumuza bağlı..... . Bu arada son yaptığım opu (5. oluyor) sonrası genetiğe giden embriyolarımın sonucunu bekliyorum? Bu bekleyiş zor gerçekten umut ve endişe içinde genetikten gelecek sonucu bekliyorum..

Beklerken de olumlu tüp bebek hikayelerine bakıyorum. Keşke daha çok paylaşım olsada bizlere daha da çok umut olsa....

Hemen çıkıyormuş 5. Gün taze taze transfer yapılıyormuş. 5 gün bekleyip detaylı teste gönderilenler ise donduruluyor bi ay sonra falan transfer yapılıyormuş. İnşallah dualarınız dualarımız kabul olsun, çok teşekkür

Umarım sağlıkla gelir, kaç gün oldu gideli dönüş zamanına ilişkin tahmin var mı?

Hadi inşallah son opudan sağlıklı bir embriyo haberi alırsınız ben de kolay bulmadım sağlıklıyı ama hep benim gibi zor örnekler yok, tek yumurtası olan ve o tek yumurtası 5. güne giden ve genetikten sağlıklı dönen bir vaka da okudum burada inşallah daha çok olumlu vakalar okuruz yazarız paylaşırız

Sen bize guzel haberle gel bu hafta insallah sonra da diger arkadaslar genetikten saglikli gelen embryolarla pesine gelir :))))

Ankara'da tüp bebekte ileri yaşta annelerde deneyimli , önerebileceğiniz doktor ve merkez var mı ? İstanbul için biraz araştırdım. Aklımda iki şehir vardı. Ankara'yı henüz bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Ne güzel, transfer ne zaman?
Aslında geçen ay olacaktı ama duygusal anlamda hazır değilim ekimde ngs den cevap aldık. Korkumdan gidip transfer olamadım tekrar negatif olursa kaldıramam korktum. Dinlendim, ağladım kendimi ikna ettim yeni bir sayfa açtım .Şu anda ilk transferim gibi heyecanlıyım . Haftaya transfer hazırlıkları başlayacak

Önceki tedavilerimde sırasında bu başlık altında ankarada tedavi gören kişiler vardı .Bu konuda ankara diye arama yaparsan birşeyler bulabilirsin gibime geliyor.Ben izmirde 2 farklı doktorda tedavi gördüm bu tedavimi istanbulda devam ediyorum benin şahsi fikrimi soracak olursan istanbul da şansını dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…