selam güzel anne adayı :))
canım düşündüm de arkadaşın 42 yaşında daha önce tedavi oldu mu ? evet havuz yöntemi ayda 1 kez...
40 yaş ve üzeri olup mücadele ile anne olanlar daha fazladır. bu nedenle biraz daha gayret özen sabır azim istiyor.ama arkadaşın bu tedavide de hamile kalabilir ve helal derim :)
S sucklingpigs de yurtdışından tedavi olmaya geldi ve baya çok geldi gitti azim emek sonucunda bebeği doğdu maşallah
arkadaşın hakkında sadece tecrübelerime dayanarak tavsiyede bulunuyorum.en iyisini kendisi bilir.fakat seninde öyle oldu bu işin içinde pişmeden bizim bebekler gelmiyor :)))
42 yaş için tavsiyem şişli memorial çok iyi söylemiş 3-4 yumurta görmüş ve başlamak istemiş.önce bu tedaviyi olsun aynı zamanda opudan sonra arı sütüne başlasın d vitamini, omega 3, bemix, Quenzum q10 sen ne kullanıyordun istersen özelden tekrar yazayım.
şişli memorial iyi bir hastane duyduğum kadarıyla.başka iyi bir yer varsa kafasında doktorunu belirlesin önce
inşallah bu tedavide olumlu sonuç alır.ama alamazsa daha yeni okudum arı sütü vs kullanan bir kadın beklemediği şekilde doğaldan hamile ama rezervi az ameliyat olmuş vs .bu sebeple 2. tedaviye arı sütü bal polen (bal şart değil) vitaminlerini, doktoruna da sorarak başlasın 1 ay sonra ki adetle veya 2 ay sonraki adetle
kendini hazır hissettiği zaman adetin 2. günü kontrole gelmesi gerekiyor ve başlasın.42 değil 43 de hamile kalan var 1 2 ay önemli değil 3 ay sonrada başlar tedavisine pek bir kaybı olmaz.nasip kısmeti ne zamansa bebek o zaman geliyor
ben bu takviyelerle pozitif sonuç aldım.ondan önce negatif sonuç aldığımdan ve çok çok insanda arı sütünün pozitif sonucunu gördüğümden bunları kullandıktan sonra havuz yöntemi mi uygun genetik mi uygun hepsini dr.a sorup en kapsamlı tedaviyi olsun.
haa hiç korkmasın 1 yumurta ile hamile kalınıyor.42 yaşda doktorların dediği gibi acele etmesi lazım ama umutlu olsun 3-4 yumurta 42 yaşla uyumlu ve kalitesini arttırıp birkaç kez tedavi görmesini tavsiye ederim.ama kaliteye takılıyorum hep.
inşallah bu tedavide hamile kalır bende onu tebrik ederim.çünkü ilk tedavide olursa durumu çok iyiymiş demektir.